FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo na Šip ! One livade ima bogami ...
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kladare su danas radile punom parom.skoroalen je napisao/la: ↑02 nov 2019, 23:37Eto plate i pare igraju, sinoć Dijon otrese PSG-a, danas Frankfurt Bayerna, Levante Barselonu... svaki dan bezbroj primjera kako pare ne znače ništa. S pravom se pribojavamo Radnika, ljudi imaju strašne rezultate, mi na strani užasni, još nam fali igrača. Baš taj Rahmanović neće igrat u Bijeljini, a jedan je od boljih igrača.BICA je napisao/la: ↑02 nov 2019, 23:15Ne mogu da vjerujem, slušam komentare na istoku svi nešto respektuju Radnik ko da je Barcelona... Hebo vas ba radnik u šupcic skuplji smo od njih petoduplo. Rahmanovic ima platu ko cijeli njihov tim,, plus ljudi nemaju navijacke skupine...to je nama ko domaća kad Horde zagrme.. Ja aBd idem da podržim klub u Bijeljinu a vi preko streama gledajte i govorite jak Radnik... Grob vas hebo sve,na koševu 5 milja ko da smo zadnji na tabeli a ne prvi
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Boga mi kako sam cuo od dosta provjerenih izvora da je veoma izgledno mjesto onaj dio oza zetre gdje je balon.Laznjak je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:44Da je kako Otoku izganjat. Sve je bolje od Koseva. Butmir ne znam koliko je pametno.skoroalen je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:36Osim nekih sentimentalnih stvari, od Koševa nemamo ništa. Evo, večerašnjih cca 5 milja je na Koševu je jedva 15% kapaciteta stadiona, plus tribine predaleko od terena. Zamisli da imaš stadion gdje ti je večerašnjih 5 milja nekih 40% kapaciteta, još da si odmah uz teren. Pa bila bi atmosfera tri puta bolja. Ne znam što se toliko bježi od Butmira, za raju van Sarajeva (kojih je sigurno barem trećina onih redovnih na stadionu), Butmir je 100 puta bolja opcija, zaobiđeš Vogošću i s autoputa silaziš na stadion. Za raju iz grada, isti qrac je dovuć se do Koševa il doći do Butmira. Još su najveće baze navijača niže od Marindvora. Nisu 1970te da Vratnik i Bistrik hrle na stadion, danas najviše raje dolazi iz NG ili NS.Pitaristok je napisao/la: ↑02 nov 2019, 22:28Svaka cast na borbenosti.
Da smo kojim slucajem izgubili, opozicija bi rekla "kako dobro ustimani termin razgovora sa Namom da se oci namazu"...
Nam zeli vlasnistvo nad zemljom, onda, izgleda od koseva nista, mozda je i u pravu...
ZOI-u gori i hoce da proda ovo zemljiste i da bi opstina subvencionirala kupovinu samo da se napravi stadion cirka 20k sa svim pratecim sadrzajima.
Samo se ceka povratak Sabrine da se vidi sta je u dogovoru sa Namom jer covjek hoce stadion u 100% vlasnistvu FKS!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
- Kontakt:
Svaka im cast. BORBA ZALAGANJE TRUD NEMA SE ŠTA ZAMJERITI.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
onda Konakoviću kapu skinut i svi po glas, jer je on pošuto zelene iz ZOI-a....uf kako bi to bila špica....a kamp će svakako se širiti sa zgradama i ostalo... itd. ne moraju uopšte trenirat uz stadion, po meni je i bolje što možeš otići u kamp van centra i raditi na miru....duplakruna46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 02:10
Boga mi kako sam cuo od dosta provjerenih izvora da je veoma izgledno mjesto onaj dio oza zetre gdje je balon.
ZOI-u gori i hoce da proda ovo zemljiste i da bi opstina subvencionirala kupovinu samo da se napravi stadion cirka 20k sa svim pratecim sadrzajima.
Samo se ceka povratak Sabrine da se vidi sta je u dogovoru sa Namom jer covjek hoce stadion u 100% vlasnistvu FKS!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Promjeniti ce termin, ako vec nisu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vjerovatno, al gledam sad na **** i stoji da igramo isti dan... Pa zato spomenuh da na to treba obratiti paznju...
Denci rano si poceo sa kampanjomDenchi je napisao/la: ↑03 nov 2019, 07:19onda Konakoviću kapu skinut i svi po glas, jer je on pošuto zelene iz ZOI-a....uf kako bi to bila špica....a kamp će svakako se širiti sa zgradama i ostalo... itd. ne moraju uopšte trenirat uz stadion, po meni je i bolje što možeš otići u kamp van centra i raditi na miru....duplakruna46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 02:10
Boga mi kako sam cuo od dosta provjerenih izvora da je veoma izgledno mjesto onaj dio oza zetre gdje je balon.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
@Zuka, kome prijeti suspenzija kod Radnika?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Maksimović Dejan
Karić Mahir
Mekić Nedim
Popara Nikola
koje? mi ako dobijemo ovo sljedećih 5 decenija imaju moj glas i svakog koga mogu premuntaću, a pitar koji im neda glas nek se sakrije u rupu...mma_hz je napisao/la: ↑03 nov 2019, 09:09Denci rano si poceo sa kampanjomDenchi je napisao/la: ↑03 nov 2019, 07:19onda Konakoviću kapu skinut i svi po glas, jer je on pošuto zelene iz ZOI-a....uf kako bi to bila špica....a kamp će svakako se širiti sa zgradama i ostalo... itd. ne moraju uopšte trenirat uz stadion, po meni je i bolje što možeš otići u kamp van centra i raditi na miru....duplakruna46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 02:10
Samo se ceka povratak Sabrine da se vidi sta je u dogovoru sa Namom jer covjek hoce stadion u 100% vlasnistvu FKS!![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam koliko je to moguće jer je Koševo odmah tu pored a ovaj će teško zjapiti prazan.Denchi je napisao/la: ↑03 nov 2019, 07:19onda Konakoviću kapu skinut i svi po glas, jer je on pošuto zelene iz ZOI-a....uf kako bi to bila špica....a kamp će svakako se širiti sa zgradama i ostalo... itd. ne moraju uopšte trenirat uz stadion, po meni je i bolje što možeš otići u kamp van centra i raditi na miru....duplakruna46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 02:10
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa ako ga ne prodaju nama, nek igra Olimpic na Olimpijskom...red je zbog imena ako ništaMortemHz je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:00Ne znam koliko je to moguće jer je Koševo odmah tu pored a ovaj će teško zjapiti prazan.Denchi je napisao/la: ↑03 nov 2019, 07:19onda Konakoviću kapu skinut i svi po glas, jer je on pošuto zelene iz ZOI-a....uf kako bi to bila špica....a kamp će svakako se širiti sa zgradama i ostalo... itd. ne moraju uopšte trenirat uz stadion, po meni je i bolje što možeš otići u kamp van centra i raditi na miru....duplakruna46 je napisao/la: ↑03 nov 2019, 02:10

