ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Odličan Thiem, nikad bolji na hardu. Nije to više onaj Thiem koji lupa bez ikakvog cilja, sad zna skoro svaki zašto je baš tako udario.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
strašan prvi set, ko god dobije TB zaslužio je
samo malo kamera rasteže, svi su zeru deblji nego inače
samo malo kamera rasteže, svi su zeru deblji nego inače

Fernando Gonzales, kako lik puca forhendom ovo nije realno

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svaka čast Domi, ali zna se ko je čača ovih situacija. Gdje onaj bruda da nam piše o glavi, živcima i psihi. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Rekoh ja tebi, nema ovaj lik s veze s onim krkanom što je lupo ko bez očiju bez ikakvog gameplana, ofanzivno je nenormalno dobar i opasan sad, a ni defanzivna ne kasni uopšte, kretanje mu je vrhunskoUnofficialpage je napisao/la: ↑12 nov 2019, 21:54Odličan Thiem, nikad bolji na hardu. Nije to više onaj Thiem koji lupa bez ikakvog cilja, sad zna skoro svaki zašto je baš tako udario.
Pazi samo kako forhendom ubrzava i puca po terenu iz svih mogućih uglova i pozicija, imao je bar pet šest brutalnih vinera forhendima ala Roger iz najboljih dana, ljepota ga je vala gledati ovakvog, servis volej isto, sve baš
Previše je poklonio da bi uzeo set ovakvom Novaku, prvo onaj zicer na 30-30 za brejk loptu a i sad u TB dupla i par poklona, stegao se bez potrebe a zasluzio je da uzme set, Novak je doktorirao ove 50-50 setove a pogotovo taj brejkove, moraš bit osjetno jači od njega da ga slomiš, strašno nešto

Šteta ogromna fakat, vrhunski set
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E jbg, šteta. Strašan Thiem, kako lik raznosi fhom. Nole na svom nivou.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I prije je imao cilj, zabit winnerUnofficialpage je napisao/la: ↑12 nov 2019, 21:54Odličan Thiem, nikad bolji na hardu. Nije to više onaj Thiem koji lupa bez ikakvog cilja, sad zna skoro svaki zašto je baš tako udario.

Znao je i prije, da zabije winner

Šalu na stranu, igra Thiem odlično ali ja i dalje ne vidim neku strategiju u selekciji udaraca, i dalje on pokušava igrati jako kad je god moguće, izuzev kad slajsa bekendom.

Odlican mec, deff do sada najbolji mec na turniru.
Ja vjerujem da ce ovo ici u 3-ci set
Ja vjerujem da ce ovo ici u 3-ci set
Kretanje je popravio, sad mnogo lakše dolazi do idealnog tajminga pri udaranju i forhenda i bekenda, mnogo više loptica udara 'sweet spotom' a ne proklizava i ne gubi balans ko ranije, ubrzava samo onda kada dobije priliku za to, kraću ili sporiju lopticu po sredini terena, što prije nije bio slučaj jer je lupao i šta treba i što ne treba.Galion je napisao/la: ↑12 nov 2019, 22:21I prije je imao cilj, zabit winnerUnofficialpage je napisao/la: ↑12 nov 2019, 21:54Odličan Thiem, nikad bolji na hardu. Nije to više onaj Thiem koji lupa bez ikakvog cilja, sad zna skoro svaki zašto je baš tako udario.![]()
Znao je i prije, da zabije winner![]()
Šalu na stranu, igra Thiem odlično ali ja i dalje ne vidim neku strategiju u selekciji udaraca, i dalje on pokušava igrati jako kad je god moguće, izuzev kad slajsa bekendom.![]()
Kakav viner, evo i brejka

Sila je lik
Zato sam i napisao poslije meca sa Rogerom, da nije Roger imao los dan ili nesto, jednistavno Theim je bio bolji.
Evo odlicno igra i vcrs, nije mentalno pao nakon izg seta
Evo odlicno igra i vcrs, nije mentalno pao nakon izg seta
uzime Timcek i onda moji Rafanovci navijaju za babuku prekosutra...moze li bolje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Boldani dio se slažem 100% sa svim.bodi123 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 22:26Kretanje je popravio, sad mnogo lakše dolazi do idealnog tajminga pri udaranju i forhenda i bekenda, mnogo više loptica udara 'sweet spotom' a ne proklizava i ne gubi balans ko ranije, ubrzava samo onda kada dobije priliku za to, kraću ili sporiju lopticu po sredini terena, što prije nije bio slučaj jer je lupao i šta treba i što ne treba.
Kakav viner, evo i brejka![]()
Sila je lik
Ovaj podvučeni baš i ne, i dalje on poteže u situacijama gdje bi pametnije bilo odigrati malo sporije ali više ići na plasman lopte da protivnika izbaci iz komfor zone ne bi li dobio tu kraću ili sporiju po sredini terena.
Drugo što mi se ne sviđa je kad dobije taj zicer po meni često nepotrebno preagresivno napadne i napravi neprisiljenu a vrlo vjerojatno bi u tim situacijama i mekšim udarcem mogao doći do winnera ili prisiljene pogreške protivnika.
Doduše kad bolje razmislim ovo se sad događa puno rjeđe nego prije a kad se ne bi nikako događalo bio bi broj 1 haha tako da je možda samo do mene, da tražim dlaku u jajetu jer mi Thiem ko igrač nikad nije legao

