Ako vec pitas, ne treba ni tu u Mostaru voditi !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako vec pitas, ne treba ni tu u Mostaru voditi !
Nece, osigurao se onom klauzulom na stetu kluba kojeg voli.
Telecom se potrudi sve to blokirati, pogotovo će sad kad počnu ove HD prijenose raditiSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:48Raja,ima zainteresovanih da napravim neki website ili nesto tako i da uplatom od 1km mozete gledati tekmu sarajeva bez baga i govana..?i da li mogu najebati zbog toga?
šuti, nalozice se pa ce svi za velez navijati
Šta hoćeš? Mrš odavde pljuvač! Vidiš da smo prvi na tabeli! Ti našo da pljuješ, šta hoćeš, znaš ti da smo imali povrede? Dobro, nismo baš prvi kao prvi, al imamo bodova i najboljeg trenera od Ciglana do Bara! Nemoj ovdje provocirati, obrisaće ti post.Evander je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:53Stanje na forumu, standardno.
Stanje na tabeli, nije standardno niti obecava da ce valjati.
Eventualnim porazom u Mostaru, ne pise nam se dobro niti malo, ni bod nam nije dobar, a mislim da se pobjedi realno niko ne nada. Fino su se uvalili u g.... sad neka se cupaju.
Ja ne znam da smo ikad losije i ruznije igrali nego ove sezone.
Lijepa je brada kod Šabanovića, a ima i odličan centaršut.
Nedaj se ti omest... ni dupla ti nije valjala sto bi ovo do sad, ha jel.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:24Samo na 2 posljednja gostovanja, imali smo ukupno 2 udarca u okvir gola za 180 minuta.simidobar je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:29
Gdje nije trebo govorit, svaka mu cast na odgovoru..![]()
Ne znam imal SarajevoJeBordo i jedan pozitivan post... pljuje covjek konstantno duze od 6 mjeseci.. nevjerovatno..
Dace Bog da i on bude sretan i zadovoljan nekad.. samo tad je pitanje ko ce bit novi SarajevoJeBordo..
Oba puta smo vodili pa nismo sačuvali prednost.
Oba puta nismo fizički bili dominantni.
Najskuplji igrački kadar.
Najplaćeniji trener.
Najbolji uslovi u državi.
Na ove stvari se ne pljuje nego povraća.
kako je najjači adut kad ga povale taktički svi i ne zna motivisat ekipu, sam kaže da ga neslušaju na terenu znači gubi svlačionicu???
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, dlakavijazavac, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, Maestro^^, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 157 gostiju.