FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam ponovo pogledo neke scene sa utakmice jucer. Pa nasi "fudbaleri" neznaju pas od 5 metara obraditi. Tatar je 7 napada usro, od toga 3 puta zbog prijema lopte a najbolje je kad se odlucio sve sam da dribla a 2 mu igraca slobodna stoje. Obratite na kretnju igraca bez lopte i promjene strana, za nas je to rijetko vidjen pojam. Nasa igra se svodi na dodji do polovine i dodaj tamo vamo, vrati nazad pa nabi i sve tako, cast par izuzetaka gdje Hebib probio i ovom prilikom mu se izvinjavam jer bez njega nebi ni stvorili sanse, lik zna ko rijetko kod nas potrcati bez lopte.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Trener ni u doba duple krune nijebio najjaci adut, a kamoli sad gdje na gostovanju redovno gace skidamo....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vala i ta priča da nas redovno "kolju" ne pije vode.
Sa neke najrealnije strane moguće jeste bilo u 2-3 utakmice suđenja na našu štetu a recimo Čelik je bio oštećen protiv nas, ne koliko Zeničani pričaju ali u 2 situacije jesu oštećeni.
Mi smo u 3 utakmice ako me pamćenje dobro služi ali nije ništa ono ogromno jer kad sudije skontaju da su pogriješile onda ti pokušaju kompenzirati to, svira ti i najmanji kontakt, daje više kartona itd.
Mi smo protiv Širokog baš opljačkani i to je taj najveći minus a ovo ostalo je neznanje koja će svaka ekipa osjetiti na svojoj koži prije ili kasnije. Mujić se opet pogubio jučer, vrlo vrlo diskutabilan penal koji je mogao svirati za nas bez da trepne, onda Vladan i njegova egzibicija sa rukom van 16m i slične situacije.
Pravi problem je taj što mi izgledamo blijedo od bukvalno prvog kola i onda vidim komentare "pa šta hoćeš prvi smo".
Jesmo mi prvi bili i evo trenutno drugi, ok je to ali ti si najmanje loš od 11 drugih ekipa koji nemaju ono što ti imaš, neki čak ni približno. Dugovanja od par mjeseci, lošiji igrači od tvojih, bez neke publike, marke nemaju, priča se o gašenju kluba i takve ekipe tebe napadaju i strepiš do posljednje sekunde, to nije u redu.
Ti si Sarajevo i ako imamo jaaaako skroman budžet za europske standarde opet imamo najveći u bosanskoj ligi.
Za rezultate na Koševu ne mogu naći manu iako je bilo slabih partija bodovi su se skupljali i tu smo savršeni ali ne igra se fudbal samo na Koševu, u gostima osvajač duple krune ima omjer od 1-5-2 uz jedan visok poraz od gradskog rivala i gubljenja bodova od timova koji nemaju novca da isplate svoje igrače i da funkcionišu normalno.
Sa neke najrealnije strane moguće jeste bilo u 2-3 utakmice suđenja na našu štetu a recimo Čelik je bio oštećen protiv nas, ne koliko Zeničani pričaju ali u 2 situacije jesu oštećeni.
Mi smo u 3 utakmice ako me pamćenje dobro služi ali nije ništa ono ogromno jer kad sudije skontaju da su pogriješile onda ti pokušaju kompenzirati to, svira ti i najmanji kontakt, daje više kartona itd.
Mi smo protiv Širokog baš opljačkani i to je taj najveći minus a ovo ostalo je neznanje koja će svaka ekipa osjetiti na svojoj koži prije ili kasnije. Mujić se opet pogubio jučer, vrlo vrlo diskutabilan penal koji je mogao svirati za nas bez da trepne, onda Vladan i njegova egzibicija sa rukom van 16m i slične situacije.
Pravi problem je taj što mi izgledamo blijedo od bukvalno prvog kola i onda vidim komentare "pa šta hoćeš prvi smo".
Jesmo mi prvi bili i evo trenutno drugi, ok je to ali ti si najmanje loš od 11 drugih ekipa koji nemaju ono što ti imaš, neki čak ni približno. Dugovanja od par mjeseci, lošiji igrači od tvojih, bez neke publike, marke nemaju, priča se o gašenju kluba i takve ekipe tebe napadaju i strepiš do posljednje sekunde, to nije u redu.
Ti si Sarajevo i ako imamo jaaaako skroman budžet za europske standarde opet imamo najveći u bosanskoj ligi.
