Eto, ti nam nadji nekog napadaca koji to sve ima,a Italijan je, Gilardino ne mora ni na klupi biti sto se mene tice.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
brazzo je napisao/la:ovo na spisku nema Di Natale-azna li neko razlog nepozivanja jer je čovjek golgeter broj 1 u Italiji.
dao je prošlo kolo 3 golasarajlija89 je napisao/la:brazzo je napisao/la:ovo na spisku nema Di Natale-azna li neko razlog nepozivanja jer je čovjek golgeter broj 1 u Italiji.
ma kakav golgeter..nezz jel dao gol ove sezone uopste...a ima vec 32-33....sta ce on igrat....realan je spisak
Jel se meni cini il je on postigao hattrick u zadnjem kolusarajlija89 je napisao/la:brazzo je napisao/la:ovo na spisku nema Di Natale-azna li neko razlog nepozivanja jer je čovjek golgeter broj 1 u Italiji.
ma kakav golgeter..nezz jel dao gol ove sezone uopste...a ima vec 32-33....sta ce on igrat....realan je spisak
33 ali i nema to prevelike veze, jer čovjek je u stanju da na svakoj utakmici, svakoj ekipi zabije go' doduše ovo je prijateljska tekma mada mislim da bi u kvalifikacijama trebao imati prednost u odnosu na Balotelli-a.sarajlija89 je napisao/la:brazzo je napisao/la:ovo na spisku nema Di Natale-azna li neko razlog nepozivanja jer je čovjek golgeter broj 1 u Italiji.
nadam se da je ovo ironicno bilovuvu_zzz je napisao/la:a marco di Vaio
mozda Pazzini.. ali eto opet mozda je i Gila najbolji robusni napadac u ovom trenutku.. ali ako vec igra Gila, ni pod razno ne mogu igrati Di Natale, Iaquinta i co..Mont0 je napisao/la:I ti razumijes da te ja zezam pocetkom posta![]()
Eto, ti nam nadji nekog napadaca koji to sve ima,a Italijan je, Gilardino ne mora ni na klupi biti sto se mene tice.
bez obzira na sve bio je najbolji italijanski napadač poslije 2006.sarajlija89 je napisao/la:brazzo je napisao/la:ovo na spisku nema Di Natale-azna li neko razlog nepozivanja jer je čovjek golgeter broj 1 u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.