- profdrhaljimi
- Kontakt:
@bodiprofdrhaljimi je napisao/la: ↑10 nov 2019, 17:54Mislim da Thiem može bolje igrati u dvorani nego na out.hardu, čudno ali istinito.bodi123 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 17:30Jbg, nije sramota imat različita misljenja o nečemu, a očigledno nećemo jedan drugom promjenit mišljenje pa treba i diskusiju završit![]()
Nego ovo je baš brzo, klinac moj su išta usporili, led klasični ko i zadnjih godina
Roger ako ponovi onaj nivo iz Basela po meni moze do titule bez problema, ovdje moze definitivno dobit Novaka. Bit će zanimljivo gledati večeras mozel Thiem išta u ovakvim uslovima, nisam optimista.![]()
Bodi, nisi baš bio optimista na početku turnira u vezi njega.

Kad Haljimi kaže da bolje igra u dvorani...

Onda dodju "stručnjaci" moj Bodi, pa umanjuju znanje Sheleta!

E sinovi moji, pure još vagon treba pojesti, da bi se Haljimijevo znanje dovelo u pitanje.

Da se samo prisjetimo da sam ga isto tako slao kući odmah na startu US Opena.

Tenis se gleda 365 dana, a ne samo ponekad i povremeno!

Zadnja izmjena: profdrhaljimi, dana/u 12 nov 2019, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
e sto bi bila ludnica vidjeti bodija i Rafana kako navijaju za babuku svim srcem ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To je Thiem, on voli potegnuti i meni se to recimo kod njega baš svidja, volim mudonje. Problem ranije je bio taj što ga je prečesto prenosilo i potezao je i kad treba i kad ne treba, ganjao lude vinere nerezonski i taktički neodgovorno, a sad je to 'divljanje' smanjio u velikom procentu i generalno vide se naznake smišljenog build-upa koliko toliko.Galion je napisao/la: ↑12 nov 2019, 22:41Boldani dio se slažem 100% sa svim.bodi123 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 22:26Kretanje je popravio, sad mnogo lakše dolazi do idealnog tajminga pri udaranju i forhenda i bekenda, mnogo više loptica udara 'sweet spotom' a ne proklizava i ne gubi balans ko ranije, ubrzava samo onda kada dobije priliku za to, kraću ili sporiju lopticu po sredini terena, što prije nije bio slučaj jer je lupao i šta treba i što ne treba.
Kakav viner, evo i brejka![]()
Sila je lik
Ovaj podvučeni baš i ne, i dalje on poteže u situacijama gdje bi pametnije bilo odigrati malo sporije ali više ići na plasman lopte da protivnika izbaci iz komfor zone ne bi li dobio tu kraću ili sporiju po sredini terena.
Drugo što mi se ne sviđa je kad dobije taj zicer po meni često nepotrebno preagresivno napadne i napravi neprisiljenu a vrlo vjerojatno bi u tim situacijama i mekšim udarcem mogao doći do winnera ili prisiljene pogreške protivnika.
Doduše kad bolje razmislim ovo se sad događa puno rjeđe nego prije a kad se ne bi nikako događalo bio bi broj 1 haha tako da je možda samo do mene, da tražim dlaku u jajetu jer mi Thiem ko igrač nikad nije legao![]()
Opet s druge strane, s obzirom da ima pre pre moćan forhend on i treba svaku iole kraću lopticu napadati i pokušati nametnuti inicijativu i stvoriti prednost u reliju, isto je i Roger godinama radio, pošalji mu bilo šta kraće eto ti odmah problema i napada, to isto i Thiem radi što apsolutno podrzavam, jer obojica imaju nenormalno dobre i opasne forhende.
E to što o zicerima navodiš se slazem apsolutno, a to ću svesti pod 'dječije' bolesti. Generalno, većina mladih tenisera još uvijek nema rutinu završavanja zicera i prečesto gube dobijene poene. Završit zicer je ništa drugo do rutina a Thiem, iako nije mlad kao Zverev i kompanija, još uvijek se oblikuje u tom segmentu, a evo dolaskom čileanca napredak je i više nego dobar.
Atomski tenis igraju, milina

kakav mec....bravo Timcek ...haj jos jedan
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.