Za rezultate na Koševu ne mogu naći manu iako je bilo slabih partija bodovi su se skupljali i tu smo savršeni ali ne igra se fudbal samo na Koševu, u gostima osvajač duple krune ima omjer od 1-5-2 uz jedan visok poraz od gradskog rivala i gubljenja bodova od timova koji nemaju novca da isplate svoje igrače i da funkcionišu normalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kupus army
- Kontakt:
Realno smo blijedi i anemicni na gostovanjima, sa trenutnom fizickom spremom na terenu ne smiju u isto vrijeme biti Oremus, Velkoski i Tatar. Da je Benjo u formi od prosle godine dobili bi glat Radnika, imao je minimum 3 situacije juce gdje je mogao najjednostavnijim pasom da rijesi utakmicu. Pri vodstvu juce Krste je morao prvi van, jer je izgubio bukvalno sve i jednu loptu, kad vec ides na kontru onda je i kokos Sisic bolji od njega.. U ovakvoj situaciji 7 bodova do kraja puna sala brade.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
o kakvoj vi pobjedi u mostaru pričate ba?pa mi njih tamo ne možemo dobiti ni na play stationu,jedino ako nas ljudi puste što naravno neće,bod bi bio ravan podvigu jer će nam onda vase bježati 2 boda pred derbi i uz eventualnu pobjedu bi prezimili na prvom mjestu valjda
VVVBK
VVVBK
Otjerali ste Kodru, bez poraza, a pričate o inostranim trenerima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Ma prica Husref dosta nelogicnih stvari. Gdje ces bolan reci pred javnosti da igraci nece da ga slusaju ili da ne znaju. Pa ovi igraci su ti donijeli duplu krunu, a sada imas jos Serbecica, Oremusa, Djokanovica, Letica, Milanovica. Sirinu koju nema niko u ligi. Ali naravno, ima jedna stvar. Treba to sve dobro izbalansirati.
Ne moze ba Husrefe sve biti do igraca uvijek.
Nazalost, same tvoje izjave govore da si izgubio svlacionicu. Sama tvoja sutnja kada “Horde” pricaju igracima a ti glavom potvrdjujes je nesto sto ti igraci nikada halaliti nece. Pa pedagog moras biti za ovaj posao. Moras znati zastiti momke da bi ginuli za tebe.
A nece lutko moja ginuti ako sve sto radis jesto to da ih bacas u vatru sa izjavama za medije, sa bacanjem pred navijace, hebavanjem majke(familije)...
Tako neces nista dobro postici. Tako se samo svlacionica gubi, a nazalost ti si je izgubio prije 2 mjeseeca!
Nazalost, same tvoje izjave govore da si izgubio svlacionicu. Sama tvoja sutnja kada “Horde” pricaju igracima a ti glavom potvrdjujes je nesto sto ti igraci nikada halaliti nece. Pa pedagog moras biti za ovaj posao. Moras znati zastiti momke da bi ginuli za tebe.
A nece lutko moja ginuti ako sve sto radis jesto to da ih bacas u vatru sa izjavama za medije, sa bacanjem pred navijace, hebavanjem majke(familije)...
Tako neces nista dobro postici. Tako se samo svlacionica gubi, a nazalost ti si je izgubio prije 2 mjeseeca!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
duplakruna46 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:36Ma prica Husref dosta nelogicnih stvari. Gdje ces bolan reci pred javnosti da igraci nece da ga slusaju ili da ne znaju. Pa ovi igraci su ti donijeli duplu krunu, a sada imas jos Serbecica, Oremusa, Djokanovica, Letica, Milanovica. Sirinu koju nema niko u ligi. Ali naravno, ima jedna stvar. Treba to sve dobro izbalansirati.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
O ovome se pricalo jos u Augustu-Septembru ovde...
Al ajde, igraci povredjeni, umor od evrope, i ko zna kakvi jos izgovori su bili...
Cinjenica da nemamo ni igre ni taktike ni plana a a kamoli plana b...
Na terenu lose djelujemo...
Ja neznanje mogu opravdati, al manjak htjenja da pokazes najbolje sto znas nikako...
Al ajde, igraci povredjeni, umor od evrope, i ko zna kakvi jos izgovori su bili...
Cinjenica da nemamo ni igre ni taktike ni plana a a kamoli plana b...
Na terenu lose djelujemo...
Ja neznanje mogu opravdati, al manjak htjenja da pokazes najbolje sto znas nikako...
Fizicka sprema ispod nule!
Motivacija jos gora!
Taktika i igra ne postoje!
Krivo je more!
Motivacija jos gora!
Taktika i igra ne postoje!
Krivo je more!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vrlo lako mozemo na zimsku pauzu otici sa -6 a ne daj boze i sa -9 bodova.
Zijani u Mostaru...zijani derby...odose kola nizbrdo.
Alarm se davno upalio....dohavizajte se svi redom dok jos nije kasno.
Zijani u Mostaru...zijani derby...odose kola nizbrdo.
Alarm se davno upalio....dohavizajte se svi redom dok jos nije kasno.
