Hajduk Split
Re: Hajduk Split
To je bilo dok je DR Franjo Tudjman bio ziv!
Sta ste poslije igrali,poslije njegove smrti?
Zagreb osvajao prvenstvo i Hajduk ,ne baljezgaj ti,mamicu bi trebali dignuti spomenik!
Sta ste poslije igrali,poslije njegove smrti?
Zagreb osvajao prvenstvo i Hajduk ,ne baljezgaj ti,mamicu bi trebali dignuti spomenik!
Da, kao što ste vi na razno razne načine u vrijeme Yuge pobjeđivali sa petokrakom na grbu.tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Draže mi je da Hajduk bude deseti nego u njofrino vrijeme da otimamo titule kao dzg,to neide na čast klubu a ni navijačima koji slave te "pobjede".jacky09 je napisao/la:Da.. kao što smo prije Mamića igrali LP a sada je to samo san.bakacar je napisao/la:Dinamo ima Mamica,BBB ga mrze ali da nema tog covjeka imali bi prosjecnu momcad koja bi svake 3,4 godine igrala u evropa ligi!
Ne baljezgaj gluposti!
Vremena se mjenjaju.
@bakacar
Da išta znaš, znao bi kad je Mamić došao u klub! Pošto neznaš daljna rasprava s tobom je suluda.
Šta ste osvojili osvojili ste, nema više Sanadera.
...što je više lome to je volim jače...
Kao prvo ne zanimaju me niti jaduk niti purgeri vec neutralno gledajuci!
Hajduk odustao od Maždarevića
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
cetvorka protiv zagreba, ostaje prikljucak za vahom
Inter, Juventus i Milan poslali emisare po Ivana Strinića! Na Poljudu traže 4.5 milijuna eura
http://sportske.jutarnji.hr/inter--juve ... ra/901889/
http://sportske.jutarnji.hr/inter--juve ... ra/901889/
Da nešto kratko naškrabam, vezano za novosti iz kluba.
Danas je službeno potvrđeno da Vučević ostaje na klupi do kraja godine, a za dalje će se vidjeti. Ovo me podsjeca na situaciju kad je Špaco došao kao privremeno rješenje pa ostao do neki dan. Sad i Vučević opet privremeno rješenje, pitanje je samo do kada?!
Samo molim Boga da ne dođe Kate, Kate, Katalinić. Kad bi malo naučili od Dinama da nije sva mudrost u trenerima sa područja Dalmacije i da postoje i druge mudre glave, možda bi nešto i naučili..
Danas je službeno potvrđeno da Vučević ostaje na klupi do kraja godine, a za dalje će se vidjeti. Ovo me podsjeca na situaciju kad je Špaco došao kao privremeno rješenje pa ostao do neki dan. Sad i Vučević opet privremeno rješenje, pitanje je samo do kada?!
Samo molim Boga da ne dođe Kate, Kate, Katalinić. Kad bi malo naučili od Dinama da nije sva mudrost u trenerima sa područja Dalmacije i da postoje i druge mudre glave, možda bi nešto i naučili..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nema Hajduk para da dovede Halilhodžića ili nekog sličnog njemu.dubrava je napisao/la:Da nešto kratko naškrabam, vezano za novosti iz kluba.
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
Prijateljska utakmica Hrvatska U21-Slovenija U21 2;1 pobjeda Hrvatske golovima Lendrića i Saćera.Čestitke. 
60 godina vjernosti.
- Barney Stinson
- Kontakt:
A sto je sa ovim Sacerom jel on i sad na posudbi ili su ga se rijesili?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
I Sačer i Lendrić su na posudbi pa bi se trebali vratiti na ljeto.Barney Stinson je napisao/la:A sto je sa ovim Sacerom jel on i sad na posudbi ili su ga se rijesili?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
Kad se sjetim koliko muke je bilo sa ovim Sacerom u vezi potpisivanja ccc a onda nista... Al eto mlad je, pa valjda se dogodine bude moglo racunati na njega...
19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:

...IZ KRVI I BOLA NIKNUT CE CVIJECE, TORCIDA VUKOVAR NIKAD ZABORAVIT NECE...
19 - ђ - 11
Svake jebbene sezone se ista stvar ponavlja, poslije par fenomenalnih partija u pozitivnom smislu slijedi jos fenomenalniji pad u negativnom smislu
Mijenjajte nesto

