Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kontam otisla gamma na monitoru 
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta je reć ne može se više postaviti na avatar slika sa linkom?
Ne moze jbg.
Racuna li se i Sandzak u tih 100k ? Upoznao sam tu emigraciju u Turskoj. Drze se u udruženjima kojih ima gotovo u svim zapadnim gradovima u zemlji. Ima pojedinaca koji su izrasli u imucne privrednike. Generalno pomazu u Bosni sa kojekakvim donacijama za bolnice, skole i slicno. Stariji dobro govore bosanski dok mlađi ne znaju. Čini mi se da ce se to izgubiti sa dvije tri buduce generacije.

A striktno za Sandzak, A-U je imala svoje garnizone u Priboju, Prijepolju i Pljevljima. Znaci u dogovoru sa Osmanlijama, A-U je samo djelimicno kontrolisala Novopazarski sandzak. Moguce da je bilo iseljavanja ali msm u manjem broju vec iz BiH.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ma moci ce, polako.anonymousHD je napisao/la: ↑29 okt 2019, 15:14Šta je reć ne može se više postaviti na avatar slika sa linkom?
I meni isto, crvena pogotovo. Plava tema bi bila dobra da je malo drugacija nijansa plave na pozadini postova.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anonymousHD
- Kontakt:
Ima bug za notifikacije, sredit ce se i to. Nema smisla imati forum bez notifikacija.anonymousHD je napisao/la: ↑29 okt 2019, 15:36Gdje izbaci notifikaciju kad te neko citira? Da nisam došao na temu ne bi ni skužio da si me citirao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne valja ovo, haj ponovo. Hocemo tamnu verziju foruma!
Ma previse mi je svijetla ova plava, da je tamnija malo bila bi dobra.
-
jolicnikola
- Kontakt:
imate u profil postavkama podešavanje za stil foruma pa ga promjenite u boju kakvu oćete
A sve opcije ko &jolicnikola je napisao/la: ↑29 okt 2019, 16:36imate u profil postavkama podešavanje za stil foruma pa ga promjenite u boju kakvu oćete
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
bezveze opcije skroz, koji ce mi k zelena il ljubicasta
najgore je sto je mrtva kopija klixa
najgore je sto je mrtva kopija klixa
- BoixosNois1899
- Kontakt:
.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
stace mi 5 sivih boja?
Bukvalno je prošli forum više ličio na klixov nego ovaj. Teško raja podnosi promjene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.