Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sve to stoji hame je extra lik a a tek igracina al zavrsne rjeci su mu bile da povrati covjeksarajlija89 je napisao/la:U glasu se osjeti da je hametu tesko....dijete Sarajeva je on,ne trebamo to zaboravit..kao i sve ono sto je dao klubu
jbg..zao mi je nekih igraca stvarno,izmanipulisani su i na pogresnoj su strani a nisu krivi..al bice to dobro aBd...
joj dusa me boli gledajuci sve ovo...sta nam od kluba uradise![]()
![]()
dr.van nostrand je napisao/la:trpili Cijelu polusezonu![]()
!!!! da ne bi pokvarili atmosferu !!!!
Muco Popay i sl.bagra...vjerovatnoTarantino je napisao/la:Gledao sam ovaj intervju ovog Adija na Alfi,i sve ok,ali je na kraju rekao nešto u stilu "neće više ulica voditi politiku kluba",ne znam šta je time mislio,ali eto zaparalo mi je uši.
gdje su tu marame brate .POTPIS.samosarajvo je napisao/la:Za ove neke neupucene navijace koji govore kako neki idu dzabe na gostovanja![]()
Gostovanja za clanove udruzenja su za 3 ili 5 maraka jeftinija nego za one neclanove ali zato oni placaju godisnje 20 maraka clanarinu. Ako je u pitanju Zenica onda je 10:12/3 , a ovi ostali su 15:20 , 20:25 ili 25:30. Neko govori da se ovi iz vrha finansiraju jer daju vece cjene ovim ostalim.Pa sta i da jeste tako , ti su momci podigli grupu iz mrtvih. Ali nije tako na vasu zalost. Svi placaju gostovanja i ona zarada ide udruzenju koje te pare koristi za navijacke rekvizite,razglas,treba platit rezije u prostorijama udruzenja jer nemaju sve navijacke grupe udruzenje od 60 kvadrata.Pa HZ su , kolko ja znam , grupa u BiH sa najvise navijackih rekvizita.Tu su vam 3 vrste jakni ( 2 zimske i suskavci ) , 5 vrsta dukseva , brat bratu 15 ak vrsta majica kratkih rukava , sesiri , 2 vrste kacketa , bedzevi , privjesci , 10 ak vrsta bar salova plus 2 vrste koje nisu bar salovi. Ma bruka stvari .
Dakle ne pisite neprovjerene informacije. Ako ste navijaci Sarajeva a niste znali , sad znate. Ako ste navijaci Zelje pa podje*avate , crknite !
baš se slatko ismijahsamosarajvo je napisao/la:Za ove neke neupucene navijace koji govore kako neki idu dzabe na gostovanja![]()
Gostovanja za clanove udruzenja su za 3 ili 5 maraka jeftinija nego za one neclanove ali zato oni placaju godisnje 20 maraka clanarinu. Ako je u pitanju Zenica onda je 10:12/3 , a ovi ostali su 15:20 , 20:25 ili 25:30. Neko govori da se ovi iz vrha finansiraju jer daju vece cjene ovim ostalim.Pa sta i da jeste tako , ti su momci podigli grupu iz mrtvih. Ali nije tako na vasu zalost. Svi placaju gostovanja i ona zarada ide udruzenju koje te pare koristi za navijacke rekvizite,razglas,treba platit rezije u prostorijama udruzenja jer nemaju sve navijacke grupe udruzenje od 60 kvadrata.Pa HZ su , kolko ja znam , grupa u BiH sa najvise navijackih rekvizita.Tu su vam 3 vrste jakni ( 2 zimske i suskavci ) , 5 vrsta dukseva , brat bratu 15 ak vrsta majica kratkih rukava , sesiri , 2 vrste kacketa , bedzevi , privjesci , 10 ak vrsta bar salova plus 2 vrste koje nisu bar salovi. Ma bruka stvari .
