Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Disperadun
- Kontakt:
Re: Chat
Hahahahahahaha pardon, skroz zaboravih da napišem lokaciju. SarajevoHeller je napisao/la: ↑08 nov 2019, 10:44Iz Trebinja? Livna? Orašja? Travnika? Brčkog?Disperadun je napisao/la: ↑08 nov 2019, 10:00Pozdrav, planiram ubrzo za Zagreb pa ako neko zna koja ruta je najbolja i kolike su cijene putarina i otprilike vremenski koliko je vama trebalo.

dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Autoputem do Zenice onda se spustis ravno do Doboja pa onda autoputem do Bos.Gradiske tu prelazis granicu i onda opet se ukljucujes na autoput Beograd-Zagreb..brze od Sehera ne moze..Disperadun je napisao/la: ↑08 nov 2019, 11:08Hahahahahahaha pardon, skroz zaboravih da napišem lokaciju. SarajevoHeller je napisao/la: ↑08 nov 2019, 10:44Iz Trebinja? Livna? Orašja? Travnika? Brčkog?Disperadun je napisao/la: ↑08 nov 2019, 10:00Pozdrav, planiram ubrzo za Zagreb pa ako neko zna koja ruta je najbolja i kolike su cijene putarina i otprilike vremenski koliko je vama trebalo.![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Sarrifufna
Ali ces zato na GP Gradiska cekat 3h. Kad dodjes do Doboja provjeri na BiHAMK-ovoj stranici stanje na granicama (imaju kamere) i onda odluci na koji ces GP.
Nerijetko se pokaze da je vremenski najbrze ici preko Samca. Malo je duze i putarina neznatno skuplja, naravno, ali vremenski se moze ustedjeti i preko sat vremena cak, ako vidis da su vece kolone u Gradisci i Brodu.

Nerijetko se pokaze da je vremenski najbrze ici preko Samca. Malo je duze i putarina neznatno skuplja, naravno, ali vremenski se moze ustedjeti i preko sat vremena cak, ako vidis da su vece kolone u Gradisci i Brodu.

pocasni precjednik @ FK Formula
A vićeš i rodno mjesto najvećeg srpskog sina s ove strane Drine.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pametna Bgm. Slabo se šta radi, a para kapa od stranaca. Garant ušla u dobre šeme pa k'o biva, ybo N1, ko će se zayebavati ustajati svako jutro radi napaćenih budala sa foruma.

BUBA MI JE KUM JALA MI JE BRAT
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zato što si boomer
Ne kontam, što ga kritikuju?
Moliću link i adresu sjedišta organizacije, kad se osnuje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
J*bes mi sve, nikada mi nece biti jasno sto se ljudi slikaju goli ili kako ne shvataju potencijalnu opasnost toga.
я ? &

Objave gole slike, neko zloupotrijebi i cmizdri nevinašce, fol tuži. Ne kontam, čim postaviš javno, automatski daješ suglasnost cijelom svijetu da imaju pristup tim slikama, i šta'š tužit' onda

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 08 nov 2019, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Poenta svega je samo nek se ne vidi lice

- Beduin
- Kontakt:
Raja, placate li RTV taksu (7,5 KM)? Gledam racune i koliko para sam skrsio na RTV taksu u par stanova, a roditelji uredno ispune novu uplanicu i umanje iznos za 7,5KM svaki mjesec. 
Samo ne znam da li su zadnjih godina tuzili koga, imaju li tu praksu, ili 'pak ta taksa i nije obavezna toliko?
J3bote, sto ne uzimaju od MojaTV, Telemacha, TXTV ili nekoga drugog provajdera kojem placamo toliko pare za kanale i net, ili ko nece da mu taj provajder ukine kanale Javnog servisa koji je ionako jadan i cemeras.

