NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
3 žuta: Kladar i Mujo ne idu u Goražde
Zamalo da je pocela cistka, sutra Momir pocinje a Kikija pustili jer je dobio dijete. Toliko o tome.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
prati li iko s ove Prve Lige ovu vašu ekipu, kakve nebuloze likovi pišu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Treba sipu poslati i kod nas u klub.
Doci ce sami samo steta sto nece pasti ljudi koji su namjestili vise utkamica nego je trenutna uprava organizirala uopce.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Nije loš ovaj Hadrović po ovome danas.
Kakvi su vam ovi lijevi bekovi Ćirić i Olić? Vidim da su obojica mladi, jesu im to prirodne pozicije?
Kakvi su vam ovi lijevi bekovi Ćirić i Olić? Vidim da su obojica mladi, jesu im to prirodne pozicije?
Cirica nisam gledao al mali Olic je pravo dobar bek, mlad je a leti uz liniju. Ima jos za uciti al mogao bi biti dobar igrac ako nastavi ovako.
Ciric stopera igra, na pripremama katastrofa bio. Mlad je momak, mozda sta i bude od njega za jedno 20 godina
Nadam se da ce sad pametno pauzu iskoristiti, dovesti par dobrih igraca i barem u sredini tabele zavrsiti. Golman u zadnje vrijeme dobar, mozda bi mogao ostati.

Nadam se da ce sad pametno pauzu iskoristiti, dovesti par dobrih igraca i barem u sredini tabele zavrsiti. Golman u zadnje vrijeme dobar, mozda bi mogao ostati.
Da nam je od prvog kola na svakoj utakmici branio ovaj Dejanović imali bi minimalno 4-5 bodova više.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Realno ova ekipa zasluzuje sredinu tabele mozda ne toliko kvalitetom kolikom zeljom i voljom kao na danasnjoj utakmici, a sa jednim extra veznim krilom i napadacem i ovim trenerom mogla se je komotno boriti za vrh tabele od pocetka sezone...ovako ipak dobro bitan je ostanak a druge stvari jos bitnije poput omladiskog pogona infrastrkture i sl.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kakav je status Rahimića, je li makar drugi golman?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Imao je i on svojih gresaka al svakako je bolji od Rahimica. Bio je uzasan na pocetku, popravio se dosta.
Nije dugo branio, mislim da je za Zvijezdu 3 ili 4 utakmice branio. Mlad je, nadam se da ce ostati ili barem da dovedu golmana Rudara iz Prijedora. Od njega boljeg' nema u ovim ligama.
Mislis na Mirzu? Ja ga nikad ne bih vratio nakon njegovog zadnjeg meca u Bihacu kad je gostovao sa TC cini mi se kad je udario nekog naseg igraca, ne sjecam se kojeg.
Moze Bojan Burazor iz Rudara

Ima dosta bubica u glavi ali je jedan od boljih. Iako mislim da klub nema para za njegovu platu.
Cuo sam da se vraca Ante Petrovic na polusezoni, cak i da postoji jedna suradnja sa klubom gdje bi nam oni slali igrace na posudbu, a to su vidim dobri vecinom igraci.
Cuo sam da se vraca Ante Petrovic na polusezoni, cak i da postoji jedna suradnja sa klubom gdje bi nam oni slali igrace na posudbu, a to su vidim dobri vecinom igraci.
E hoce se usreciti s takvim pojacanjem.
- ASD
- Kontakt:
Nije jedan od boljih nego najbolji kad su prve lige u pitanju, godinama.tropic je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:16Ima dosta bubica u glavi ali je jedan od boljih. Iako mislim da klub nema para za njegovu platu.
A jbg Ante je sad bihacki zet, ubraja se u domace. Dobar centarsut ima, momak kad je zadnji put igrao odlican bio, asistirao za gol a Jagodic ga izbaci na poluvremenu i izgubimo. Iako mislim da je ovo jos jedna carsijska prica, da od toga nema nista ali vidjet cemo.
@ASD kod nas je dosao one sezone kad smo se borili za premijer ligu. Prva opcija bio Mujkic ali mu nisu dali iz Buducnosti i pred utakmicu sa Zeljom, posto nismo golmana imali, dogovore Mirzom.
@ASD kod nas je dosao one sezone kad smo se borili za premijer ligu. Prva opcija bio Mujkic ali mu nisu dali iz Buducnosti i pred utakmicu sa Zeljom, posto nismo golmana imali, dogovore Mirzom.
- ASD
- Kontakt:
U simin hanu kad je branio lik im bio pola ekipe. Ne znam da li se mogu naci na internetu, ali imao je bas spektakularnih osbrana za pamcenje.
U Premijer ligi se vjerovatno ne bi tako dobro snašao ali ovdje je najbolji realno.
Lik je kompletan golman, ima sve, maestralne izlazke, igru nogom, kupi centarsuteve do odlicnih parada.
U Premijer ligi se vjerovatno ne bi tako dobro snašao ali ovdje je najbolji realno.
Lik je kompletan golman, ima sve, maestralne izlazke, igru nogom, kupi centarsuteve do odlicnih parada.