FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 28 okt 2019, 18:32

joker90 je napisao/la:Nasi akademci ce pored te dobiti i tzv "stres sobu" gdje ce im se psovati stara, Bog i familija dok treniraju kako bi se sto prije navikli na metode Husrefa Musemica. Pozdravljam te investicije dakako..
:urnebes: :urnebes: brat

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 okt 2019, 18:38

Hoće li Sarajevo neplanirano dobiti pojačanje pred duel sa Širokim Brijegom?

Fudbaleri Sarajeva domaćin su Širokom Brijegu u okviru 15. kola Premijer lige BiH, a krilni fudbaler Bordo tima Anel Hebibović suspendovan je za ovu utakmicu.

Hebibović je zbog prigovora dobio direktan crveni karton u duelu između Zrinjskog i Sarajeva u okviru 12. kola koji je okončan rezultatom 0:0, a odslužio je dvije utakmice suspenzije od ukupne predviđene kazne, koja je tri utakmice bez nastupa.

Ipak, Sarajevo je uložilo žalbu na ovu odluku, a sutra će Disciplinska komisija odlučiti da li će žalba Bordo tima biti usvojena.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 okt 2019, 19:26

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 okt 2019, 20:18

Ma ja, nedostaju hebib i krste, sa njima smo igrali ko barselona, tika taka, vezli po terenu evropa se sjebavala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 28 okt 2019, 20:24

SMRDIŠ, ŽELJO!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 okt 2019, 20:29

Iz slobode se zalili da je bio faul covjek se bacio na ahmeta, i onda rukom pokupio loptu, znaci cist penal.

Sad vidimo kako nas savez i sudije guraju....

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 okt 2019, 20:46

Kada bi neko usao na nasu temu, bez da zna stanje PL, rekao bi da se mi borimo za opstanak u ligi, a ne da smo prvi, heeeej prvi.

Koliko gluposti se valja ovdje, dobijem dojam da se nalazimo u nekom obdanistu.

14 utakmica, 8 pobjeda, 4 remija i 2 poraza. u sezoni u kojoj smo imali milion nekih problema unutar rostera.

Ono fol nemamo igre, a prvi na tabeli. Od poraza u Tuzli imamo 3 pobjede i 2 remija. Dobili Borac, Celik kod kuce, te Mladost na strani i dva remija na strani, u Mostaru i sad Tuzli.

Ma raspadamo se jbt. Jos malo pa federalka. :D
Ovo kad bi nekome ispricao na zapadu, rekli bi mi da smo retardirani. Nakon duple krune, opet prvi na tabeli, branimo titulu, a ne valja nista. hahahahahaha
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 28 okt 2019, 20:50

Meni se Gavrić nikako ne uklapa u igru. Spor a i nešto nisam upratio njegove asistencije, mozda i grijesim.
Milanović mi isto ne izgleda nesto posebno dobro. Mislim da bi Krste mogao odigrati bolje na onoj poziciji mada realno nije ni on za krila.
Husref mi nikad nije bio za tjeranja, pogotovo nakon duple, ali igra ove polusezone mi izgleda uzasno losa. Prestat ce nas nosat vile pa cemo upasti u krizu rezultata, ako se bude previse čekalo sa rezom mogli bi opasno izgubit šanse za odbranu titule. Stvarno se nadam da ce to na oko ljepse izgledat i da cemo neku utakmicu rutinski konacno dobit, bez patnje, onako zasluženo.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 okt 2019, 21:00

Mi preko ovog prelazimo, dok kone koje kradu svaku drugu tekmu skaču svi sa tribina na ne dosuđen korner i naravno, nakon toga, promjena odluke i dodjeljivanje kornera. Nama penale ne sviraju svako drugo kolo ali mi smo toliko jaki da nama to nije potrebno izgleda pa nas ne zanima.

FK Sarajevo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 okt 2019, 21:00

ma nervira kiks protiv slabijih ekipa, a znaš da će ti falit to...svi prosipaju i nikad ne znamo iskoristit te kikseve....uvijek nam se tokom sezone ukazuju prilike, redaju se šanse da ostavimo sviju u prašini a mi chokiramo, kiksamo ko i ostali, ne možemo iznijeti taj pritisak npr. da igramo zadnji za vikend itd.tačno sam ubjeđen bio da nećemo uzet...baš jer je takva situacija....i cijele prošle je tako bilo...

velika su očekivanja moguće od ovih igrača što se vraćaju, ali jbg dosta su kvalitetniji...

inače kad čovjek malo razmisli, sasvim smo solidni i više, npr. odbrana nam je druga najbolja, ako skontamo da smo na derbiju fasovali pola golova, možemo reći i da je bolja....lažni imaju 2 manje primljena...ovo ostalo sve talašike nazad....napad malo šteka, jer krila ne ferceraju i nisu opasna ko lani....

