Bas tako,malo mi je smijesno bilo gledati,vidi se da je Jimmy stara skola ne koristi mantile nikako

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Bas tako,malo mi je smijesno bilo gledati,vidi se da je Jimmy stara skola ne koristi mantile nikako
neznam zašto ali svaki put kad pročitam "mantil" odma mi padne napamet prva scena iz daviteljabranimir85 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 16:28Bas tako,malo mi je smijesno bilo gledati,vidi se da je Jimmy stara skola ne koristi mantile nikako![]()
mogu zamislit kako se ljudi koji su kupili karte za završnicu sad osjećajubranimir85 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:36Nakon Trumpa i Robertsona i Ronni out.
je.bhu ga ledje citav tjedan,ali mi nije jasno kako je Trump ispao od Bonda jer sam gledao kad je ubacio fram kuglu za 3-1....
Drago mi je da sam ovo vidio jer sam znao za pravilo da prvi poen kad ostane crna je kraj meča ali nikad to nisam vidio u praksibranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 16:46Ronni i njegove fix ideje..ima laganu crnu na srednjoj za 2-2 i naravno on je namjerno punim opali gdje bijela ode sa stola,neda mu se![]()
Ja isto ovo prvi put vidim na zadnoj kugli i iskreno nebi znao koje je pravilo da me netko pita.Galion je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:26Drago mi je da sam ovo vidio jer sam znao za pravilo da prvi poen kad ostane crna je kraj meča ali nikad to nisam vidio u praksibranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 16:46Ronni i njegove fix ideje..ima laganu crnu na srednjoj za 2-2 i naravno on je namjerno punim opali gdje bijela ode sa stola,neda mu se![]()
Kad mu je ispala bijela sa stola crna je ostala a razlika samo 4, ali svejedno je kraj.
Doduše meni se to dogodilo na amaterskom turniru u Mostaru, svi mislili da izmišljam pravilo![]()
End of Frame, Game or Matchbranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:54Ja isto ovo prvi put vidim na zadnoj kugli i iskreno nebi znao koje je pravilo da me netko pita.Galion je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:26Drago mi je da sam ovo vidio jer sam znao za pravilo da prvi poen kad ostane crna je kraj meča ali nikad to nisam vidio u praksibranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 16:46Ronni i njegove fix ideje..ima laganu crnu na srednjoj za 2-2 i naravno on je namjerno punim opali gdje bijela ode sa stola,neda mu se![]()
Kad mu je ispala bijela sa stola crna je ostala a razlika samo 4, ali svejedno je kraj.
Doduše meni se to dogodilo na amaterskom turniru u Mostaru, svi mislili da izmišljam pravilo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.