ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

BosniaBoston
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la BosniaBoston » 29 okt 2019, 18:34

NadalRafa je napisao/la:
29 okt 2019, 18:31
delinjo je napisao/la:
29 okt 2019, 18:27
NadalRafa je napisao/la:
29 okt 2019, 18:14
Rđavom kyrcu i dlake smetaju pa tako i nasem delinju nadimak gerijatricar. Pa sta je nego gerijatricar, a sad mu mozemo dodijelit i nadimak kujica koji se vrti po ovoj temi posto curica ne smije na megdan ocu. Moze i jazavicar i placljivko bas kao i njegovi Fedtardovi Boston i delinjo.

Sto se tice prijedloga @delinjo dobar ti je prijedlog al nisi svjestan s kim se igras. Pa tako bi te naduhao i nakitovao kao Rafaelo Fedju onomad. Osim sto imam znanja opcenito o tenisu isto tako ga i igram savrseno. Bilo bi krompirica moj delinjo ne bi mogo na pakas sjesti :D No, to je vec offtopic imas i vecih briga tebrice..

Sevcete tebra uvijek si tu da me branis od neznalica, hvala Bogu pa forum tebe ima i japu koji nesto i znaju o tenisu, @bodi i @unofficialpage necu brojat jer da ne znaju ne bi bili tu gdje jesu. Ovi ostali narocito Fedtardovi dodju ovdje da provociraju pa kad ih usutkas i dotuces argumentima onda bjeze s teme kao sinoc. Totalno gasenje kako gerijatricar otkaza Pariz. Hocel bit loziona pred London jazavicari mali :rol: Sad ce 4. Novembar i totalni aparati ko ce vas skinut s njih :rol: Uzivajte hejtercici i gledajte kako king zasjeda na mjesto koje mu pripada i ove godine a i opcenito. :kralj: :tralala:

vi sto igrate dvorucni ste nase kujice :mrgreen: :mrgreen:

a dubl ti i sefkec protiv mene i bostona ....kvota 1,01 na nas ... :mrgreen:
Ti ako znas reketa drzat evo moja glava :D ja sam protiv svih Fedtardova. Mozete jedan po jedan na kitovanje kod oca.
Dobro igras jarane samo je poenta da se preko mreze prebaci a ne u.Kad to skontas bit ces super :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 29 okt 2019, 18:41

Hahahah kakav komentar sunce ti poljubim
Standardno glup gluplji Boston :D

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 29 okt 2019, 19:10

delinjo je napisao/la:
29 okt 2019, 18:32
znam drzati reket ali nisam aman zaman neka klasa ,igram tu i tamo neki termin i to je to...ali mislim da je to dovoljno da se ti pobjedis..
Mogu te naderati kad god zelis :D samo nemoj da poslije budu izvlakuse tipa dobio me jer se usporavala podloga zbog njeg i tako te nebuloze sto se pisu kad npr. Rafaelo izdominira :D moj delinjo neces moc sjest na pakas kad te babuka izvozaaa..bit ces ko gerijatricar svoj ima da odgadjas sve poslije tog par dana :D

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 okt 2019, 19:13

NadalRafa je napisao/la:
29 okt 2019, 19:10
delinjo je napisao/la:
znam drzati reket ali nisam aman zaman neka klasa ,igram tu i tamo neki termin i to je to...ali mislim da je to dovoljno da se ti pobjedis..
Mogu te naderati kad god zelis :D samo nemoj da poslije budu izvlakuse tipa dobio me jer se usporavala podloga zbog njeg i tako te nebuloze sto se pisu kad npr. Rafaelo izdominira :D moj delinjo neces moc sjest na pakas kad te babuka izvozaaa..bit ces ko gerijatricar svoj ima da odgadjas sve poslije tog par dana :D
Zato ce se igrati u Zetri,nece na svinjcima ala Lav,Safet Zajko i onaj teren kod Difa :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2019, 19:18

