joker90 je napisao/la:Nasi akademci ce pored te dobiti i tzv "stres sobu" gdje ce im se psovati stara, Bog i familija dok treniraju kako bi se sto prije navikli na metode Husrefa Musemica. Pozdravljam te investicije dakako..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:Nasi akademci ce pored te dobiti i tzv "stres sobu" gdje ce im se psovati stara, Bog i familija dok treniraju kako bi se sto prije navikli na metode Husrefa Musemica. Pozdravljam te investicije dakako..
sa ovim trenerom teško....trebaju imat motiva, želje i volje, pa onda dozu lucidnosti i hladnokrvnosti....a igrački smo bolji i to duplo....njihova odbrana i golman su tarabe...vezni isto...Štilić još nije za full tekme, Alispahić nikad nije, Bojo toplo-hladno....jedno poluozljeđeno krilo imaju i špica....nemaš se tu čega bojat realno....na svakoj poziciji imaš boljeg igrača....skoroalen je napisao/la:Ovako groznu igru smo imali i pred prošli derbi, bilo samo "hajd nek i ovo prođe pa pauza". Strah me nove fasinge, uvijek uđu u derbi oštrije i jače nego mi, i mislim da nas čeka novi poraz na Koševu od njih. Ne vidim kako ih možemo uzet, a kamoli vratit za onu bruku.
Nisam brate, ono je bilo vikend opuštanje, jutros iz busa Čoli na predavanje.belosevic28 je napisao/la:@skoro bas tako, pauze prolaze, igraci se vracaju a mi sve gori (na igru mislim, naravno).
Btw, ak si jos vanka, povedi Adukora kad krenes
Sad bi trebao biti Siroki ta utakmica koja ce nas trznuti. Ako protiv ubica nemaju motiv nakon kupa, onda yebaji ga.skoroalen je napisao/la:Ovako groznu igru smo imali i pred prošli derbi, bilo samo "hajd nek i ovo prođe pa pauza". Strah me nove fasinge, uvijek uđu u derbi oštrije i jače nego mi, i mislim da nas čeka novi poraz na Koševu od njih. Ne vidim kako ih možemo uzet, a kamoli vratit za onu bruku.
Ma nije ovo slucajno, ovo su krupne greske a kad bi pogledali npr tekmu protiv Tuzle vidio bi jos 20 “greskica” ( ne sviranje faula, pustanje protivniku agresivne igre, sjeckanje kontri bez kartona i sl )BordoSarajevo je napisao/la:Mi preko ovog prelazimo, dok kone koje kradu svaku drugu tekmu skaču svi sa tribina na ne dosuđen korner i naravno, nakon toga, promjena odluke i dodjeljivanje kornera. Nama penale ne sviraju svako drugo kolo ali mi smo toliko jaki da nama to nije potrebno izgleda pa nas ne zanima.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Direktorcic, ErosViverosViv, feniksptica, miguelramos, propoklopac i 85 gostiju.