Baš me zanima, ako nekad zamijenimo Musemića, da li će igrači izjavit "e sad ćemo igrat", kao s Kodrom.
Protiv Lištice su pokazali da mogu, al je to vjerovatno bilo sve na ličnom nivou. Vidjeli smo Rahmana, Hebiba i ostale, grizu radi svega dole što se dešavalo. I Želju ćemo vjerovatno dobit, jer je njihova lična sramota onaj derbi od prije tri mjeseca. Al Veleža i ostale... Tu neće jednostavno, ne trude se, a trener to ne može promijenit.
Protiv Lištice su pokazali da mogu, al je to vjerovatno bilo sve na ličnom nivou. Vidjeli smo Rahmana, Hebiba i ostale, grizu radi svega dole što se dešavalo. I Želju ćemo vjerovatno dobit, jer je njihova lična sramota onaj derbi od prije tri mjeseca. Al Veleža i ostale... Tu neće jednostavno, ne trude se, a trener to ne može promijenit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@BosniaBoston, @SarajevoJeBordo i @Kamuflazn će odmoriti 7 dana.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrijedi za svaku temu na forumu.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ne ide mi brate to nikako u glavu sta se desava. Znaci protiv ubica onako odigras i trkom, zeljom i znanjem, a onda ovako traljavo protiv Radnika. Isto tako ne moze mi niko reci da nisu mogli dati gol jucer. Imali smo tri cetiri strasne situacije da zabijemo na kontru, ali jednostavno nece da se krecu igraci svi se sabiju i nemaju pojma. Jednostavno uzas zivi je gledat ovo na strani.skoroalen je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:52Baš me zanima, ako nekad zamijenimo Musemića, da li će igrači izjavit "e sad ćemo igrat", kao s Kodrom.
Sto kazes uzet ce oni i derby, jer tu i cekaju utakmicu poslije mogu i ici,ali hoce svi da odigraju tu tekmu da im vrate, ali sta cemo s ovim manjim tekmama, ne znam fkt.
Ne znam sto uprava ne radi sta po tom pitanju, da zovnu par igraca i Husrefa da se vidi koji k sta se desava. Ako ga bojkotuju, sto ga bojkutuju, ali nemoguce da kuci imamo sve pobjede a u gostima se pogube yebeno
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
To i ja ne kontam, ne treba ti savršena tehnika, ne moraš zabijat golove kao Štilić sinoć, ne moraš trpat po 5:0 svaku, samo izgori na terenu kao protiv Lištice i to je to. Da je našim igračima u glavu usadit mržnju prema svakoj ekipi kao prema Lištici, ne bismo imali ovaj problem.SedrenikHz je napisao/la: ↑10 nov 2019, 10:39Ne ide mi brate to nikako u glavu sta se desava. Znaci protiv ubica onako odigras i trkom, zeljom i znanjem, a onda ovako traljavo protiv Radnika. Isto tako ne moze mi niko reci da nisu mogli dati gol jucer. Imali smo tri cetiri strasne situacije da zabijemo na kontru, ali jednostavno nece da se krecu igraci svi se sabiju i nemaju pojma. Jednostavno uzas zivi je gledat ovo na strani.skoroalen je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:52Baš me zanima, ako nekad zamijenimo Musemića, da li će igrači izjavit "e sad ćemo igrat", kao s Kodrom.
Sto kazes uzet ce oni i derby, jer tu i cekaju utakmicu poslije mogu i ici,ali hoce svi da odigraju tu tekmu da im vrate, ali sta cemo s ovim manjim tekmama, ne znam fkt.
Ne znam sto uprava ne radi sta po tom pitanju, da zovnu par igraca i Husrefa da se vidi koji k sta se desava. Ako ga bojkotuju, sto ga bojkutuju, ali nemoguce da kuci imamo sve pobjede a u gostima se pogube yebeno
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Trener je odgovoran i za (ne)disciplinu u klubu. Ako to ne moze kontrolisati, onda ima problem sa autoritetom. Ili je to kontraefekat o kojem se ranije ovdje pricalo (vokabular Husrefa uzrokuje njihov "tihi bojkot")?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja mijenjam misljenje. Pogledao sam tekmu ponovo.
Meni onako da lane familiju kao sto je hodzicu i tataru u par navrata ne da se ne bih trudio. Ne bih igrao da mi je milion plata.
Husrefe Bgmi vakat ti je haman
Meni onako da lane familiju kao sto je hodzicu i tataru u par navrata ne da se ne bih trudio. Ne bih igrao da mi je milion plata.
Husrefe Bgmi vakat ti je haman
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, boki86, Chony533, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Lecler, MaroonBjelave, mnon46, muhamedhulk, Proximic, senad82, Zagor i 111 gostiju.