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajd makar trojica nek danas požute

I kako to da na Đokanovića ne možemo računati sljedeće kolo zbog obaveza u U19 reprezentaciji, otkud to?
FK Sarajevo
Ma stadion moramo napraviti pa na silu - na silu. Bez infrastrukture ništa. Svima nama je želja da Sarajevo igra grupne faze a bojim se da bez infrastrukture neće ići.
Po meni tri najvažnije stvari za uspjeh našeg kluba su infrastruktura, znanje i konzistentnost. Infrastruktura kao orudje koje ti omogućava da nešto napraviš, znanje kao disciplina koja ti govori kako to orudje da upotrijebiš i konzistentnost je ravan očekivanja, kvalitet, koju drugi ljudi imaju u odnosu na tebe; što bi mi rekli "na šta smo ih navikli."
Obećanje ili sa druge strane očekivanje - to se drugim riječima zove brend.
Takav klub ti možeš standardizovat i matematički vrednovat, možeš mu pripisat neki broj koji onda možeš pratiti da li raste ili pada. Klub u kojem se sve dešava haotično i spontano ne može rasti. Skoro 30 godina naši klubovi pokušavaju tako divlje rasti i sve dokle ih je to dovelo je u najboljem slučaju da se nigdje nisu pomakli a u najgorem u kolaps.
Po meni tri najvažnije stvari za uspjeh našeg kluba su infrastruktura, znanje i konzistentnost. Infrastruktura kao orudje koje ti omogućava da nešto napraviš, znanje kao disciplina koja ti govori kako to orudje da upotrijebiš i konzistentnost je ravan očekivanja, kvalitet, koju drugi ljudi imaju u odnosu na tebe; što bi mi rekli "na šta smo ih navikli."
Obećanje ili sa druge strane očekivanje - to se drugim riječima zove brend.
Takav klub ti možeš standardizovat i matematički vrednovat, možeš mu pripisat neki broj koji onda možeš pratiti da li raste ili pada. Klub u kojem se sve dešava haotično i spontano ne može rasti. Skoro 30 godina naši klubovi pokušavaju tako divlje rasti i sve dokle ih je to dovelo je u najboljem slučaju da se nigdje nisu pomakli a u najgorem u kolaps.
to su gluposti, ne treba ga ustupiti, klub prije repke...BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:04
Hajd makar trojica nek danas požute![]()
I kako to da na Đokanovića ne možemo računati sljedeće kolo zbog obaveza u U19 reprezentaciji, otkud to?

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, WeekendOffender i 37 gostiju.