Mijenjajte nesto
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ta ce mijenjati, koga ce mijenjati... Cccc... Samo molim Boga da se ova razlika ne poveca jos vise do kraja polusezone... E onda dovesti Vulica za trenera i minimalno 4 igraca pa onda probati nadoknaditi ove bodove...
19 - ђ - 11
Nije problem u mijenjanju. Dođe novi trener, krenu loši rezultati i kola nizbrdo i eto opet otkaza i stvari na početku. Trener se praktički ne uspije ni upoznati s ekipom i već je došao netko drugi.
Problem je što nema sustavnog rada ni bilo kakvog plana na duže vrijeme, ne samo u Hajduku nego i u drugim klubovima. Sve se svodi na kratkotrajne pozitivne rezultate, je.bo ti dugoročne planove. Takva je i država.
Pa je.bemu mater, daj čovjeku (treneru) mandat od 5 godina, nek stvori dobar respektabilan tim pa makar prve sezone igrali u drugoj ligi..
Dajem ruku u vatru da će drugi trener voditi Hajduk na zimskim pripremama.
I problem je u Hajduku također što se uvijek ista trenerska imena vrte. Pa je.bo ih katalinić, Vulić (inače, svaka mu čast, obozavam ga), Bonačić, Nadoveza. Ima i postoje treneri i van Dalmacije. Što ne bi jedan Šušak ili Scoria trenirali Hajduk?! Zašto bi to bio neki problem?!
Glava je problem, u glavi je problem, ništa drugo

Problem je što nema sustavnog rada ni bilo kakvog plana na duže vrijeme, ne samo u Hajduku nego i u drugim klubovima. Sve se svodi na kratkotrajne pozitivne rezultate, je.bo ti dugoročne planove. Takva je i država.
Pa je.bemu mater, daj čovjeku (treneru) mandat od 5 godina, nek stvori dobar respektabilan tim pa makar prve sezone igrali u drugoj ligi..
Dajem ruku u vatru da će drugi trener voditi Hajduk na zimskim pripremama.
I problem je u Hajduku također što se uvijek ista trenerska imena vrte. Pa je.bo ih katalinić, Vulić (inače, svaka mu čast, obozavam ga), Bonačić, Nadoveza. Ima i postoje treneri i van Dalmacije. Što ne bi jedan Šušak ili Scoria trenirali Hajduk?! Zašto bi to bio neki problem?!
Glava je problem, u glavi je problem, ništa drugo
Momci prvak je već poznat, prolazimo trijumfalno i kroz Rijeku a s Varaždinom je sređena stvar. Brezovec je došao, još jedna pobjeda Maminja
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
http://www.jutarnji.hr/umorni-hajduk--i ... le_oneline
Znaci ne verujem,najjaci clanak koji sam ikada procitao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
“Tamo – amo, tamo – amo”, doda Ivan Strinić ojađeno. “Majke mi, dođe mi da se ubijem korner zastavicom.”Devil je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/umorni-hajduk--i ... le_oneline
Drag mi je Hajduk, najdrazi iz Hrvatske, ali je clanak, boli glava
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Gledao sam do 30.min. 1. poluvremena pa sada jedan dio drugog poluvremena..
Za nešto više ipak treba imati kvalitetniji igrački kadar, prvenstvo u obrani. Buljata i Maloču poslati za Pandžom u Belgiju, to su dva limitirana panja da to nisu istine. Tomasov promašio barem 3 dobre prilike.. Ibričić ove sezone neprepoznatljiv.. nešto se događa s njim.. Sharbini bio najbolji u prvom poluvremenu a u drugom ga gotovo nisam ni vidio.
Sve u svemu mislim da svi hajdukovci i uprava Hajduka treba biti zadovoljna ovim rezultatom u Europi.. jer sa ovako limitiranom ekipom doći do grupa EL i ne osramotiti se protiv jednog Zenita je ravno čudu.
Za sljedeću godinu pod hitno ako žele ponoviti ovogodišnji uspjeh ili možda i povisiti letvicu gore moraju dobro obnoviti momčad i rješiti se nekih invalida koji realno nemaju kvalitetu ni za Junak iz Sinja.
EDIT: Evo panjina zabija.. možda da se prebaci u napad jer je nazad šupalj kao švicarski sir.
Kloc broj 2 promašio čistu priliku.
Zenit 15
AEK 7
Anderlecht 4
Hajduk 3
Znači i teoretski su ispali.
Za nešto više ipak treba imati kvalitetniji igrački kadar, prvenstvo u obrani. Buljata i Maloču poslati za Pandžom u Belgiju, to su dva limitirana panja da to nisu istine. Tomasov promašio barem 3 dobre prilike.. Ibričić ove sezone neprepoznatljiv.. nešto se događa s njim.. Sharbini bio najbolji u prvom poluvremenu a u drugom ga gotovo nisam ni vidio.
Sve u svemu mislim da svi hajdukovci i uprava Hajduka treba biti zadovoljna ovim rezultatom u Europi.. jer sa ovako limitiranom ekipom doći do grupa EL i ne osramotiti se protiv jednog Zenita je ravno čudu.
Za sljedeću godinu pod hitno ako žele ponoviti ovogodišnji uspjeh ili možda i povisiti letvicu gore moraju dobro obnoviti momčad i rješiti se nekih invalida koji realno nemaju kvalitetu ni za Junak iz Sinja.
EDIT: Evo panjina zabija.. možda da se prebaci u napad jer je nazad šupalj kao švicarski sir.
Kloc broj 2 promašio čistu priliku.
Zenit 15
AEK 7
Anderlecht 4
Hajduk 3
Znači i teoretski su ispali.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 01 dec 2010, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.