Kažete čestitke Rafa, svaka čast jer ne može to svako, daleko su naredne 3 generacije od ovih polubogova tenisa.
Svaka čast Rafa, kakav mentalitet
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
nole ide sutra kuci...Pozz
Ovo drvo italijansko samo smeta.
jes **** mater...da je samo umjesto njega ozbiljniji malo teniser...bilo bi idealno
Uzece ga bloger, u boljoj je formi i mislim da je mentalno jaci.bodi123 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:54Ako Zverev dobije Medvedev je ispao a on bi osigurao prvo mjesto, Rafa i Tsitsipas bi poput Feda i Novaka odlučivali direktno o putniku dalje.
Plus bi Rafa pobjedom završio drugi što mu dosta više odgovara jer bi imao Thiema u SF a ne Novaka/Rogera.
U suprotnom, tj. ako Grk uzme, opet ima milion kombinacija i svi mogu i proć i ispast. Znači definitivno sam uz Sašu večeras.
Zverevu je WTF najdraži turnir, i ovi uslovi i ambijent mu strašno leže. Ako ga ne može ovdje dobit onda ne može nigdje. Servira ko Sampras, očekujem bombardovanja slično ko i protiv Rafe.Nail for Real je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:58Uzece ga bloger, u boljoj je formi i mislim da je mentalno jaci.bodi123 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:54Ako Zverev dobije Medvedev je ispao a on bi osigurao prvo mjesto, Rafa i Tsitsipas bi poput Feda i Novaka odlučivali direktno o putniku dalje.
Plus bi Rafa pobjedom završio drugi što mu dosta više odgovara jer bi imao Thiema u SF a ne Novaka/Rogera.
U suprotnom, tj. ako Grk uzme, opet ima milion kombinacija i svi mogu i proć i ispast. Znači definitivno sam uz Sašu večeras.
Idu silovanja bekenda i slajs udarci veceras.
pa to ...idealno svi svicarske zastave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.