FK Mladost DK

hugoviana
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la hugoviana » 10 nov 2019, 16:12

Wolffire je napisao/la:
10 nov 2019, 15:35
Velic- jedini lici na fudbalera.
Bajic - **** nam je mater ko god je u njemu vidio fudbalera. Ja goreg igraca u zivotu nisam vidio.
Horic - Koliko su ga u Celiku oplakivali kad je nama dosao mislio sam Yaya Ture. Lik ok cak i u ovom rasulu od ekipe ne dolazi do nekog izrazaja.
Hreljic - Lik za osrednje ekipe federalke ali i to bi bilo upitno.
Vehab - ako je musija dao 30k za njeg svaka mu cast. Momak nije nivo Pl i gotovo da mi je brat a ne iz kaknja.
Biber - fakat ne znam ko je lik vidim ga samo kad prekrsaj napravi.
Begic - Pozrtvovan i borben ali danas katastrofa kao i svi ispada, grijesi sve u svemu tanko.
Fanimo - Danas kao Sisic nekad. Nabij trci i zabij se.
Smajlagic - tu i tamo.
Crnicki - losiji na terenu od ovog iznad navednog
Vazda - kao i biber. Igraci koji su to da popune broj u ekipi a ne da nose ekipu.

Kad pogledas ovako skontas koliki smo jad od ekipe i na sta smo spali u samo godinu dana. Sudije me ne zanimaju kad nisi u staju smislene akcije napraviti a kamo li sutat na gol.
Horić je prilično dobro komandovao danas odbranom, vjerovatno naš najbolji igrač ove sezone.
Problem je sredina gdje nam je momak od 18-19 godina glavni, umjesto da stasa uz dva jaka vezna, dobio je preveliku odgovornost da sve od njega mora da počinje.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 10 nov 2019, 18:32

Nije ovo danas tako loše izgledalo, posebno u drugom poluvremenu, s obzirom na ogromnu razliku u iskustvu ekipa. Fizička sprema ekipe se primjetno popravila, što je još jedan plus. Napokon mogu odigrati 90 min. Puno grešaka u sredini terena, posebno u prvom dijelu, nije bilo trke niti otkrivanja. Primjećeno je da je Ibro u tri navrata pozivao s klupe Isakovića, a on je odbio ući u igru. Razlog ne znam, nije ni bitan, a s obzirom da sam neki dan stao u odbranu Isakovića, sada to povlaćim i mislim da ga treba trajno odstraniti iz ekipe. Ekipa nam je mlada i neiskusna i ne treba nam incidentan igrač u ovom trenutku ni najmanje.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 nov 2019, 18:58

Utakmicu sam pratio na radiju. Prilikom svakog javljanja reportera, Nedžada Glibe, se moglo čuti samo da Borac igra, stvara prilike itd.

Sad gledam izjave Ibre Rahimića i Nedima Hadžića, kod njih druga priča.

Ko je bio bolji? :?
#samoRudar #zauvijek

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 10 nov 2019, 19:22

Postavlja se pitanje zasto u ovakvim mozda najbitnijim utakmicama ne igraju nasi najbolji igraci. Da se razumijemo nisu ni oni neki igraci. Ipak je klub najbitniji nije ni rahimic a niti si oni. Hiros po meni trenutno nas najbolji vezni igrac ne igra dvije utakmice a sjedi na klupi znaci nije povrijedjen. Isakovic na klupi isto ne igra. Atajica nema ni na klupi a kazu da nije povrijeden. Mislim da su oni danas igrali puno bi bolje bilo. Hreljic jednostavmo ne moze igrat, biber takodjer. Bega se bori al je i on danas katastrofa. Horic je najbolji na zadnjem veznom i tu je tito. Hasic moze igrat stopera. Onaj bajic je glup igrac on istto ne moze igrat, mislim da je dujmovic bolje rješenje kao i turcin onaj. Mislim da musija mora ukinuti menadzerima pravo da nam odreduju ko ce igrati a ko ne.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 10 nov 2019, 21:14

evo vam prava istina o nasim zvijezdama...Isak - Sera- Atajic - Hiros -mislili da su iznad mladosti ali grdno se varaju...zato ih danas nije nigdje bilo...jedva cekamo ovu pauzu pa da se pojacamo...sigurno ostajemo u PL...

