FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2019, 00:25

Dadox je napisao/la:
10 nov 2019, 00:20
Ako se izgubi.u Mostaru.sta mislite hoce li dobiti otkaz husref? ja sam ravnodusan po tom pitanju..nego zanima me misljenje drugih?
Ako vec pitas, ne treba ni tu u Mostaru voditi ! :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2019, 00:26

Dadox je napisao/la:
Ako se izgubi.u Mostaru.sta mislite hoce li dobiti otkaz husref? ja sam ravnodusan po tom pitanju..nego zanima me misljenje drugih?
Nece, osigurao se onom klauzulom na stetu kluba kojeg voli. :yawn:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 10 nov 2019, 00:32

Sarajlijaaa46 je napisao/la:
09 nov 2019, 23:48
Raja,ima zainteresovanih da napravim neki website ili nesto tako i da uplatom od 1km mozete gledati tekmu sarajeva bez baga i govana..?i da li mogu najebati zbog toga?
Telecom se potrudi sve to blokirati, pogotovo će sad kad počnu ove HD prijenose raditi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 nov 2019, 00:32

Dadox je napisao/la:
šuti, nalozice se pa ce svi za velez navijati :mrgreen:
You are someone else I am still right here

FKSarajevoHz87
Kontakt:

Post Postao/la FKSarajevoHz87 » 10 nov 2019, 00:33

Ja strimovo 6 mjeseci bez gasenja. Samo promjenim vpn i to je to
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 10 nov 2019, 00:34

fera je napisao/la:
10 nov 2019, 00:32
Dadox je napisao/la:
šuti, nalozice se pa ce svi za velez navijati :mrgreen:
Hahahaha ja jbt 😂

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 nov 2019, 00:35

I ovako navijaju protiv nas
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

FKSarajevoHz87
Kontakt:

Post Postao/la FKSarajevoHz87 » 10 nov 2019, 00:38

Da se mene pita ostavio bi Husrefa jos ovu sezonu i vidjet onda. Dovest inostranog trenera koji poznaje mnogo taktika. . dovest 2 strana dobra igraca za 650.000 km mozes nac stvarno dobra 2 igraca sredine terena i jednog napadaca. Ali... Nece uprava da plati kako treba.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2019, 00:53

Stanje na forumu, standardno.
Stanje na tabeli, nije standardno niti obecava da ce valjati.
Eventualnim porazom u Mostaru, ne pise nam se dobro niti malo, ni bod nam nije dobar, a mislim da se pobjedi realno niko ne nada. Fino su se uvalili u g.... sad neka se cupaju.
Ja ne znam da smo ikad losije i ruznije igrali nego ove sezone.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 nov 2019, 01:02

Evander je napisao/la:
10 nov 2019, 00:53
Stanje na forumu, standardno.
Stanje na tabeli, nije standardno niti obecava da ce valjati.
Eventualnim porazom u Mostaru, ne pise nam se dobro niti malo, ni bod nam nije dobar, a mislim da se pobjedi realno niko ne nada. Fino su se uvalili u g.... sad neka se cupaju.
Ja ne znam da smo ikad losije i ruznije igrali nego ove sezone.
Šta hoćeš? Mrš odavde pljuvač! Vidiš da smo prvi na tabeli! Ti našo da pljuješ, šta hoćeš, znaš ti da smo imali povrede? Dobro, nismo baš prvi kao prvi, al imamo bodova i najboljeg trenera od Ciglana do Bara! Nemoj ovdje provocirati, obrisaće ti post.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 nov 2019, 01:08

Pantelija je napisao/la:
09 nov 2019, 23:54
Ovaj nobel bas izaziva da ga neko pospremi
Lijepa je brada kod Šabanovića, a ima i odličan centaršut.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 nov 2019, 01:27

Ja kad bi Husrefa smjenjivo ja bi doveo nekog iz njemacke platu 1m € mu dao i trazio bi grupu le..

A pri tome da NAM i TAN naprave budzet od 10M € za dovodenje igraca... ako ce bit budzet ko sad infuzija nedirat HUSREFA

Husref je za sirotinjske budzete maradona

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 nov 2019, 01:42

SarajevoJeBordo je napisao/la:
09 nov 2019, 23:24
simidobar je napisao/la:
09 nov 2019, 21:29

Gdje nije trebo govorit, svaka mu cast na odgovoru.. :thumbup:

Ne znam imal SarajevoJeBordo i jedan pozitivan post... pljuje covjek konstantno duze od 6 mjeseci.. nevjerovatno..

Dace Bog da i on bude sretan i zadovoljan nekad.. samo tad je pitanje ko ce bit novi SarajevoJeBordo..
Samo na 2 posljednja gostovanja, imali smo ukupno 2 udarca u okvir gola za 180 minuta.
Oba puta smo vodili pa nismo sačuvali prednost.
Oba puta nismo fizički bili dominantni.
Najskuplji igrački kadar.
Najplaćeniji trener.
Najbolji uslovi u državi.

