FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 01 nov 2019, 23:23

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
01 nov 2019, 23:13
Pantelija je napisao/la:
01 nov 2019, 20:30
AngelDiMaria je napisao/la:
01 nov 2019, 16:51
Jedva cekam da vas popisa Husref sutra, a uprava i realni navijaci za pola godine
Samo da ne bude kao na derbiju.... ili protiv slobode... ili listice dva puta, ili batea u zenuci, ili .....
Valjda odigramo jednu tekmu kao sampioni i ekipa koja je 3 godine na okupu. Dakle uigrana masinerija... a ne da od nas bolju i organizovaniju igru ima sloboda koja ne trenira.
O spremi nasoj ne bih vise,valjda je sve jasno... kad god sam mislio, evoga, nalozili se igraci, ide ovo, dobije se samarcina
Bravo Pantelija, sve si upravu! Mi smo trenutno goli qrac. Sve sto pobijedimo, pobijedimo na individualni kvalitet. Čak ni Ljubuški nismo nadigrali. Mislim da nema potrebe više ista reći.
Treba nam četvrta pozicija, 4 5 utakmica bez pobjede i onda će se otvoriti oči. A iskreno se nadam da će ova nekolicina uhljupa ostati da živi u zabludi da je Husref odličan trener i da im se oči neće otvoriti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 01 nov 2019, 23:24

Sta prica ovaj zeka, on bi ukinuo strance skroz i jos da 5 igraca ima ispod 21, jel on napustio skolu AFH, fakat nam je OP u rasulu.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 01 nov 2019, 23:38

Pitaristok je napisao/la:
01 nov 2019, 23:24
Sta prica ovaj zeka, on bi ukinuo strance skroz i jos da 5 igraca ima ispod 21, jel on napustio skolu AFH, fakat nam je OP u rasulu.
Nije napustio al je na bolovanju vec nekih 6-7mjeseci,Al kako rece i kad se vrati najvjerovatnije ce dobiti neko drugo radno mjesto
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

FKSarajevoHz87
Kontakt:

Post Postao/la FKSarajevoHz87 » 02 nov 2019, 01:09

SarajevoJeBordo je napisao/la:
01 nov 2019, 22:43
MortemHz je napisao/la:
01 nov 2019, 21:12
tm01hzne je napisao/la:
01 nov 2019, 20:57
Valjda možemo (ako ne bude kiše) nagurati na 7-8 hiljada sutra :D
Ma kakvi mi i posjeta..
Hoćel biti kakav stream for free?
Sarajevo je Bordo@ dodji malo na Kosevo da vidis kako teren izgleda i tribine. Jebla te moja tv.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 02 nov 2019, 01:28

Katolicentrične gadove ili, preciznije, smrdljive ustaše, jer to i jesu, treba zgaziti pa ih popišati.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 nov 2019, 02:50

Sutra igraci moraju bit nabrijani do te mjere da se ide do ivice zuto kartona, moraju uzet ratne zlocince.. al to ce moci samo ako zapnu svi snagama..pamet ugoavu pobjeda i cekujem od nekog losijeg igraca koji nije toliko potreban sisic naprimjer da nogom uglavu opuca direktora sb u 90 minuti..

Igra i energija ekipe je losa ruzna i tuzna, bodovi odlicni..treba kritikovat i kad ti je igra ko u barcelone kad je gvardiola vodio jer pametna kritika i prihvacanjw trenera da to popravi je win win.

Sto se tice kritike smjenjivanje Husrefa to je vec pogreska i u tom segmentu su strunfovi ispred nas, sad nek amar u ive 4 osvoi 0 trofeja oni ce ga lizat, ljudi tuzili savez fifi uefi luzani izgubili slucaj kazu **** nije do uprave sadasnje vec prijasnje a amar bio u toj upravi i u klubu i onda i sad, igra im ukurcu bolja bila kod tenkiste sa dosta slabim sastavom ljudi 7 k na trbini..sace te reci da me **** vaso miskin da **** asimu i tako to al nije u tom fol ovde izgleda niko nikad nije igro fudbal ili neki timski sport igraci cim osjete da su navijaci protiv trenera i da se pravi taj tinjahuci pritisak oni doktiraju tempo igranja i imaju trenera u sahu. Ako ih trener pritisne njih 2-3 koja zabusavaju lahko ce oni nac jos 2-3 igraca koji su na klupi da se pridruzi ovim i etoti 5-6 igraca protiv trenera nit ima igre ni nista a nije njegova krivica a to ni murinjo nemoze ispravit.

