Jel još gore pola marke kafa?Barbarossa je napisao/la: ↑07 nov 2019, 22:03Ma kakvi , pa RMU sam jači od cijele ove kasabe, u cijelom gradu imaju dvije rentabilne fabrike, da nema dijaspore pocrkali bi ko kerovi
Nisam dugo nigdje gore sjedao.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jel još gore pola marke kafa?Barbarossa je napisao/la: ↑07 nov 2019, 22:03Ma kakvi , pa RMU sam jači od cijele ove kasabe, u cijelom gradu imaju dvije rentabilne fabrike, da nema dijaspore pocrkali bi ko kerovi
Marka je od možda unazad dvije godine u svim punijim mjestima,al ima i dalje mjesta gdje se ojebine okupljaju tu je po 0,50 ne sumnjam
to fakat i dalje postoje mjesta gdje je kafa ispod markeBarbarossa je napisao/la: ↑08 nov 2019, 00:30Marka je od možda unazad dvije godine u svim punijim mjestima,al ima i dalje mjesta gdje se ojebine okupljaju tu je po 0,50 ne sumnjam
cuo sam odakle si jel istinaSarrifufna je napisao/la: ↑08 nov 2019, 00:54Kazu u Varesu se jos uvijek moze Pom-Pom kupit.
I sok zvake.![]()
sramota da je moje saznanje tek skoro paloSarrifufna je napisao/la: ↑08 nov 2019, 01:39Does the Pope shit in the woods?![]()
Je li SS.ba liga neregularna?![]()
Iz Trebinja? Livna? Orašja? Travnika? Brčkog?Disperadun je napisao/la: ↑08 nov 2019, 10:00Pozdrav, planiram ubrzo za Zagreb pa ako neko zna koja ruta je najbolja i kolike su cijene putarina i otprilike vremenski koliko je vama trebalo.
ssba ligaAzpi
Kulesza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.