Horić je prilično dobro komandovao danas odbranom, vjerovatno naš najbolji igrač ove sezone.Wolffire je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:35Velic- jedini lici na fudbalera.
Bajic - **** nam je mater ko god je u njemu vidio fudbalera. Ja goreg igraca u zivotu nisam vidio.
Horic - Koliko su ga u Celiku oplakivali kad je nama dosao mislio sam Yaya Ture. Lik ok cak i u ovom rasulu od ekipe ne dolazi do nekog izrazaja.
Hreljic - Lik za osrednje ekipe federalke ali i to bi bilo upitno.
Vehab - ako je musija dao 30k za njeg svaka mu cast. Momak nije nivo Pl i gotovo da mi je brat a ne iz kaknja.
Biber - fakat ne znam ko je lik vidim ga samo kad prekrsaj napravi.
Begic - Pozrtvovan i borben ali danas katastrofa kao i svi ispada, grijesi sve u svemu tanko.
Fanimo - Danas kao Sisic nekad. Nabij trci i zabij se.
Smajlagic - tu i tamo.
Crnicki - losiji na terenu od ovog iznad navednog
Vazda - kao i biber. Igraci koji su to da popune broj u ekipi a ne da nose ekipu.
Kad pogledas ovako skontas koliki smo jad od ekipe i na sta smo spali u samo godinu dana. Sudije me ne zanimaju kad nisi u staju smislene akcije napraviti a kamo li sutat na gol.
Problem je sredina gdje nam je momak od 18-19 godina glavni, umjesto da stasa uz dva jaka vezna, dobio je preveliku odgovornost da sve od njega mora da počinje.