ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
milim da je nadalu dovoljno polufinale sa sve tri pobjede u grupi, ali nek bodi napiše, on vazda ima tačnu računicu
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pisao sam vec neke kalkulacije za No1....dosta zavisi od danasnjeg rezultata.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑02 nov 2019, 20:29
Nole ako pobjedi od Šapovalova: 8.945
Nole ako izgubi od Šapovalova: 8.545
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Pisao sam juce, ako Novak dns osvoji razlika je 640, pobjeda u grupi nosi 200 poena, pobjeda u 1/2 400 i pobjeda u finalu 500,eto pa racunajte, ako Novak sve dobije onda uzima 1500 u tom slucaju rafa mora uci u finale sa svim pobjedama i bice No1. Ima raznih kombinacija sve zavisi sa koliko pobjeda ce biti u grupi.
-
- Kontakt:
Uglavnom Nole mora osvojiti Paris i London ?
Pa on ako dns ne osvoji Rafi su dovoljne 3 pobjede u grupi i bio bi No1.
Ugl Novak ima sanse najvise ako sve dobije, znaci ne smije gubiti meceve
Ugl Novak ima sanse najvise ako sve dobije, znaci ne smije gubiti meceve

-
- Kontakt:
Mislim da je Nole glumio prva dva dana , onakvo kretanje ko prebijena macka kao virusi ili nesto a sad leti po terenu , prvi poraz i opet virus ...
HeraklitMracni je napisao/la: ↑03 nov 2019, 11:59Mislim da je Nole glumio prva dva dana , onakvo kretanje ko prebijena macka kao virusi ili nesto a sad leti po terenu , prvi poraz i opet virus ...
Ma Rafanima i Noletovcima je najlakse.Puleni su uvijek povrijedjeni s tim sto kad dobiju onda su to ucinili herojskim cinom prevazilazenja same povrede,a kad izgube jbg,povreda je povreda

Finale sa sve tri pobjede u grupi i prvi je sigurno, ne polufinale jbg.
640 bodova je razlika ako Novak danas osvoji.
3 pobjede u grupi su 600 bodova i pobjeda u polufinalu 400, to je 1000 i nedostizno za Novaka čak i ako osvoji sa svim pobjedama, odnosno uzme 1500 maksimalnih bodova.
Al upitan je uopšte Rafin nastup u Londonu, a kamoli 4 pobjede koje mu trebaju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prepao se Rafan deranja na završnom od oca tenisa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ja se nadam da ce Rafa igrati iz razloga da ne gledam onog Aguta na tom turniru
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto ti toliko smeta

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nzm brate, al ne smekam ga nikako. Spanac ko spanac sta da ti drugo kazem

Da se razumijemo ni Rafu ne smekam, samo ga respektujem zato sto je veliki sampion

ali ga mrzi brat ovo nisu istine

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cestitike novaku na 34.mastersu u karijeri
#Punoljetstvo
To su te nade tenisa o kojima ovdje pišu pojedinci. Još odmoran ali nemoćan.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nema Shapo ritern uopšte, ne moze napravit pritisak nikako kad ne umije vratit servis. Ostalo je sasvim ok. Forhend mu je jako moćan, dosta me podsjeća na Rogerov.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije Shapo uopste los ovdje, jednostavno Novakov servis dns funkcionise fantasticno.
E sad shapo je samo dva puta pogrijesio do sada i prvi ga je kostao brejka, sad drugu gresku ce izgleda izvuci svoj servis gem
E sad shapo je samo dva puta pogrijesio do sada i prvi ga je kostao brejka, sad drugu gresku ce izgleda izvuci svoj servis gem
jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovi stariji nemaju potrebe se bojati ovih mladih još godinama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- LlullSergio
- Kontakt:
Hajmo care jos jedan gem.
Strasno bitno poslije onakve americke turneje i Sangaja.
Strasno bitno poslije onakve americke turneje i Sangaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.