Husref nije kriv ni za jednog igraca sto se povrijedio, prica se o jeleskovicu al ako me pamcenje sluzi jeleskovic sa husrefom nije radio osim prosle godine i svaki put i prije ekipa je igrala i bila u kondici sigurno uvjek medzu 2 najbolhe ekipe

Husref je kriv sto nedivede ovog onog igraca a dovodzenje radi drugi covjek veoma malo odgovornosti hus ima (jer hadzija kaze nemamo para za nista bolje)

Ni jedan igrac nije klupiran bez razloga samim tim igro je onaj koje bio najbolji u datom momentu. Ispraviteme ako imate dokaz i za jednog igraca.

Ubacijo nihada sklupe sledecu godinu mu da citavu da igra pusalo se da je to slucajno, sve sto je dobro pozitivno je slucajno a sve lose je ne znanje i zaboravljanje kako se vodi ekipa

Ahmetovic tatar oremus stanoja, rahmanovic napisitemi koliko utakmica su odigrali ovi igraci skupa za ovh 16 utakmica

Kako onda se moze pricati kako igra nije dobra ekipa na okupu o kakvom okupu se prica 5 igraca od tog 4 iz prosle sezone nemaju 1 utakmicu zajedno odigratu..

Nekad pomislim da je stvarno Husref nesto izjebo FK SARAJEVO kad je bio ko igrac (samozdravlje ) je nesto nabacivo al nemogu nista da nadzem osim prekazak u cz sto po meni nije bio neki grijeh jer 90% muskimanakig stanovnistva nije znalo sta nam srbi spremaju..

8000 sutra

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 02 nov 2019, 05:49

Sarajevo prije svega.
Hajdee Hordeeeeeeee
Podrska Ekipi, Husu, Sabri... Moramo skupa ovo da karamo danas. Ko ne urla keva mu k...
Svi u napad jedan je Hase!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 nov 2019, 08:46

E nadam se da ce danas konacno pokazati zelju, volju i poginut na terenu za svaku loptu, pozitivan rezultat tad ne bi trebo doci u pitanje!
Svi u napad! Srce na teren !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 nov 2019, 09:29

Treba dobit danas pa kako god, dosta je i 1:0.

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 nov 2019, 10:11

Po pobjedu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 nov 2019, 10:22

FKSarajevoHz87 je napisao/la:
02 nov 2019, 01:09

Sarajevo je Bordo@ dodji malo na Kosevo da vidis kako teren izgleda i tribine. Jebla te moja tv.
Na tribinama ti ima ovih husrefofila što hoće poćerat čoeka koji ne voli božanstvo. Zato ja fino sjedim kući uz stream i kritikujem po forumu. Bezbjednije, a i uštedi se i ne mrzne se čoek.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 nov 2019, 10:31

02 nov 2019, 10:22
FKSarajevoHz87 je napisao/la:
02 nov 2019, 01:09

Na tribinama ti ima ovih husrefofila što hoće poćerat čoeka koji ne voli božanstvo. Zato ja fino sjedim kući uz stream i kritikujem po forumu. Bezbjednije, a i uštedi se i ne mrzne se čoek.
Ima mamofila tvoje majke. Bolje i s njom gledati u krevetu, a i bezbjednije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 nov 2019, 10:40

Pa bolan ledesma niko nije pljuvao husrefa ko ti :D sta ti bi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 nov 2019, 10:42

Pantelija je napisao/la:
02 nov 2019, 10:40
Eh pa to ti je dokaz da nisam husrofil, nego da me zanima samo Sarajevo i samo rezultati! Jel sad malo jasnije?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 nov 2019, 10:52

ledesma je napisao/la:
02 nov 2019, 10:42
Pantelija je napisao/la:
Eh pa to ti je dokaz da nisam husrofil, nego da me zanima samo Sarajevo i samo rezultati! Jel sad malo jasnije?
Kakav repertoar psovki Husrefu pripremaš ako se ne dobije Široki i da li u tom slučaju znači da se slažeš sa mnom?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 nov 2019, 10:55

ledesma je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Mene isto. Al ja npr nikad nisam pljuvao hustefa, u pravom smislu a ne u smislu nobelovaca kojima je pljuvanje ako kazes da je:
-igra ku.rac
-sprema kur.ac
-voljni moment ku.rac

