neznam zašto ali svaki put kad pročitam "mantil" odma mi padne napamet prva scena iz daviteljabranimir85 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 16:28Bas tako,malo mi je smijesno bilo gledati,vidi se da je Jimmy stara skola ne koristi mantile nikako![]()

Moderator/ica: rio_Ferdy88
neznam zašto ali svaki put kad pročitam "mantil" odma mi padne napamet prva scena iz daviteljabranimir85 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 16:28Bas tako,malo mi je smijesno bilo gledati,vidi se da je Jimmy stara skola ne koristi mantile nikako![]()

mogu zamislit kako se ljudi koji su kupili karte za završnicu sad osjećajubranimir85 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:36Nakon Trumpa i Robertsona i Ronni out.
je.bhu ga ledje citav tjedan,ali mi nije jasno kako je Trump ispao od Bonda jer sam gledao kad je ubacio fram kuglu za 3-1....
Drago mi je da sam ovo vidio jer sam znao za pravilo da prvi poen kad ostane crna je kraj meča ali nikad to nisam vidio u praksibranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 16:46Ronni i njegove fix ideje..ima laganu crnu na srednjoj za 2-2 i naravno on je namjerno punim opali gdje bijela ode sa stola,neda mu se![]()
Ja isto ovo prvi put vidim na zadnoj kugli i iskreno nebi znao koje je pravilo da me netko pita.Galion je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:26Drago mi je da sam ovo vidio jer sam znao za pravilo da prvi poen kad ostane crna je kraj meča ali nikad to nisam vidio u praksibranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 16:46Ronni i njegove fix ideje..ima laganu crnu na srednjoj za 2-2 i naravno on je namjerno punim opali gdje bijela ode sa stola,neda mu se![]()
Kad mu je ispala bijela sa stola crna je ostala a razlika samo 4, ali svejedno je kraj.
Doduše meni se to dogodilo na amaterskom turniru u Mostaru, svi mislili da izmišljam pravilo![]()
End of Frame, Game or Matchbranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:54Ja isto ovo prvi put vidim na zadnoj kugli i iskreno nebi znao koje je pravilo da me netko pita.Galion je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:26Drago mi je da sam ovo vidio jer sam znao za pravilo da prvi poen kad ostane crna je kraj meča ali nikad to nisam vidio u praksibranimir85 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 16:46Ronni i njegove fix ideje..ima laganu crnu na srednjoj za 2-2 i naravno on je namjerno punim opali gdje bijela ode sa stola,neda mu se![]()
Kad mu je ispala bijela sa stola crna je ostala a razlika samo 4, ali svejedno je kraj.
Doduše meni se to dogodilo na amaterskom turniru u Mostaru, svi mislili da izmišljam pravilo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.