Na ove stvari se ne pljuje nego povraća.
Nedaj se ti omest... ni dupla ti nije valjala sto bi ovo do sad, ha jel. ;)

Nema veze sto nas peres na ruke vise od po godine... U redu je. ;)

Da mi te je vidjet jednom ljutog na sudije i savez sto nas pljackaju konstantno.. il na terene.. il na drzavu koju boli ku*ac..

Al lakse je nas prat, dostupniji smo..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 10 nov 2019, 01:59

SarajevoJeBordo prvi psuje i vrijedza ovdje i onda kad mu neko uzvrati prijavljuje postove,on vam je po svemu vidjenom od njega neka verzija onog mohikanca12 ili tobeta,ne isplati se raspravljat sa njim,samo ga na ignore
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 nov 2019, 03:04

Jeble vas svadze SARAJEVOJEBORDI je upravu sto se tice da izgledamo lose (ja nisam zapamtio od kraja rarlra) i radi toga jeste kriv prvo trener pa onda svi redo ss i uprava..

Al nemogu se slozit da smo 9 pobjeda 5 remija osvoili na srecu jer smo bili bolji u svakoj od tih 14 utakmica sem u sb, al to je previse mala razlika da se mora mikro skopim trazit, AL SRECA JE U sportu ono prosle sezone everton liverpool u 93 minuti civjeku lopta sa 30 preleti preko noge i ko svijeca pade u precku drugi je samo ubaci u go, ili ono sto kjesevski da zgola na go u 90 min..

Osteceni jesmo za stanojevica se znalo kao za pidru, pidru su neutrizovali sa leticem stanoju nisu niskim... ako ostanemo u -2,-4 boda nakon 19 kol onda ce to bit ispravno ako bude veci minus sjest za hastal i vidjet kud dalje..

Ostale povrede samo bog mogo predvidit...

**** majku kako tabela izgleda pogano i izjebali su me nemogu da spavam..

Samozdravlje spavasli ti znam da si bolesnik ko ija znam da citas, javise da znam da nisam sam u depresi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 nov 2019, 08:01

nije majka Husrefa karala što se kockao nego što se vadio

Emire žutica vlada a šire je sudije, dovedi igrača(plural) ljepoto...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 10 nov 2019, 08:24

Trenera mjenjas kad je najslabija karika, ovako je nas trener nas najjaci adut. Kad mogu hoce, znaju, razbiju, kad im je svejedno izgledamo onako kao jucer. Sto bi Pape susic rekao nisu svjesni koliko ne znaju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 nov 2019, 08:30

Haha haha cuj od tih 9 pobjeda i 5 remija samo jednu mozda na srecu. Zemljo otvori se, gledali ovaj narod uopste tekme. Mi smo pola od toga na srecu uzeli, npr velez, ubice, borac itd itd, najmanje pola tekmi smo uzeli na nabi je halide pa ako udje. Sloboda sa gladnin igracina u bojkotu nam ocita bukvicu. Juce nebi ni dali gol da nam nepokloni golman i ovim putem mu se zahvaljujem na bodu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 nov 2019, 08:30

Kamuflazn je napisao/la:
10 nov 2019, 08:24
Trenera mjenjas kad je najslabija karika, ovako je nas trener nas najjaci adut. Kad mogu hoce, znaju, razbiju, kad im je svejedno izgledamo onako kao jucer. Sto bi Pape susic rekao nisu svjesni koliko ne znaju.
kako je najjači adut kad ga povale taktički svi i ne zna motivisat ekipu, sam kaže da ga neslušaju na terenu znači gubi svlačionicu???

šta treba još da uradi?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 nov 2019, 08:31

Cinjenica je da nas sudije kolju i sa zutim i sa nedosudjenim penalima

Al je isto tako cinjenica da smo mi 2 tekme odigrali identicno( slobodu i radnik) , bezmudo i pickasto
Dodjes u vodstvo i umjesto da dokrajcis protivnika koji je na koljenima ti povuces ekipu prvo protiv raspale slobode a i sad protiv nezgodnog radnika
Neki ce reci takticka zamisao je da kad povedemo igramo na kontre, ok evo vec 9 tekmi igramo tako i vidimo svi da ne ide, dakle mjenjaj taktiku
S obzirom Husrefe da redovno kafe pijes sa Morzom upitaj ga kako to on nakon vodstva stisne muda i napadne protivnika i na kraju im zabije 4 gola
Usput upitaj i sasu matica gdje je Krle najkorisniji i on ce ti reci da je na klupi

Mi Velez moramo dobiti kako znamo i umijemo a za derbi nece im nedostajati motiva !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, dlakavijazavac, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, Maestro^^, NazorUso, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 157 gostiju.