FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 nov 2010, 21:41

trpili Cijelu polusezonu :o :o !!!! da ne bi pokvarili atmosferu !!!!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 nov 2010, 21:52

U glasu se osjeti da je hametu tesko....dijete Sarajeva je on,ne trebamo to zaboravit..kao i sve ono sto je dao klubu

jbg..zao mi je nekih igraca stvarno,izmanipulisani su i na pogresnoj su strani a nisu krivi..al bice to dobro aBd...

joj dusa me boli gledajuci sve ovo...sta nam od kluba uradise :( :evil: :evil:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 15 nov 2010, 21:53

sarajlija89 je napisao/la:U glasu se osjeti da je hametu tesko....dijete Sarajeva je on,ne trebamo to zaboravit..kao i sve ono sto je dao klubu

jbg..zao mi je nekih igraca stvarno,izmanipulisani su i na pogresnoj su strani a nisu krivi..al bice to dobro aBd...

joj dusa me boli gledajuci sve ovo...sta nam od kluba uradise :( :evil: :evil:
sve to stoji hame je extra lik a a tek igracina al zavrsne rjeci su mu bile da povrati covjek
NADAM SE DA CEMO IZBORIT EVROPU
HZSA87

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 nov 2010, 21:55

Pos.erem im se usta i njima i njihovim familijama kad spomenu cilj je evropa :x :x

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 nov 2010, 21:56

dr.van nostrand je napisao/la:trpili Cijelu polusezonu :o :o !!!! da ne bi pokvarili atmosferu !!!!

nemoj tako oni su izdajnici,j... ig baljak kad su na njegovoj strani,treba ih virslama gadjat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 15 nov 2010, 22:12

Gledao sam ovaj intervju ovog Adija na Alfi,i sve ok,ali je na kraju rekao nešto u stilu "neće više ulica voditi politiku kluba",ne znam šta je time mislio,ali eto zaparalo mi je uši.
ali nema para,sve se rastalilo....

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 15 nov 2010, 22:14

Tarantino je napisao/la:Gledao sam ovaj intervju ovog Adija na Alfi,i sve ok,ali je na kraju rekao nešto u stilu "neće više ulica voditi politiku kluba",ne znam šta je time mislio,ali eto zaparalo mi je uši.
Muco Popay i sl.bagra...vjerovatno
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 15 nov 2010, 22:28

Samo da konačno neko dođe da pošteno vodi klub i da nam štrumfići puše i dalje. ;) A Skupštinu organizovat u Domu mladih da napravimo čudo.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 15 nov 2010, 22:33

Ako u skorije vrijeme ne dodje na celo kluba neko ko se NE ZOVE Baljak ili Blekic, nema nama povratka. nije da sam pesimista, ali vala ne vidim nacina kako cemo se iz ovog izvuci. ne sjecam se da smo bili u vecim ****

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 15 nov 2010, 22:43

Hajde nam platite da vam Gracica prodamo :)
Ne volim vas ali mi je zao sto vam se ovo desava.Mozda bude bolje,treba vjerovati.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 nov 2010, 22:54

Za ove neke neupucene navijace koji govore kako neki idu dzabe na gostovanja :)

Gostovanja za clanove udruzenja su za 3 ili 5 maraka jeftinija nego za one neclanove ali zato oni placaju godisnje 20 maraka clanarinu. Ako je u pitanju Zenica onda je 10:12/3 , a ovi ostali su 15:20 , 20:25 ili 25:30. Neko govori da se ovi iz vrha finansiraju jer daju vece cjene ovim ostalim.Pa sta i da jeste tako , ti su momci podigli grupu iz mrtvih. Ali nije tako na vasu zalost. Svi placaju gostovanja i ona zarada ide udruzenju koje te pare koristi za navijacke rekvizite,razglas,treba platit rezije u prostorijama udruzenja jer nemaju sve navijacke grupe udruzenje od 60 kvadrata.Pa HZ su , kolko ja znam , grupa u BiH sa najvise navijackih rekvizita.Tu su vam 3 vrste jakni ( 2 zimske i suskavci ) , 5 vrsta dukseva , brat bratu 15 ak vrsta majica kratkih rukava , sesiri , 2 vrste kacketa , bedzevi , privjesci , 10 ak vrsta bar salova plus 2 vrste koje nisu bar salovi. Ma bruka stvari .
Dakle ne pisite neprovjerene informacije. Ako ste navijaci Sarajeva a niste znali , sad znate. Ako ste navijaci Zelje pa podje*avate , crknite !

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 22:55

Sve je super kako je Adi pricao,Adi je extra momak.
Ali zasto ga novinar nije pitao tipa - zasto igracima nisu isplacene plate i zasto ste odmah otisli,cim je zagustilo?

Ali nemojte,ja sam strumf,agent,izdajica, jer zelim dobro svom Klubu ;)
A ovaj padobranac,ako si uistinu strumf,kako te bolan nije stid ovo uradit?