BosniaBoston je napisao/la:
29 okt 2019, 19:13
NadalRafa je napisao/la:
29 okt 2019, 19:10
delinjo je napisao/la:
Zato ce se igrati u Zetri,nece na svinjcima ala Lav,Safet Zajko i onaj teren kod Difa :kafa:
jel se sjeća ko onog leda u zetri od prije rata, neki green set ili color set ili tako nešto, tu pukneš flat i mogu ti jedino balon vratiti. i opet smo igrali na tome ... doduše nije ni bilo nigdje drugo zimi da se igra.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 29 okt 2019, 19:22

Jel slucajno neko imao priliku u inostranstvu da igra na tepihu? Mozda ima neko s foruma da mi kaze svoje utiske. Ja sam igrao jednom i nezaboravan je osjecaj. Doduse nisam igrao na travi ali jesam na betonu i logicno na sljaci.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2019, 19:40

NadalRafa je napisao/la:
29 okt 2019, 19:22
Jel slucajno neko imao priliku u inostranstvu da igra na tepihu? Mozda ima neko s foruma da mi kaze svoje utiske. Ja sam igrao jednom i nezaboravan je osjecaj. Doduse nisam igrao na travi ali jesam na betonu i logicno na sljaci.
nisam nikad imao priliku ni prohodati po teniskoj travi ili tepihu a kamoli opaliti lopticu, ali ko je jednom odigrao na staroj zetri, svejedno da li na ledu unutra ili na ljepljivoj gumi napolju, njemu je svaki napola normalan teren ovog svijeta ko RG/AO :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 okt 2019, 19:49

Čuj igrat na betonu i tepihu, svašta

To samo moze zaludjeni Fedovac reć, sav narod normalan rekreacije igra na šljaci na kojoj je daleko najugodnije i najlakše igrat za nas amatere, ne pada mi na pamet koljena i noge lomit po tvrdom, a da ne pričam da nema traga
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 29 okt 2019, 19:58

NadalRafa je napisao/la:
Jesam brate, meni se ne svidja, čak sam i na travi par minuta prebacivao, obučen kao za izlaska, hahahaha...
Usput se zadesio tu neplanirano, jer se igra i turnir na travi tu koji sam i gledao, ali sklone podlogu nakon turnira brzo.
Imaš osjećaj da loptica samo klizne niz teren, da ne odskoči ni cm. 😂😂😂😂😂

Lijepa šljaka, tu se realno pokaže znanje, nema servisa 200 km/h a da nemaš šansu vratiti ili izbij, nabij što bi ti rekao... :mrgreen: :kafa:

@delinho

Ako samo znaš držati reket, onda ti krompirić ne gine... 🤣

Ja igram jednoručni backhand i loš je, jer uglavnom nisam u formi i ne stižem se postaviti za pravovremeni udarac, onda igram slice, nekad potegnem max...
Forehand imam strašan ( mislim da je za amatera iznad prosjeka daleko, jer sam kao dijete lupao satima u zid forehandom, backhand nisam htio vježbati 🤣) , tako bar kažu i ovi što su igrali sa mnom.
Serva solidna, volley dosta dobar, dropshot dobar, slice onako nema jačinu baš i rotaciju neku, naravno sve to u rangu rekreativca...

Delinho/Bosnia vs Rafa/Shevchet ponuda u Premieru : 1 je 15 kv a 2 - (nema kvote 😂), samo hendikepi se mogu igrati 🤣🤣

🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 okt 2019, 20:03

najdraze mi je natamburati te sto se hvale :D

a nije problrem cak smo spremni doci na vas teren,tj prasinu :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 okt 2019, 20:07

nikoneznanovic je napisao/la:
29 okt 2019, 19:58
NadalRafa je napisao/la:
Jesam brate, meni se ne svidja, čak sam i na travi par minuta prebacivao, obučen kao za izlaska, hahahaha...
Usput se zadesio tu neplanirano, jer se igra i turnir na travi tu koji sam i gledao, ali sklone podlogu nakon turnira brzo.
Imaš osjećaj da loptica samo klizne niz teren, da ne odskoči ni cm. 😂😂😂😂😂

Lijepa šljaka, tu se realno pokaže znanje, nema servisa 200 km/h a da nemaš šansu vratiti ili izbij, nabij što bi ti rekao... :mrgreen: :kafa:

