tesko ima Rafa fin nivo ...ali daleko da ce mali biti bez sanse...ali vala kad sam grka danas vidio ,nek idu svi u ****....najbolje finale Rafa Novak ...i da Rafa dobije naravno

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
tesko ima Rafa fin nivo ...ali daleko da ce mali biti bez sanse...ali vala kad sam grka danas vidio ,nek idu svi u ****....najbolje finale Rafa Novak ...i da Rafa dobije naravno
@bodibodi123 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:49Potcjenjujete Novaka opet. On ako dodje u finale a preko puta mreze bude Nadal, njegov nivo će automatski se dić na level više, već 100 puta vidjeno.
Zaboravljate u kakvim se uslovima igra. Ovo su uslovi koji Rafi najmanje odgovaraju od svih mogućih teniskih uslova. Vrhunski Nadal u dvorani je lošiji teniser od najgoreg Nadala na šljaci.
@sevcet
Naravno da ne moze puno bolje, nema segmenta koji mu je loš i koji se moze drastično popravit do kraja turnira.
Upravo. Ne sjećam se kad je bolje izgledao na kraju sezone u dvoranama. Opet, to ne znači da će pobjedit manje više prosječnog Novaka do sada.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:47Dobar Rafa, teško da je ikad bio bolji u dvorani nego ovaj turnir, baš rutinski mečeve uzima. Ali, opet, teško da je ovo dovoljno za Novaka, ako misli Novaka dobiti mora ovo još bolje a pitanje je može li Rafa bolje ako i može nije da može puno bolje.
koliko moram ovo sranje drzati
7 dana momčino, ili da snimaš kako gledaš one kobne match lopte 2 sata na repeat.
neka avatara
Nemoj handrit brata delinja,sad pregledao puce citavu traku maltene sreca pa je nets bio
ne znam,niti bi iskreno to nekad pogledao....tako da mogu vam vjerovati na rijec,i ne sjecam se a ne zelim se podsjetiti ...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2019, 01:08Nemoj handrit brata delinja,sad pregledao puce citavu traku maltene sreca pa je nets bio
Vjeruj mi on nece stat dok ne osvoji jos 1 GS bar jos nekoliko godina.Pusti suplju penzija dogodine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.