Gdje izbaci notifikaciju kad te neko citira? Da nisam došao na temu ne bi ni skužio da si me citirao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Chat
Ima bug za notifikacije, sredit ce se i to. Nema smisla imati forum bez notifikacija.anonymousHD je napisao/la: ↑29 okt 2019, 15:36Gdje izbaci notifikaciju kad te neko citira? Da nisam došao na temu ne bi ni skužio da si me citirao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne valja ovo, haj ponovo. Hocemo tamnu verziju foruma!
Ma previse mi je svijetla ova plava, da je tamnija malo bila bi dobra.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
imate u profil postavkama podešavanje za stil foruma pa ga promjenite u boju kakvu oćete
A sve opcije ko &jolicnikola je napisao/la: ↑29 okt 2019, 16:36imate u profil postavkama podešavanje za stil foruma pa ga promjenite u boju kakvu oćete
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
bezveze opcije skroz, koji ce mi k zelena il ljubicasta
najgore je sto je mrtva kopija klixa
najgore je sto je mrtva kopija klixa
- BoixosNois1899
- Kontakt:
.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
stace mi 5 sivih boja?
Bukvalno je prošli forum više ličio na klixov nego ovaj. Teško raja podnosi promjene.
necemo mi nikad u eu
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ekstra je ovo. Neka malo promjene. Onaj prošli izgled je već postao monoton i dosadan.coelho41 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 17:29
Bukvalno je prošli forum više ličio na klixov nego ovaj. Teško raja podnosi promjene.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ok
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- tuzlak1987
- Kontakt:
Crvena mi najbolja, najpreglednije.
-
- Kontakt:
evo vratili se avatari, rješeni su tehnički problemi u vezi s njima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.