mislim da možemo pojačat krila sa tim Fanimom na zimu i jedan destruktivac bi nam pomogao dosta, ostalo ako neko ode, eventualno desni bek za duleta/hebiba, špic za Handžeta, stoper neki dobar...i neki strava kondicioni i fizioterapeuta još, nekakvog motivatora kao onaj luđak što je repku naložio pred fince....treba te podrške i logistike ko lani, jer je primjetno da smo tu tanji.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 okt 2019, 21:04

Samo da ne bude kasno, kad dodje iz guJice u glavu da igramo prelose. Ako pokedinci ikad budi to htjeli priznati. Razlog znamo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 okt 2019, 21:24

Doći će i igra al će nas opet ka.rat svaku utakmicu ne svirajući penale, dižući nepostojeće ofsajde, svirajući faulove na štetu nas što će nas koštati bodova bez obzira na dobru i lepršavu igru koja će doć. Tad će već biti daleko kasno, kasno je već sad..

Niko ne osporava katastrofalnu igru, fizičku spremu itd..
FK Sarajevo

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 okt 2019, 21:26

Samo amaw, istina jeeee

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 okt 2019, 21:48

Ovako groznu igru smo imali i pred prošli derbi, bilo samo "hajd nek i ovo prođe pa pauza". Strah me nove fasinge, uvijek uđu u derbi oštrije i jače nego mi, i mislim da nas čeka novi poraz na Koševu od njih. Ne vidim kako ih možemo uzet, a kamoli vratit za onu bruku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 okt 2019, 21:53

skoroalen je napisao/la:Ovako groznu igru smo imali i pred prošli derbi, bilo samo "hajd nek i ovo prođe pa pauza". Strah me nove fasinge, uvijek uđu u derbi oštrije i jače nego mi, i mislim da nas čeka novi poraz na Koševu od njih. Ne vidim kako ih možemo uzet, a kamoli vratit za onu bruku.
sa ovim trenerom teško....trebaju imat motiva, želje i volje, pa onda dozu lucidnosti i hladnokrvnosti....a igrački smo bolji i to duplo....njihova odbrana i golman su tarabe...vezni isto...Štilić još nije za full tekme, Alispahić nikad nije, Bojo toplo-hladno....jedno poluozljeđeno krilo imaju i špica....nemaš se tu čega bojat realno....na svakoj poziciji imaš boljeg igrača....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 okt 2019, 21:54

@skoro bas tako, pauze prolaze, igraci se vracaju a mi sve gori (na igru mislim, naravno).
Btw, ak si jos vanka, povedi Adukora kad krenes :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 okt 2019, 21:55

belosevic28 je napisao/la:@skoro bas tako, pauze prolaze, igraci se vracaju a mi sve gori (na igru mislim, naravno).
Btw, ak si jos vanka, povedi Adukora kad krenes :D
Nisam brate, ono je bilo vikend opuštanje, jutros iz busa Čoli na predavanje. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 okt 2019, 21:57

Syebo ti je provod haha

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 okt 2019, 21:59

skoroalen je napisao/la:Ovako groznu igru smo imali i pred prošli derbi, bilo samo "hajd nek i ovo prođe pa pauza". Strah me nove fasinge, uvijek uđu u derbi oštrije i jače nego mi, i mislim da nas čeka novi poraz na Koševu od njih. Ne vidim kako ih možemo uzet, a kamoli vratit za onu bruku.
Sad bi trebao biti Siroki ta utakmica koja ce nas trznuti. Ako protiv ubica nemaju motiv nakon kupa, onda yebaji ga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 28 okt 2019, 22:36

BordoSarajevo je napisao/la:Mi preko ovog prelazimo, dok kone koje kradu svaku drugu tekmu skaču svi sa tribina na ne dosuđen korner i naravno, nakon toga, promjena odluke i dodjeljivanje kornera. Nama penale ne sviraju svako drugo kolo ali mi smo toliko jaki da nama to nije potrebno izgleda pa nas ne zanima.

Ma nije ovo slucajno, ovo su krupne greske a kad bi pogledali npr tekmu protiv Tuzle vidio bi jos 20 “greskica” ( ne sviranje faula, pustanje protivniku agresivne igre, sjeckanje kontri bez kartona i sl )
I budalama na grani je jasno da titula ove godine mora otici kod kriminalca Osima, treneri u onladinskom pogonu kod gurbeta se ne sjecaju kad su zadnji put platu dobilu, sve u raspadu i na kredit, al se sve ulozilo u titulu, oni ako je ne uzmu yebo celik i slobodu u kakvoj ce situaciji biti
Al nek nase piqke sute , prijateljski se paze sa Begicem i Dzemidzicem a to sto nas karaju nije ni bitno, ionako je nasim u klubu sasvim dovoljno samo u evropu da izadjemo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Google Adsense [Bot], guadalupe, plisek, rimljanin90, ristagrad i 52 gosta.