NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
3 žuta: Kladar i Mujo ne idu u Goražde
Zamalo da je pocela cistka, sutra Momir pocinje a Kikija pustili jer je dobio dijete. Toliko o tome.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
prati li iko s ove Prve Lige ovu vašu ekipu, kakve nebuloze likovi pišu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Treba sipu poslati i kod nas u klub.
Doci ce sami samo steta sto nece pasti ljudi koji su namjestili vise utkamica nego je trenutna uprava organizirala uopce.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Nije loš ovaj Hadrović po ovome danas.
Kakvi su vam ovi lijevi bekovi Ćirić i Olić? Vidim da su obojica mladi, jesu im to prirodne pozicije?
Kakvi su vam ovi lijevi bekovi Ćirić i Olić? Vidim da su obojica mladi, jesu im to prirodne pozicije?
Cirica nisam gledao al mali Olic je pravo dobar bek, mlad je a leti uz liniju. Ima jos za uciti al mogao bi biti dobar igrac ako nastavi ovako.
Ciric stopera igra, na pripremama katastrofa bio. Mlad je momak, mozda sta i bude od njega za jedno 20 godina
Nadam se da ce sad pametno pauzu iskoristiti, dovesti par dobrih igraca i barem u sredini tabele zavrsiti. Golman u zadnje vrijeme dobar, mozda bi mogao ostati.

Nadam se da ce sad pametno pauzu iskoristiti, dovesti par dobrih igraca i barem u sredini tabele zavrsiti. Golman u zadnje vrijeme dobar, mozda bi mogao ostati.
Da nam je od prvog kola na svakoj utakmici branio ovaj Dejanović imali bi minimalno 4-5 bodova više.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Realno ova ekipa zasluzuje sredinu tabele mozda ne toliko kvalitetom kolikom zeljom i voljom kao na danasnjoj utakmici, a sa jednim extra veznim krilom i napadacem i ovim trenerom mogla se je komotno boriti za vrh tabele od pocetka sezone...ovako ipak dobro bitan je ostanak a druge stvari jos bitnije poput omladiskog pogona infrastrkture i sl.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kakav je status Rahimića, je li makar drugi golman?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Imao je i on svojih gresaka al svakako je bolji od Rahimica. Bio je uzasan na pocetku, popravio se dosta.
Nije dugo branio, mislim da je za Zvijezdu 3 ili 4 utakmice branio. Mlad je, nadam se da ce ostati ili barem da dovedu golmana Rudara iz Prijedora. Od njega boljeg' nema u ovim ligama.
Mislis na Mirzu? Ja ga nikad ne bih vratio nakon njegovog zadnjeg meca u Bihacu kad je gostovao sa TC cini mi se kad je udario nekog naseg igraca, ne sjecam se kojeg.
Moze Bojan Burazor iz Rudara

Ima dosta bubica u glavi ali je jedan od boljih. Iako mislim da klub nema para za njegovu platu.
Cuo sam da se vraca Ante Petrovic na polusezoni, cak i da postoji jedna suradnja sa klubom gdje bi nam oni slali igrace na posudbu, a to su vidim dobri vecinom igraci.
Cuo sam da se vraca Ante Petrovic na polusezoni, cak i da postoji jedna suradnja sa klubom gdje bi nam oni slali igrace na posudbu, a to su vidim dobri vecinom igraci.
E hoce se usreciti s takvim pojacanjem.
- ASD
- Kontakt:
Nije jedan od boljih nego najbolji kad su prve lige u pitanju, godinama.tropic je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:16Ima dosta bubica u glavi ali je jedan od boljih. Iako mislim da klub nema para za njegovu platu.
A jbg Ante je sad bihacki zet, ubraja se u domace. Dobar centarsut ima, momak kad je zadnji put igrao odlican bio, asistirao za gol a Jagodic ga izbaci na poluvremenu i izgubimo. Iako mislim da je ovo jos jedna carsijska prica, da od toga nema nista ali vidjet cemo.
@ASD kod nas je dosao one sezone kad smo se borili za premijer ligu. Prva opcija bio Mujkic ali mu nisu dali iz Buducnosti i pred utakmicu sa Zeljom, posto nismo golmana imali, dogovore Mirzom.
@ASD kod nas je dosao one sezone kad smo se borili za premijer ligu. Prva opcija bio Mujkic ali mu nisu dali iz Buducnosti i pred utakmicu sa Zeljom, posto nismo golmana imali, dogovore Mirzom.
- ASD
- Kontakt:
U simin hanu kad je branio lik im bio pola ekipe. Ne znam da li se mogu naci na internetu, ali imao je bas spektakularnih osbrana za pamcenje.
U Premijer ligi se vjerovatno ne bi tako dobro snašao ali ovdje je najbolji realno.
Lik je kompletan golman, ima sve, maestralne izlazke, igru nogom, kupi centarsuteve do odlicnih parada.
U Premijer ligi se vjerovatno ne bi tako dobro snašao ali ovdje je najbolji realno.
Lik je kompletan golman, ima sve, maestralne izlazke, igru nogom, kupi centarsuteve do odlicnih parada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.