ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pretjerujete ko i inace. Svaki veliki teniser bi se dao u lov kad bi osjetio ovakvu stegnutost protivnika. Medvedev je epski zachokao, al eto bar Federer sad ima konkurenciju u izboru choke of the year 

Yebo majku rat nastade
Kažete čestitke Rafa, svaka čast jer ne može to svako, daleko su naredne 3 generacije od ovih polubogova tenisa.
Svaka čast Rafa, kakav mentalitet

Kažete čestitke Rafa, svaka čast jer ne može to svako, daleko su naredne 3 generacije od ovih polubogova tenisa.
Svaka čast Rafa, kakav mentalitet

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zadnja opomena, svima, tema je ATP i komentarišite ATP World Tour Finals, svaki naredni post koji nema veze s tim bit će obrisan.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- profdrhaljimi
- Kontakt:
Ako Rafa stigne do finala sa samo jednom pobjedom u grupi (sto je teoretski moguce), a u finalu bude i Nole, imali bi mec koji direktno odlucuje o broju 1. Wow.
nole ide sutra kuci...Pozz
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Jedan od boljih i jačih ATP Finalsa koji sam gledao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ovo drvo italijansko samo smeta.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
jes **** mater...da je samo umjesto njega ozbiljniji malo teniser...bilo bi idealno

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- profdrhaljimi
- Kontakt:
Federer : "My choke is the biggest choke of all time. "
Medvedev : "Hold my beer!"

Šalu na stranu, kakav poen je Rafa odigrao na onu meč loptu Rusa, sad gledam, vratio ga u Rusiju, proklizao kao Mercedes u Sibiru...
Pa onda na 5-4 i BP, kakav poen Rafe!
Daleko je ovo od choke-a, što reče bratić, ubacio ga u mašinu Rafinho i to je to.
Medvedev : "Hold my beer!"

Šalu na stranu, kakav poen je Rafa odigrao na onu meč loptu Rusa, sad gledam, vratio ga u Rusiju, proklizao kao Mercedes u Sibiru...

Pa onda na 5-4 i BP, kakav poen Rafe!

Daleko je ovo od choke-a, što reče bratić, ubacio ga u mašinu Rafinho i to je to.

Ako Zverev dobije Medvedev je ispao a on bi osigurao prvo mjesto, Rafa i Tsitsipas bi poput Feda i Novaka odlučivali direktno o putniku dalje.
Plus bi Rafa pobjedom završio drugi što mu dosta više odgovara jer bi imao Thiema u SF a ne Novaka/Rogera.
U suprotnom, tj. ako Grk uzme, opet ima milion kombinacija i svi mogu i proć i ispast. Znači definitivno sam uz Sašu večeras.
Plus bi Rafa pobjedom završio drugi što mu dosta više odgovara jer bi imao Thiema u SF a ne Novaka/Rogera.
U suprotnom, tj. ako Grk uzme, opet ima milion kombinacija i svi mogu i proć i ispast. Znači definitivno sam uz Sašu večeras.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Uzece ga bloger, u boljoj je formi i mislim da je mentalno jaci.bodi123 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:54Ako Zverev dobije Medvedev je ispao a on bi osigurao prvo mjesto, Rafa i Tsitsipas bi poput Feda i Novaka odlučivali direktno o putniku dalje.
Idu silovanja bekenda i slajs udarci veceras

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zverevu je WTF najdraži turnir, i ovi uslovi i ambijent mu strašno leže. Ako ga ne može ovdje dobit onda ne može nigdje. Servira ko Sampras, očekujem bombardovanja slično ko i protiv Rafe.Nail for Real je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:58Uzece ga bloger, u boljoj je formi i mislim da je mentalno jaci.bodi123 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 20:54Ako Zverev dobije Medvedev je ispao a on bi osigurao prvo mjesto, Rafa i Tsitsipas bi poput Feda i Novaka odlučivali direktno o putniku dalje.
Idu silovanja bekenda i slajs udarci veceras.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vozdra raja,vidim dobro vam je bilo bez mene.Fantastican turnir,samo da je tu agut il monfa mjesto beretinija...Rafa maestralno,ide odlucno do no.1
e cuj pajin mali ...ma mrs 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nista Sasa moj bodi ....kakve su ti sad kalkulacije 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.