Robija i pitari
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Radioaktivni ih opet brane Hahahahaha!!!
Robija i pitari
Robija i pitari
Nemoj ba tako, kompletnu pauzu su se zestoko borili protiv saveza... jest da su ovi funkcioneri bili na odmoru al to njih nije sprijecilo ni jedan momenat.. glasno su protestvovali u svim medijima.. pa nek vide i cuju navijace, je*o plaze i turisticka mjesta..simidobar je napisao/la: ↑07 nov 2019, 20:49Znas kako ti je kod njih...
Napravi im NS stadion,oni im yebu majku ko fole, a onda nakon dvije godine kažu, to smo mi napravili niko banke nije uložio
Politicke partije ih finansiraju, ali oni kažu mi to od karata zaradimo, mi smo radnicki klub...
U Trnovu opstina pravi sportski centar,Amaw se prislonio i poslije ce biti mi uložili lovu i napravili trening kamp...Forto potpisao...![]()
istina 15-ak dana prije pocetka svatili su da su mozda stvarno oni pogrijesili i fino su se izmirili..
dogovorili su se da im savez obezbijedi sve moguce uslove za njihovo normalno funkcionisanje.. sudije, slobodni termini, ciscenje kartona, slijepi i retardirani komentatori.. pun komfor u zamjenu za "ukradenu" Evropu..
Evo i vlada se izgleda ukljucila, u punom sastavu, pa da se to popravi i da seljo bude sampion.. nema igre i zaje*ancije sa njima.. ozbiljni su.

[/quote]

Robijo, lose ste se ugledali na komsije ako cete opet baratati sa uplatnicama...
To je bila sabotaza haha
Mi inace sve redovno uplacujemo.
Mi inace sve redovno uplacujemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jel ti ovo iz spomenara ? Koji si ti od ove dvojice, desni ?

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- ustaljenaprocedura
- Kontakt:
Nije ba, hoce da pokaze svima kako je on momak modernih svatanja, zato je i postavio svoju sliku.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Video sa sjeverne tribine Hadisona
E je*em mu misa... cim sam to ja zasluzio da me ignorises ?
Vidim da si osjecajan momak, trudicu se da to ne radim vise. obecavam.

Ma nemamo sta provjeravat, sumnjivo jest, ali nasa greska definitivno.
Nismo mi ovdje kao neki kada pogrijese nece da priznaju, pa onda salju neke zalbe, neki cas-ovi i tuzbe da zamazu oci sirokim narodnim masama.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma boli te ku*ac/pi*ka/guzica (nisam tacno siguran sta se kaze) samo hrabro..

Lako ga je tebi.

Pitarski humor

U rangu Nedo Zec psihijatrije

U rangu Nedo Zec psihijatrije
Prevrto Amar stolove kod Aydina i Begića
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pitare kastrirat, da se ne razmnozavaju.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
ZaCASnila da mi ljubav daš, zaCASnila žao mi je bašredbull93 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 21:42Ma nemamo sta provjeravat, sumnjivo jest, ali nasa greska definitivno.
Nismo mi ovdje kao neki kada pogrijese nece da priznaju, pa onda salju neke zalbe, neki cas-ovi i tuzbe da zamazu oci sirokim narodnim masama.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Eno sad pitarski humor..

Ti nisi pitar a humor je tvoj.

Skoncentrisi se malo.
Jado, dođi u sa, odvest cu te na cevape, shishu. Idemo sta ziguti. Ne budi papak, iz Kladnja mi komentarise
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bhfanatic14, Doktorinho, Fudo, Guest1945, Kaunas, Orjuna, OsmanhodzicBuco, samirr, VolimBiH96, ZmajOdBosne33 i 135 gostiju.