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 10 nov 2019, 21:22

Ibro je dosta popravio fizicku spremu ekipi i to se vec vidi na terenu. Igraci sa kvalitetom koji imaju (ne bih ulazio u detalje ko je kakav) su odigrali nerijeseno protiv (saveza, sudija i...) Borca koji realno govoreci nije loša ekipa (iako im se na ocigled javnosti stima izlazak u Europu). Uz kvalitetna pojacanja na svim pozicijama (tako da ni za jednu narednu utakmicu niko ne bude 100% siguran) vjerujem da možemo ostati jer je još mnogo bodova u igri. Dešavanja u i oko kluba u najmanju ruku smrde ali ide na bolje na svim poljima. Mensa ako stvarno želi da vrati klub na zdrave noge treba Ibri dati odriješene ruke onako kako ih je imao i prije odlaska u Velež i slijepo mu vjerovati. Borac je dao go iz penala sto znaci da je odbrana zaustavila Kajkuta, Vranješa i ostale sto ne mora znacit da bi se desilo da je tu bio Isak i Šera. Najviše mi zasmetalo sto nema jednog igraca u sredini (recimo Hiroša) da razigra malo naprijed jer Biber, Vazda, Bega realno ne mogu odigrati to što je danas falilo. I Fanimo nije borben kako bi trebao da bude al nejse.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 nov 2019, 21:58

amar009 je napisao/la:
10 nov 2019, 21:14
evo vam prava istina o nasim zvijezdama...Isak - Sera- Atajic - Hiros -mislili da su iznad mladosti ali grdno se varaju...zato ih danas nije nigdje bilo...jedva cekamo ovu pauzu pa da se pojacamo...sigurno ostajemo u PL...
Hiroša zadržati po svaku cijenu, nije loš igrač, mlad, može još napredovati.

Ostale u Rudar pošaljite pa nek' kod nas pokušaju glumiti zvijezde!
#samoRudar #zauvijek

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 10 nov 2019, 22:03

L' Imperator je napisao/la:
10 nov 2019, 21:58
amar009 je napisao/la:
Hiroša zadržati po svaku cijenu, nije loš igrač, mlad, može još napredovati.

Ostale u Rudar pošaljite pa nek' kod nas pokušaju glumiti zvijezde!
I njega zajedno sa njima

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 nov 2019, 22:05

Horić neće moći igrati protiv Radnika, šteta!

Al' nema veze, mislim da ćete to riješiti u svoju korist, pogotovo jer je Radnik uzdrman odlaskom Žižovića.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 10 nov 2019, 22:21

amar009 je napisao/la:
Pretpostavio sam da su pravili problem ili Ibri ili nekome u klubu.
U prelaznom roku se kutarisati ovih momaka, nek se ****.e u drugim klubovima, dosta nam je svojih problema, još nam samo njihovi kretenluci fale. Ako nema discipline i poštovanja otići će sve u helač.
Ako se ugovori ne mogu raskinuti, imaju tribine i nek sa njih posmatraju utakmicu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 11 nov 2019, 21:08

amar009 je napisao/la:
E samo nam je ovo falilo. Pa niti jedne pozitivne stvari iz kluba u pm.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 11 nov 2019, 22:49

