poenta je bitna kralju, to sam ti naveo jer si rekao brza lopta bila ovo onojuventus 0244 je napisao/la:Ok. Sve si mi rekao, prvo navodiš Vidića i Kuzmanovića kad sam ti pokazao da to nema veze sa ovim sad ponovo neka druga priča, ali brate moj ništa penal bio ne može se ništa promjeniti, samo drugi put nemoj lupati nego potraži bolje primjere.Admir_Sa je napisao/la:a covjeka, pravila fudbalske igre jasno kazu, lopta ako pogodi ruku koja je u neprirodnom polozaju, to je penal i nema price, pogotovo jos ako ide prema golu. Ubuduce nek pepe skace sa rukama uz tijelo i nece imati problema. Koliko puta si vidio penal kad igrac nabacuje sa strane i pogodi ruku ovog sto je krenuo da izblokira, a ruka bude odvojena od tijela, penal!
Toliko od mene. pozzzzz
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
nema potpisa
Ha,ako vas legenda napusti zbog stotinu hiljada eura manje ili vise

KRAJEM aktualne sezone Juventusovom nogometašu Alessandru Del Pieru (36) isteći će ugovor koji ga veže za klub. Želi li potpisati novi, morat će pristati na smanjenje primanja.
Klupska ikona na godišnjoj je plaći od tri milijuna eura, a pregovori o stavkama u produljenju ugovora započeti su. Za sada je poznato tek da bi, želi li i dalje ostati u klubu, Del Piero trebao potpisati jednogodišnju suradnju s opcijom produljenja, ali uz smanjenje plaće.
Za Del Piera su, premda potiho, interes pokazali iz Milana, a spominju se i mogućnost odlaska u njemačku Bundesligu kao i američki MLS. Najbolji strijelac torinske "stare dame" u klubu je od 1993. godine.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Koji seljaci. I tako se odužuju najvećem igraću kluba? Sramota, mada ne vjerujem da su njemu nešto pare bitne
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nista od tog...Alex ostaje dozivotno u Juventusu...on je bozanstvo nije legenda
obozavamo ga...
Krasić spreman već narednog vikenda?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2574.html
valjalo bi...tezak mec sa genovom u nedjelju(12:30)....taman za pobjedu milos da zabije
Frederik Sorensen - Buduća stijena u srcu Juventusove odbrane?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2573.html
zaboravih prokomentarisat igru ovog mladog igraca...stvarno je pobrao moje simpatije predstavom protiv rome,iako sam se pribojavao kada sam ga vidio u prvom timu...odigrao je zaista sjajnu utakmicu...mislim da momak ima buducnost i da treba s njim radit samo...mnogo potencijala ima definitivno..FORZA SORENSEN
Aquilani, Marchisio, Bonucci i Quagliarella dobili poziv za reprezentaciju
..lijepo...samo da ne bude povreda...Chiellinija nema..valjda zbog povrede koju je imao pa da ga odmori malo...sta ce rizikovat 

Krasić spreman već narednog vikenda?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2574.html
valjalo bi...tezak mec sa genovom u nedjelju(12:30)....taman za pobjedu milos da zabije

Frederik Sorensen - Buduća stijena u srcu Juventusove odbrane?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2573.html
zaboravih prokomentarisat igru ovog mladog igraca...stvarno je pobrao moje simpatije predstavom protiv rome,iako sam se pribojavao kada sam ga vidio u prvom timu...odigrao je zaista sjajnu utakmicu...mislim da momak ima buducnost i da treba s njim radit samo...mnogo potencijala ima definitivno..FORZA SORENSEN
Aquilani, Marchisio, Bonucci i Quagliarella dobili poziv za reprezentaciju

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
mene je Sorensen iznenadio,dobar je stvarno,samo jos malo tehnike da popravi, ono da su mu ti pasovi precizniji al to se da naucit ,Forza Juve 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
by the way Aquilani je stroj 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Marchiso se povrijedio na pripremama reprezentacije i vraca se u torino na preglede....
Valjda nije nista ozbiljnije...jbo te ..samo sto sam u prethodnom postu spomeno
Moggi pohvalio igru Juventusa protiv Rome...a gigi rekao da definitivno ostaje u Juventusu
moram i jednu sliku stavit...

cisto da se...

Valjda nije nista ozbiljnije...jbo te ..samo sto sam u prethodnom postu spomeno
...dolaze ove vijestisamo da ne bude povreda

Moggi pohvalio igru Juventusa protiv Rome...a gigi rekao da definitivno ostaje u Juventusu

moram i jednu sliku stavit...

cisto da se...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Aquilani je odigrao 7 tekmi kao starter. U ovim mecevima og 391-og dodavanja, lopta je nasla put do nasih igraca cak 359 puta, sto u procentima je negdje oko 92%. I u ovim mecevima Juve nije zijanio.JuveSissoko je napisao/la:by the way Aquilani je stroj
Impresivno, nema sta

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
ma veliko pojacanje,nema tu sta....samo da ga povrede zaobidju i da uhvati kontinuitet igara....treba njemu samo utakmica a igracki kvaliteti su neupitni...
FORZA ALBERTO