A vi bezmisljenici,pogledajte malo bolje moje postove,pa vidite da li moze strumf tako razmisljati,pisati,i pricati o svom Klubu!
NON MOLLARE MAI

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 nov 2010, 22:56

samosarajvo je napisao/la:Za ove neke neupucene navijace koji govore kako neki idu dzabe na gostovanja :)

Gostovanja za clanove udruzenja su za 3 ili 5 maraka jeftinija nego za one neclanove ali zato oni placaju godisnje 20 maraka clanarinu. Ako je u pitanju Zenica onda je 10:12/3 , a ovi ostali su 15:20 , 20:25 ili 25:30. Neko govori da se ovi iz vrha finansiraju jer daju vece cjene ovim ostalim.Pa sta i da jeste tako , ti su momci podigli grupu iz mrtvih. Ali nije tako na vasu zalost. Svi placaju gostovanja i ona zarada ide udruzenju koje te pare koristi za navijacke rekvizite,razglas,treba platit rezije u prostorijama udruzenja jer nemaju sve navijacke grupe udruzenje od 60 kvadrata.Pa HZ su , kolko ja znam , grupa u BiH sa najvise navijackih rekvizita.Tu su vam 3 vrste jakni ( 2 zimske i suskavci ) , 5 vrsta dukseva , brat bratu 15 ak vrsta majica kratkih rukava , sesiri , 2 vrste kacketa , bedzevi , privjesci , 10 ak vrsta bar salova plus 2 vrste koje nisu bar salovi. Ma bruka stvari .
Dakle ne pisite neprovjerene informacije. Ako ste navijaci Sarajeva a niste znali , sad znate. Ako ste navijaci Zelje pa podje*avate , crknite !
gdje su tu marame brate .POTPIS.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 15 nov 2010, 22:57

samosarajvo je napisao/la:Za ove neke neupucene navijace koji govore kako neki idu dzabe na gostovanja :)

baš se slatko ismijah :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 15 nov 2010, 23:02

nije mi samo jasno kako sarajevo nije otišlo u stečaj nakon svih ovih nedaća, dugova i problema sa kojima se suočava dugi niz godina

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 23:05

TRIP je napisao/la:nije mi samo jasno kako sarajevo nije otišlo u stečaj nakon svih ovih nedaća, dugova i problema sa kojima se suočava dugi niz godina
je li misliš da je Željin dug manji?Ako provociraš ok,ako ozbiljno misliš ni ja ne znam Allaha mi kako nas puste da igramo u Europi a šta bi tek radili da nema duga, grupna faza garant.
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 nov 2010, 23:20

sekac je napisao/la:
TRIP je napisao/la:nije mi samo jasno kako sarajevo nije otišlo u stečaj nakon svih ovih nedaća, dugova i problema sa kojima se suočava dugi niz godina
je li misliš da je Željin dug manji?Ako provociraš ok,ako ozbiljno misliš ni ja ne znam Allaha mi kako nas puste da igramo u Europi a šta bi tek radili da nema duga, grupna faza garant.
Jeste manji provjereno a ako ce ti biti lakse evo jeste veci je Zeljin dug, jel de sad se osjecas kao da je je u sarajevu sve u redu?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 nov 2010, 23:24

pile87 je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Jeste manji provjereno a ako ce ti biti lakse evo jeste veci je Zeljin dug, jel de sad se osjecas kao da je je u sarajevu sve u redu?
Što se ljutiš nisam ja počeo ujedati a ima izvještaj o dugu pa nešto nisam siguran u tvoje tvrdnje ali nek ti bude.Ne može meni biti lakše ako vi imate dug, meni je vjeruj svejedno da Bog da vi nemali ni marke duga ali ja nisam od onih koji se raduju tuđoj nesreči pa si na pogrešnoj adresi na kraju krajeva mene interesuje samo FK SARAJEVO. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 nov 2010, 23:25

Sta imas objasnjavati Mirzinim pulenima , o radu nase institucije , da je FKS organizovano 10% kao udruzenje imali bi evropski klub ... vec sam naveo razlog ovakve price i blacenja Hordi to radi agentura , na celu sa Mirzinim placenicima i nemas nista njima objasnjavati.Pojedincima je zivotni san da budu blizu vrha grupe Hordi i kada su svjesni da debilima nije mjesto tamo, onda sebe lahko otpisu i pljuju po navijacima koji su jedni od najbolji i kada se gubilo igraci su od istih dobijali podrsku, ali izdaja igraca je nesto sto se ne oprasta !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 nov 2010, 23:49

sekac je napisao/la:Što se ljutiš nisam ja počeo ujedati a ima izvještaj o dugu pa nešto nisam siguran u tvoje tvrdnje ali nek ti bude.Ne može meni biti lakše ako vi imate dug, meni je vjeruj svejedno da Bog da vi nemali ni marke duga ali ja nisam od onih koji se raduju tuđoj nesreči pa si na pogrešnoj adresi na kraju krajeva mene interesuje samo FK SARAJEVO. ;)
Ma ne ljutim se Zeljin dug oko 3 miliona sarajevo 4 miliona vec sam objasnjavao da smo mi placali 30 000 mjesecno reprogramirani dug poreznoj da bi dobili licencu a sarajevo je platilo samo jednu ratu i ubrzo zatim je i blokiran racun.Glupo je pored svojih problema raspravljati o tudjim ali cinjenica je da je Zeljo u puno povoljnijoj situaciji nego sarajevo al hajd glupa je i ovakva rasprava...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Sinfoc1986 i 19 gostiju.