van gall je napisao/la:O zdravo Juventovci

imal kod vas kakvih informacija u vezi ovog prelaska Altintopa kod vas?

a odakle ti to uopce

..prvi put cujem da se altintop spominje...
realno,nema sanse da doje..mi imamo vec takvih igraca i zasto stvarati guzvu...dobar je back-up al jbg...ne treba,nama trebaju igraci koji mogu unaprijedit nasu igru....altintop bi bio samo back-up kao i u bayernu.
Nejmar se predomislio, sad hoće u Juve
Zvezda Santosa spremna da napusti Brazil i otkriva da je ''velika petorka'' zainteresovana za njega. On preferira Juventus.
Mladi fudbaler Santosa, Nejmar, bio je praćen od strane Čelsija tokom leta, ali je iznenađujuće potpisao novi ugovor sa sadašnjim klubom.
Čelsi je bio voljan da plati 25 miliona evra, ali je Santos povećao platu ovom tinejdžeru, kako bi ga ubedili da ostane.
Ipak, Nejmar sada kaže da ga žele najveći klubovi Evrope.
''Tu je pet velikih klubova, Juventus, Čelsi, Real Madrid, Mančester Junajted i inter. Najviše bih voleo da odem u Juventus. Oni su svetski poznata ekipa. inter ima prestiž. Ronaldo je tamo igrao i on je jedan od mojih idola, ali preferiram Juve. Voleo bih da nosim dres Bjankonera'', rekao je ovaj mladi napadač italijanskim novinarima.
Sada je njegova cena porasla na 40 miliona, u pitanju je klauzula u ugovoru, pa i pored njegove volje, teško da će bilo koji italijanski klub platiti tu sumu.
Ekstra-talentovani centarfor misli da je vreme da se okuša u Evropi...
Eh kad bi dosao...igrac buducnosti svakako....
Krasic se vraca treninzima,mozda ce bit spreman za genou...

aBd
Danas na treningu,mali Juventini bili...kako mi se srce napuni kad ovo vidim
Al Krasic,pa taj covjek je vec sad legenda..pogledajte ga samo...cak se i sa ovom djecom slika..a tu je i nas Haso
BRAVO MILOSE i BRAZZO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★