FORZA ALBERTO

ma o cemu pricas bolan? pa nemoj me nervirat kad i ne znas sta znaci imati legendu u klubu.. uh, znas, jel to ona legenda koja je rekla da ako ne osvoje titulu da ide na kraju sezone? aa, prava legenda kluba..Carlo je napisao/la:Koji seljaci. I tako se odužuju najvećem igraću kluba? Sramota, mada ne vjerujem da su njemu nešto pare bitne
izvor ovih informacija je Coriere dello sport i neka ti to bude jasno..

a sto se tice Romaniste, dobar je

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
Daffy brine me povreda marchisia...valjda ce dobar bit...ne treba nam jos i to

i ja sam tek sad vidio o toj povredi..
pa do kada vise? nije pruzao na oko lijepe partije, ali oni koji ne prate samo golove i asistencije cijene taj rad.. svaku tekmu zavrsi kao igrac koji je najvise pretrcao, a cini mi se da je protiv Milana presao negdje oko 15-ak km..

Italia je napisao/la:i ja sam tek sad vidio o toj povredi..pa do kada vise? nije pruzao na oko lijepe partije, ali oni koji ne prate samo golove i asistencije cijene taj rad.. svaku tekmu zavrsi kao igrac koji je najvise pretrcao, a cini mi se da je protiv Milana presao negdje oko 15-ak km..
Jel ovo za Smederevo, dafko

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Agent potvrdio Juventusov interes za Cassania
Agent Palermovog odbrambenog igrača Mattia Cassania demantovao je da je njegov igrač na radaru Olympique de Marseillea i umjesto toga sugerirao da bi Juventus mogao poslati ponudu...
Desni bek je u jako dobroj formi u posljednje dvije sezone u Seria A i sada je redoviti član reprezentacije Italije pod vodstvom Cesare Prandellia.
"Ne znam ništa o Olympique de Marseilleu. Takodjer se mora reći da je igrač nedavno obnovio ugovor sa Palermom." Tiberio Cavalleri je rekao za footmercato.net.
"Umjesto toga mogu potvrditi da je Juventus zainteresovan za dovodjenje Cassania." zaključio je Tiberio.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Treba Palermu prvo ponuditi Amaurija za Cassania. Izgleda da povreda Marchisia nije teže prirode, tako da će sve biti uredu aBd.
Agent Palermovog odbrambenog igrača Mattia Cassania demantovao je da je njegov igrač na radaru Olympique de Marseillea i umjesto toga sugerirao da bi Juventus mogao poslati ponudu...
Desni bek je u jako dobroj formi u posljednje dvije sezone u Seria A i sada je redoviti član reprezentacije Italije pod vodstvom Cesare Prandellia.
"Ne znam ništa o Olympique de Marseilleu. Takodjer se mora reći da je igrač nedavno obnovio ugovor sa Palermom." Tiberio Cavalleri je rekao za footmercato.net.
"Umjesto toga mogu potvrditi da je Juventus zainteresovan za dovodjenje Cassania." zaključio je Tiberio.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Treba Palermu prvo ponuditi Amaurija za Cassania. Izgleda da povreda Marchisia nije teže prirode, tako da će sve biti uredu aBd.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Vratiše li vam titule?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
jel ovo provokacija ili nesto?Chelsea_CBH je napisao/la:Vratiše li vam titule?

Koliko je tacno da Adebayor dolazi na posudbu?
Big club, great history, Nottm Forest.
Jesu vam uzeli ostale titule
Sad ozbiljno Aquilani je zvijer oni konji iz Looserpoola mi nisu jasni,ali eto
I ko je ovaj Martinez koju poziciju igra nisam uspio da skontam

Sad ozbiljno Aquilani je zvijer oni konji iz Looserpoola mi nisu jasni,ali eto
I ko je ovaj Martinez koju poziciju igra nisam uspio da skontam

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
Moguca je posudba adebayora...vidjecemo u januaru,al izvjesno je da ce doc jedan napadac...adebayor je jedna od izglednijih opcija
@lbj
martinez je krilo..lijevo,desno..svejedno...moze i poluspica igrat po potrebi al je povrijedjen i nema ga do nove godine..inace,dosao iz catanie
Izvještaj iz Vinova
@lbj
martinez je krilo..lijevo,desno..svejedno...moze i poluspica igrat po potrebi al je povrijedjen i nema ga do nove godine..inace,dosao iz catanie
Izvještaj iz Vinova
Danas na treningu naša momčad je imala posebne goste...
Naime na opće iznenađenje i zadovoljstvo igrača a i navijača koji su bili prisutni u Vinovo Centru današnjem treningu su prisustvovali Andrea Agnelli, Pavel Nedved, Beppe Marotta i Fabio Paratici, koji su ovim činom još jednom htjeli pokazati koliko su blizu ekipe i koliko je važna ta sinergija.
Što se samog treninga tiče sve je prošlo u najboljem mogućem redu, Krasić nastavlja sa svojim radom u teretani i procesom oporavka. Nakon što je jučer bio na poštedi zbog malog zamora mišića Marchisio je danas odradio jedan dio treninga i sigurno će biti u sastavu protiv Genove.
Odigrala se i trening utakmica 7 protiv 7 na terenu 40x20 a konačan rezulatat je bio 7-6 za "bijelu momčad", istakli su se Salihamidžić sa hat-trickom i Sissoko i Lanzafame sa po dva gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.