VAHA DOMINIRA.
Vi ste samo loša kopija.
Nažalost.bakacar je napisao/la:Hajduk je protiv Zenita izgledao onakav kakav i jeste ,los i nemocan!
Nema tu jednostavno igrača koji bi nešto napravili Ibro nemože sam a da mu netko pomogne jednostavno nemože jer nitko nema kvalitete,Vukušić je još mlad a ostali računajući i Strinića su prosječni HNL igrači,za Europu treba puno više,primjer dinamo.bakacar je napisao/la:Ne moze Maloca igrati desnog bocnog i ocekivati neki rezultat a o Buljatu i njegovim stoperskim kvalitetima da ne govorim!
Sumnjam da bi bolje izgledali da su bili i kompletni no nezaboravimo da je Zenit odmarao jos 6,7 igraca!
Najzalosnije je sto je svim klubovima u ex you osim Dinamu i Partizanu cilj da se ne osramote u evropi,takve su izjave dolazile iz Splita,najvaznije je da se nisu osramotili!
Da.. kao što smo prije Mamića igrali LP a sada je to samo san.bakacar je napisao/la:Dinamo ima Mamica,BBB ga mrze ali da nema tog covjeka imali bi prosjecnu momcad koja bi svake 3,4 godine igrala u evropa ligi!
Draže mi je da Hajduk bude deseti nego u njofrino vrijeme da otimamo titule kao dzg,to neide na čast klubu a ni navijačima koji slave te "pobjede".jacky09 je napisao/la:Da.. kao što smo prije Mamića igrali LP a sada je to samo san.bakacar je napisao/la:Dinamo ima Mamica,BBB ga mrze ali da nema tog covjeka imali bi prosjecnu momcad koja bi svake 3,4 godine igrala u evropa ligi!
Ne baljezgaj gluposti!
Da, kao što ste vi na razno razne načine u vrijeme Yuge pobjeđivali sa petokrakom na grbu.tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Draže mi je da Hajduk bude deseti nego u njofrino vrijeme da otimamo titule kao dzg,to neide na čast klubu a ni navijačima koji slave te "pobjede".jacky09 je napisao/la:Da.. kao što smo prije Mamića igrali LP a sada je to samo san.bakacar je napisao/la:Dinamo ima Mamica,BBB ga mrze ali da nema tog covjeka imali bi prosjecnu momcad koja bi svake 3,4 godine igrala u evropa ligi!
Ne baljezgaj gluposti!
Nema Hajduk para da dovede Halilhodžića ili nekog sličnog njemu.dubrava je napisao/la:Da nešto kratko naškrabam, vezano za novosti iz kluba.
Danas je službeno potvrđeno da Vučević ostaje na klupi do kraja godine, a za dalje će se vidjeti. Ovo me podsjeca na situaciju kad je Špaco došao kao privremeno rješenje pa ostao do neki dan. Sad i Vučević opet privremeno rješenje, pitanje je samo do kada?!
Samo molim Boga da ne dođe Kate, Kate, Katalinić. Kad bi malo naučili od Dinama da nije sva mudrost u trenerima sa područja Dalmacije i da postoje i druge mudre glave, možda bi nešto i naučili..
I Sačer i Lendrić su na posudbi pa bi se trebali vratiti na ljeto.Barney Stinson je napisao/la:A sto je sa ovim Sacerom jel on i sad na posudbi ili su ga se rijesili?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.