Odmah ide odgovor "prvi smo" sto opet ne znaci da smo dobei koliko mozemo biti i koliko je realno da budemo. 3 godine je uprava skoro iste igrace zadrzala na okupu, sto se ne pamtti da se desilo, zrinjski je promkenio komplet ekipu svoju... i meljo isto, al bolje izgledaju na terenu. Mi imamo individualni strasan kvalitet i to nas je vadilo u utakmicama. Npr ahmetovic protiv borca, dva tri puta tatar solo akcije, ali igre ni na mapi. Eto, sloboda u raspadu mi ne mozemo pritisak da napravimo njima...
Imas najbolju ekipu u ligi imas najvecu platu u ligi, najplacenije igrace u ligi, najbolje uslove daleko u ligi imas sš od 6-7 ljudi sto nema niko u ligi i na kraju ne da ne izvuces macimum nego drzis ekipu na 60%.

Motivacija u igraca nikakva, ni jeenu tekmu nisu izasli da vidis na njima da su nabrijani. Hebeni derby izasli da igramo kao da igramo protiv sašk napretka a ne derby. Primis 5, kontas iducu ce poginuti da se iskupe, ono opet isto... jel do nas pljuvaca mozda?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 nov 2019, 10:57

02 nov 2019, 10:52
ledesma je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Kakav repertoar psovki Husrefu pripremaš ako se ne dobije Široki i da li u tom slučaju znači da se slažeš sa mnom?
To je razlika između mene i tebe, ti stalno pljuješ i boli te qrac za Sarajevom. Bitno je da tu nije Husref.

A ja cu prvi reci kad nam krenu kola nizbrdo. Husrefe nisi za Sarajevo doviđenja, prijatno(na svoj način). Poslije duple krune ga ipak više poštujem. I tebi bih to preporucio i tvojim pajdašima.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 nov 2019, 11:00

Pantelija je napisao/la:
02 nov 2019, 10:55
ledesma je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Mene isto. Al ja npr nikad nisam pljuvao hustefa, u pravom smislu a ne u smislu nobelovaca kojima je pljuvanje ako kazes da je:
-igra ku.rac
-sprema kur.ac
-voljni moment ku.rac

Odmah ide odgovor "prvi smo" sto opet ne znaci da smo dobei koliko mozemo biti i koliko je realno da budemo. 3 godine je uprava skoro iste igrace zadrzala na okupu, sto se ne pamtti da se desilo, zrinjski je promkenio komplet ekipu svoju... i meljo isto, al bolje izgledaju na terenu. Mi imamo individualni strasan kvalitet i to nas je vadilo u utakmicama. Npr ahmetovic protiv borca, dva tri puta tatar solo akcije, ali igre ni na mapi. Eto, sloboda u raspadu mi ne mozemo pritisak da napravimo njima...
Imas najbolju ekipu u ligi imas najvecu platu u ligi, najplacenije igrace u ligi, najbolje uslove daleko u ligi imas sš od 6-7 ljudi sto nema niko u ligi i na kraju ne da ne izvuces macimum nego drzis ekipu na 60%.

Motivacija u igraca nikakva, ni jeenu tekmu nisu izasli da vidis na njima da su nabrijani. Hebeni derby izasli da igramo kao da igramo protiv sašk napretka a ne derby. Primis 5, kontas iducu ce poginuti da se iskupe, ono opet isto... jel do nas pljuvaca mozda?
Ja eto sve parametre fino navodiš i to je super.
A zašto ne kazes da nam je 15 kola falilo 7-8 igraca, zasto ne kazes da Saric jednostavno nije mogao pripremati ekipu tokom priprema, zasto ne kazes da su igraci bojkotovali pripreme? Evo imas na svakoj tekmi par igraca kojih boli qrac bukvalno, kad im Husref yebe majku vama ne valja, kad sjedi na klupu vama ne valja. Sagledaj i druge parametre i sve ce ti biti jasno. Imas Serbecica frajer nije odmorio minute.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 nov 2019, 11:03

Ko je falio protiv Slobode, pa je razlog lose igre?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 nov 2019, 11:04

Zip je napisao/la:
02 nov 2019, 11:03
Ko je falio protiv Slobode, pa je razlog lose igre?
Jel stvarno mislis da su Stanojevic i Oremuš 100% spremni? Po meni je greska sto je ubacen Oremus prije Mustafica tu tekmu, frajer je trenutno na 10% svojih mogucnosti realno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, riki46, rimljanin90, ronaldo99 i 32 gosta.