@delinho

Ako samo znaš držati reket, onda ti krompirić ne gine... 🤣

Ja igram jednoručni backhand i loš je, jer uglavnom nisam u formi i ne stižem se postaviti za pravovremeni udarac, onda igram slice, nekad potegnem max...
Forehand imam strašan ( mislim da je za amatera iznad prosjeka daleko, jer sam kao dijete lupao satima u zid forehandom, backhand nisam htio vježbati 🤣) , tako bar kažu i ovi što su igrali sa mnom.
Serva solidna, volley dosta dobar, dropshot dobar, slice onako nema jačinu baš i rotaciju neku, naravno sve to u rangu rekreativca...

Delinho/Bosnia vs Rafa/Shevchet ponuda u Premieru : 1 je 15 kv a 2 - (nema kvote 😂), samo hendikepi se mogu igrati 🤣🤣

🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾
Kod mene situacija obrnuta backhand nekonstantan nekad znam winner opalit boli glava nekad u nebo ode😂 forehand znam odigrati ali vecinom samo da prebacim.Na mrezi dobar slice onako servis ok
#Punoljetstvo

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2019, 20:09

ja ne znam kako treba ni forhend ni bekhend .... a tek servu ... :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 okt 2019, 20:10

jestamaji je napisao/la:
29 okt 2019, 20:09
i opet cemo poderati rafanovce...zamisli koliko oni znaju onda :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2019, 20:12

delinjo je napisao/la:
29 okt 2019, 20:10
jestamaji je napisao/la:
29 okt 2019, 20:09
i opet cemo poderati rafanovce...zamisli koliko oni znaju onda :rol: :rol:
nego bez zeze, juče me zvao jaran da odigramo jednu za vikend, ali nemogu, u subotu sam u tuzli ženi mi se drugi jaran.

p.s. nije normalan, ovo mu je drugi put! :o :mrgreen:

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 29 okt 2019, 20:18

@Bosnia

Ma ja ne nabijam baš u nebo, ali nemam ni blizu jačinu i kontrolu kao na forehandu, dosta lošiji u poredjenju sa fh...
Mislim nije katastrofa i dalje za amaterizam je to ok, ali realno je loš i mlak...🙄😬

@ delinho
Pa ti si rekao na vas je 1.01
Jest, ali u tiftikama... 🤣🤣
Kad bratiću vidiš kako se pleše oko loptice na FH, kao bik u mladim danima, odmah ćeš predati meč... 🤣😂😋😋

@jestamaji

Ma i kod mene je serva flat, nema kick i to, to je misaona imenica, hahaha...
Nekad odvučem u stranu fino, ali to baš kad pogodim... 🤣🤣

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2019, 20:23

šefko matereti, šta ti znači u tiftikama :mrgreen: svašta sam čuo ali to još nisam :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 okt 2019, 20:26

sefkec nema neki servis ali mu je zato forhend los :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 29 okt 2019, 20:28

@jestamaji

Ono k'o u Limburgu (k'o nigdje veze) i ja čuo davno od jednog jarana, hahaha...🤣😂

@delinho

To je ono u fudbalu, nisam tehničar, ali sam zato spor. 🤣😂

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 29 okt 2019, 20:38

NadalRafa je napisao/la:
Ja igram na tepihu u nas u Širokom Brijegu. Igroa sam na umjetnoj travi (baš za tenis) sa kvarcnim pijeskom po njoj i fenomenalno je. Na tepihu mi je katastrofa. Beton mi je isto mrzak, zemlja taman. Baš ono što kaže @Bodi, odoše koljena, leđa i ostalo na tvrdoj podlozi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 okt 2019, 21:31

nikoneznanovic je napisao/la:
29 okt 2019, 20:28
@jestamaji

Ono k'o u Limburgu (k'o nigdje veze) i ja čuo davno od jednog jarana, hahaha...🤣😂

@delinho

To je ono u fudbalu, nisam tehničar, ali sam zato spor. 🤣😂

pa to :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.