Samo ne znam da li su zadnjih godina tuzili koga, imaju li tu praksu, ili 'pak ta taksa i nije obavezna toliko?
J3bote, sto ne uzimaju od MojaTV, Telemacha, TXTV ili nekoga drugog provajdera kojem placamo toliko pare za kanale i net, ili ko nece da mu taj provajder ukine kanale Javnog servisa koji je ionako jadan i cemeras.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakve veze RTV Taksa i pretplata za kablovsku imaju?Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2019, 14:56Raja, placate li RTV taksu (7,5 KM)? Gledam racune i koliko para sam skrsio na RTV taksu u par stanova, a roditelji uredno ispune novu uplanicu i umanje iznos za 7,5KM svaki mjesec.
To je isto ko da kažeš da registraciju plaćaju benzinske jer uzimaš kod njih gorivo.
Nullius in verba
- Beduin
- Kontakt:
Govorim sa aspekta posjedovanja TV prijemnika, za sta i naplacuju tu taksu. A posto imam TV zato imam i kablovsku. A posto placam kablovsku i preko nje imam i kanale Javnog servisa, onda su komotno mogli sa tim operaterima napraviti neki deal ili koji vec qurac.Heller je napisao/la: ↑08 nov 2019, 15:16Kakve veze RTV Taksa i pretplata za kablovsku imaju?Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2019, 14:56Raja, placate li RTV taksu (7,5 KM)? Gledam racune i koliko para sam skrsio na RTV taksu u par stanova, a roditelji uredno ispune novu uplanicu i umanje iznos za 7,5KM svaki mjesec.
To je isto ko da kažeš da registraciju plaćaju benzinske jer uzimaš kod njih gorivo.
Al' kad vec spominjes registraciju, koliko se para uplati trebali bismo imati fantasticne ceste, a pogledaj samo npr. Mosnik kod nas, da ne spominjem trotoar u Solani (pogotovo onaj gdje je drvored) i jos milion stvari.
Tako i JS, placas taksu a Servis i dalje ko muda. Ustvari, losiji iz godine u godinu.
Al kazem, mozda se mogao napraviti funkcionalniji modul.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Ja je plaćam jer je plaćaju svi normalni građani u evropskim zemljama, to što ovo nije normalna zemlja i što oni pokradoše sve živo je druga priča. Ja plaćam al zato i smijem pljuvat. Od mog druga ocu se desilo da nije plaćao i došlo mu sa kamatama da plati i morao na sud. Lik koji radi u Telemachu mi je pričao da svi kablovski operateri plaćaju javnom servisu mjesečno po pretplatniku. Dakle i tu pare uzimaju a program je odron. Nakotilo ih se kao stoke i valja sve to poplaćat.Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2019, 15:30Govorim sa aspekta posjedovanja TV prijemnika, za sta i naplacuju tu taksu. A posto imam TV zato imam i kablovsku. A posto placam kablovsku i preko nje imam i kanale Javnog servisa, onda su komotno mogli sa tim operaterima napraviti neki deal ili koji vec qurac.Heller je napisao/la: ↑08 nov 2019, 15:16Kakve veze RTV Taksa i pretplata za kablovsku imaju?Beduin je napisao/la: ↑08 nov 2019, 14:56Raja, placate li RTV taksu (7,5 KM)? Gledam racune i koliko para sam skrsio na RTV taksu u par stanova, a roditelji uredno ispune novu uplanicu i umanje iznos za 7,5KM svaki mjesec.
Al' kad vec spominjes registraciju, koliko se para uplati trebali bismo imati fantasticne ceste, a pogledaj samo npr. Mosnik kod nas, da ne spominjem trotoar u Solani (pogotovo onaj gdje je drvored) i jos milion stvari.
Tako i JS, placas taksu a Servis i dalje ko muda. Ustvari, losiji iz godine u godinu.
Al kazem, mozda se mogao napraviti funkcionalniji modul.
A i te pare od registracije oni uzmu sebi, dakle pokradu, ja kad vidim onu stavku da jedan dio ide za ceste počnem se smijat k'o budala. Gdje prestaje logika počinje Bosna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.