Wolffire je napisao/la:
11 nov 2019, 21:08
amar009 je napisao/la:
E samo nam je ovo falilo. Pa niti jedne pozitivne stvari iz kluba u pm.
Kako nema, pa ovo je pozitivna stvar.
Raskrinkati u ekipi seratore, kočničare ili one koji to namjeravaju postati je itekako pozitivna stvar.
Ufurali se momci da se kao bez njih ne može, da im je zagarantovano mjesto u prvoj postavi, da su glavni, šalabajzeri sa dječijim mozgom.
Ne znaju momci da su zamjenljivi u sekundi.
Pozitivno je to da ih je Ibro postavio na mjesto gdje pripadaju - klupa, neka odmaraju kada toliko žele da se odmaraju.
Klupa ili tribine, dok se ne promijene, ako imaju želju za promjenu, a klubu nije prijeko potrebna njihova promjena.
Vremena je vrlo malo, još tri kola do prelaznog roka, pa bujrum.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 nov 2019, 23:07

Mislim da bi vam sad i Belmin Kobilica valjao u sredini. Još jedan igrač iz Rudara koji bi po mom mišljenju mogao igrati u Premijer ligi je Fahrudin Kovač.

Mali Ajanović je potencijal, al' čujem da je Emir Hadžić već dolazio zbog njega tako da..

Morate uspostaviti što bolju saradnju s Rudarom i ne dozvoliti da se ponovi slučaj Subašić.
#samoRudar #zauvijek

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 11 nov 2019, 23:55

11 nov 2019, 23:07
Mislim da bi vam sad i Belmin Kobilica valjao u sredini. Još jedan igrač iz Rudara koji bi po mom mišljenju mogao igrati u Premijer ligi je Fahrudin Kovač.

Mali Ajanović je potencijal, al' čujem da je Emir Hadžić već dolazio zbog njega tako da..

Morate uspostaviti što bolju saradnju s Rudarom i ne dozvoliti da se ponovi slučaj Subašić.
Mislim da ce vam doci Kobilica jer ga gotivi Ibro, cak ga je htio i u Velez dovesti. Pisao mu je momak iz Mostara i meni se cini da je potvrdio da ce u Mladost. Cuo sam pricu ovdje isto da cete dovesti Marquesa i Kalezica na posudbu.
Forzza Velez

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 nov 2019, 00:54

Pokušati, svakako, na posudbu dovesti Arežinu koji nikad nije ni među osamnaest u Lokomotivi i Guzinu koji se nije naigrao u Sarajevu.
#samoRudar #zauvijek

hugoviana
Kontakt:

Post Postao/la hugoviana » 12 nov 2019, 06:37

Treba Hadžiću dati priliku od početka, pokazao je Sad kad je ušao koliko može, samo treba čekati da vrati formu.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 12 nov 2019, 10:13

11 nov 2019, 23:07

Ma Belma i Arezina bi pravili dar mar siguran sam ali ne vidim bas da su realna opcija.
Ako je vec Sarajevo zagrijano za Fanima probati izvući kakvog beka uz Guzinu. Sisica ne bih vraćao nazad.
Rijesiti se ovog otpada pod hitno. I ovih nekih kvazi igrača.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 nov 2019, 16:08

Obavezan je jedan iskusan veznjak tipa Goran Brkić ili Samir Bekrić. Drugi može biti Arežina, Kobilica ili neko sličnih kvaliteta. Lijevi i desni bek, Nana Welbeck, Guzina i još jedan dobar štoper ili dva ako Isaković i Hasić nastave glumiti zvijezde.

Mislim da bi to bilo dovoljno za siguran opstanak, možda i sredinu tabele.
#samoRudar #zauvijek

riki84
Kontakt:

Post Postao/la riki84 » 12 nov 2019, 17:18

Kobilica je dobio posao u Rudaru(licno ga je klub zaposlio)
tako da puno ne maštate o momku koji i sam kaze,citiram ga,da mi je posao prioritet.
A F.Kovač je druga prica momak ne radi...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 12 nov 2019, 23:52

Kvalitetan Vezni, Stoper i lijevi Bek. Mislim da bi to bilo dovoljno.
Šta je sa onom pričom o Welbeku, ima li ikakva informacija?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.