Domavija namjestaj u Sarajevu imaju finih stolica koliko znam.
Xstrike nisu cemu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prelazi 300 KM, oderace me carinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:33https://store.hermanmiller.com/office/o ... lang=en_US
Haj vidjecu da naletim tamo, hvala.
Ja rekoh kezual gejming.Znaci neces da razmisljas o stvarima,dodjes kuci ,izvalis se na fotelju,odigras nesto sat,sat i po i btk.Sad ako nekom vrijedi spiskat 3k+ da bi imao 100+ fps na taj kezual gejming koji podrazumijeva 6-7-10 sati sedmicno be my guest.Cisto sumnjam da jedna odrasla osoba si moze priustit vise od max 15h gameplaya za sedmicu,a cak ni za to ne vrijedi dat 3k+.
Ne trebas potrositi 3k uopce, za 1080p 60fps je dosta 800KM za konfu. Onako dosta bolje iskustvo nego na PS4 za malo vise.darker10 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:52Ja rekoh kezual gejming.Znaci neces da razmisljas o stvarima,dodjes kuci ,izvalis se na fotelju,odigras nesto sat,sat i po i btk.Sad ako nekom vrijedi spiskat 3k+ da bi imao 100+ fps na taj kezual gejming koji podrazumijeva 6-7-10 sati sedmicno be my guest.
Jes i mozes igrat na mediumu naredna 3 mjeseca i onda ulozi opet minimalno 3-4 stoje.Da se razumijemo nisam toliko vise u gejmingu ,al znam otprije koliko racunar vuce.Sad je to samo jos gore obzirom da imas 10x vise serija sto ramova,sto procesora,sto grafickih kartica nego prije recimo 7-8 godina.harden je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:54Ne trebas potrositi 3k uopce, za 1080p 60fps je dosta 800KM za konfu. Onako dosta bolje iskustvo nego na PS4 za malo vise.darker10 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:52Ja rekoh kezual gejming.Znaci neces da razmisljas o stvarima,dodjes kuci ,izvalis se na fotelju,odigras nesto sat,sat i po i btk.Sad ako nekom vrijedi spiskat 3k+ da bi imao 100+ fps na taj kezual gejming koji podrazumijeva 6-7-10 sati sedmicno be my guest.
Nie tacno. Za 800KM sam postavljao novu konfiguraciju sa R5 2600 i RX570, sto bi to morao upgradeati za 3 mjeseca?
Nisu kvalitetne za tu cijenu. Neam doticnu stolicu ali imao sam priliku da sjednem na jednu i odokativno provjerim kvalitet,i deff imaju previse jeftine plastike. Inace te "gamerske" stolice nude kvalitet tek od 400KM. Sto je previse love ukoliko nisi profi ili iz nekog drugog razloga cea sjediti po 4-5h u stolici.
Batali ubjedjivanje druze,likovi pricaju napamet,a nije ni bitno.harden je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:01Nie tacno. Za 800KM sam postavljao novu konfiguraciju sa R5 2600 i RX570, sto bi to morao upgradeati za 3 mjeseca?
Pa ja sa i5com starom hiljadu godina i RX580 igram skoro sve igre na high, a to kosta dosta manje od 800KM polovno.
EDIT: Vidim da si i ti editovao, pa eto ako kazes da ne pratis vise toliko onda ti nemam sta govoriti. Pogledaj sta gore navedena kombinacija radi na youtubeu.
Treba zovnut onog brata sto je rekao da mu je prirodnije igrati shootere na gamepadu nego na tastaturi i misu samo da dokaze da je konzola bolja
Probaj sjesti u Hermann Miller
Samo ima ruzne naslonjace za ruke, bruka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.