Dakle ne pisite neprovjerene informacije. Ako ste navijaci Sarajeva a niste znali , sad znate. Ako ste navijaci Zelje pa podje*avate , crknite !
je li misliš da je Željin dug manji?Ako provociraš ok,ako ozbiljno misliš ni ja ne znam Allaha mi kako nas puste da igramo u Europi a šta bi tek radili da nema duga, grupna faza garant.TRIP je napisao/la:nije mi samo jasno kako sarajevo nije otišlo u stečaj nakon svih ovih nedaća, dugova i problema sa kojima se suočava dugi niz godina
Jeste manji provjereno a ako ce ti biti lakse evo jeste veci je Zeljin dug, jel de sad se osjecas kao da je je u sarajevu sve u redu?sekac je napisao/la:je li misliš da je Željin dug manji?Ako provociraš ok,ako ozbiljno misliš ni ja ne znam Allaha mi kako nas puste da igramo u Europi a šta bi tek radili da nema duga, grupna faza garant.TRIP je napisao/la:nije mi samo jasno kako sarajevo nije otišlo u stečaj nakon svih ovih nedaća, dugova i problema sa kojima se suočava dugi niz godina
Što se ljutiš nisam ja počeo ujedati a ima izvještaj o dugu pa nešto nisam siguran u tvoje tvrdnje ali nek ti bude.Ne može meni biti lakše ako vi imate dug, meni je vjeruj svejedno da Bog da vi nemali ni marke duga ali ja nisam od onih koji se raduju tuđoj nesreči pa si na pogrešnoj adresi na kraju krajeva mene interesuje samo FK SARAJEVO.pile87 je napisao/la:Jeste manji provjereno a ako ce ti biti lakse evo jeste veci je Zeljin dug, jel de sad se osjecas kao da je je u sarajevu sve u redu?sekac je napisao/la:je li misliš da je Željin dug manji?Ako provociraš ok,ako ozbiljno misliš ni ja ne znam Allaha mi kako nas puste da igramo u Europi a šta bi tek radili da nema duga, grupna faza garant.TRIP je napisao/la:nije mi samo jasno kako sarajevo nije otišlo u stečaj nakon svih ovih nedaća, dugova i problema sa kojima se suočava dugi niz godina
Sta imas objasnjavati Mirzinim pulenima , o radu nase institucije , da je FKS organizovano 10% kao udruzenje imali bi evropski klub ... vec sam naveo razlog ovakve price i blacenja Hordi to radi agentura , na celu sa Mirzinim placenicima i nemas nista njima objasnjavati.Pojedincima je zivotni san da budu blizu vrha grupe Hordi i kada su svjesni da debilima nije mjesto tamo, onda sebe lahko otpisu i pljuju po navijacima koji su jedni od najbolji i kada se gubilo igraci su od istih dobijali podrsku, ali izdaja igraca je nesto sto se ne oprasta !samosarajvo je napisao/la:Za ove neke neupucene navijace koji govore kako neki idu dzabe na gostovanja![]()
Ma ne ljutim se Zeljin dug oko 3 miliona sarajevo 4 miliona vec sam objasnjavao da smo mi placali 30 000 mjesecno reprogramirani dug poreznoj da bi dobili licencu a sarajevo je platilo samo jednu ratu i ubrzo zatim je i blokiran racun.Glupo je pored svojih problema raspravljati o tudjim ali cinjenica je da je Zeljo u puno povoljnijoj situaciji nego sarajevo al hajd glupa je i ovakva rasprava...sekac je napisao/la:Što se ljutiš nisam ja počeo ujedati a ima izvještaj o dugu pa nešto nisam siguran u tvoje tvrdnje ali nek ti bude.Ne može meni biti lakše ako vi imate dug, meni je vjeruj svejedno da Bog da vi nemali ni marke duga ali ja nisam od onih koji se raduju tuđoj nesreči pa si na pogrešnoj adresi na kraju krajeva mene interesuje samo FK SARAJEVO.