NadalRafa je napisao/la: ↑29 okt 2019, 19:22
Jel slucajno neko imao priliku u inostranstvu da igra na tepihu? Mozda ima neko s foruma da mi kaze svoje utiske. Ja sam igrao jednom i nezaboravan je osjecaj. Doduse nisam igrao na travi ali jesam na betonu i logicno na sljaci.
Jesam brate, meni se ne svidja, čak sam i na travi par minuta prebacivao, obučen kao za izlaska, hahahaha...
Usput se zadesio tu neplanirano, jer se igra i turnir na travi tu koji sam i gledao, ali sklone podlogu nakon turnira brzo.
Imaš osjećaj da loptica samo klizne niz teren, da ne odskoči ni cm.

Lijepa šljaka, tu se realno pokaže znanje, nema servisa 200 km/h a da nemaš šansu vratiti ili izbij, nabij što bi ti rekao...
@delinho
Ako samo znaš držati reket, onda ti krompirić ne gine...
Ja igram jednoručni backhand i loš je, jer uglavnom nisam u formi i ne stižem se postaviti za pravovremeni udarac, onda igram slice, nekad potegnem max...
Forehand imam strašan ( mislim da je za amatera iznad prosjeka daleko, jer sam kao dijete lupao satima u zid forehandom, backhand nisam htio vježbati

) , tako bar kažu i ovi što su igrali sa mnom.
Serva solidna, volley dosta dobar, dropshot dobar, slice onako nema jačinu baš i rotaciju neku, naravno sve to u rangu rekreativca...
Delinho/Bosnia vs Rafa/Shevchet ponuda u Premieru : 1 je 15 kv a 2 - (nema kvote

), samo hendikepi se mogu igrati