Strasan nivo u prvom setu od obojice...Rafa igra bolje, ali jbg ovog servis sluzio odlicno, i opet mu Rafa skoro sa drugim servisom uze TB

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Delo evo jedno misljenje od mene nadam se da se slazes:
Joj burazere, samo strucni engleski komentatori dolaze u obzirnikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:20Smanjite doživljaj malo sa hvalospjevima...![]()
Dobar tenis igraju, ali daleko je to još od odličnog...![]()
Ovo je više izbij-nabij što bi rekao brat Rafa.![]()
Samo postotak serve govori da je 100% tako!
Nema ovdje neke pretjerane ljepote, osim par dobrih poena onako baš dobrih!![]()
P.S.
Kakav je Viško ovaj debil, kao da igra Djokica, toliko navija protiv Rafe, hahahaha.
Uzeo Rafa break, e to je to, kaže ono popišano, a da ga je Tsonga uzeo, to bi vrisak bio.![]()
![]()
hej ne seri i ti sad sta hoces da ga pobjedi 6 0 6 0...pa nije cunj preko putanikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:20Smanjite doživljaj malo sa hvalospjevima...![]()
Nema ovdje neke pretjerane ljepote, osim par dobrih poena onako baš dobrih!![]()
P.S.
Kakav je Viško ovaj debil, kao da igra Djokica, toliko navija protiv Rafe, hahahaha.
Uzeo Rafa break, e to je to, kaže ono popišano, a da ga je Tsonga uzeo, to bi vrisak bio.![]()
![]()
delinjo je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:26hej ne seri i ti sad sta hoces da ga pobjedi 6 0 6 0...pa nije cunj preko putanikoneznanovic je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:20Smanjite doživljaj malo sa hvalospjevima...![]()
P.S.
![]()
![]()
Zavisi od Nola. Rafa od ovog bolje ne moze, ovo je vrhunski tenis za njegove dvoranske standarde. Nolo ako podigne nivo na neki dovoljno dobar, uzet
Daleko je to još od odličnog, ima tu još 20% prostora za napredak...
Jedan pariski turnir simbolizuje njegov uspjeh,a drugi njegov neuspjeh...let that sink in
ne znam ,Rafa mi puno bolje od Novaka izgleda,naravno ne mora znaciti ali ja sam siguran ako dodje do finala da ce ga Rafa dobiti ...plus evo Rafa izlazi na kraj sa bas jakim serverima,za ovu vrstu podloge znas i sam koja je to prednost....Novakov servis nije na ovom nivou pa ce mu i ritern vjerovatno bolje raditi nego na ovim mecevima protiv Tsonge i Stana..
Upravo. Ne sjećam se kad je bolje izgledao na kraju sezone u dvoranama. Opet, to ne znači da će pobjedit manje više prosječnog Novaka do sada.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:47Dobar Rafa, teško da je ikad bio bolji u dvorani nego ovaj turnir, baš rutinski mečeve uzima. Ali, opet, teško da je ovo dovoljno za Novaka, ako misli Novaka dobiti mora ovo još bolje a pitanje je može li Rafa bolje ako i može nije da može puno bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.