Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da, ima i do toga ali ove gore izjave Darkera i Quaresme govore ljudi koji nisu probali monitore s vecim refresh rateom pa misle da nije tolika razlika.
Ja rekoh kezual gejming.Znaci neces da razmisljas o stvarima,dodjes kuci ,izvalis se na fotelju,odigras nesto sat,sat i po i btk.Sad ako nekom vrijedi spiskat 3k+ da bi imao 100+ fps na taj kezual gejming koji podrazumijeva 6-7-10 sati sedmicno be my guest.Cisto sumnjam da jedna odrasla osoba si moze priustit vise od max 15h gameplaya za sedmicu,a cak ni za to ne vrijedi dat 3k+.
Ja rekoh kezual gejming.Znaci neces da razmisljas o stvarima,dodjes kuci ,izvalis se na fotelju,odigras nesto sat,sat i po i btk.Sad ako nekom vrijedi spiskat 3k+ da bi imao 100+ fps na taj kezual gejming koji podrazumijeva 6-7-10 sati sedmicno be my guest.
Ne trebas potrositi 3k uopce, za 1080p 60fps je dosta 800KM za konfu. Onako dosta bolje iskustvo nego na PS4 za malo vise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja rekoh kezual gejming.Znaci neces da razmisljas o stvarima,dodjes kuci ,izvalis se na fotelju,odigras nesto sat,sat i po i btk.Sad ako nekom vrijedi spiskat 3k+ da bi imao 100+ fps na taj kezual gejming koji podrazumijeva 6-7-10 sati sedmicno be my guest.
Ne trebas potrositi 3k uopce, za 1080p 60fps je dosta 800KM za konfu. Onako dosta bolje iskustvo nego na PS4 za malo vise.
Jes i mozes igrat na mediumu naredna 3 mjeseca i onda ulozi opet minimalno 3-4 stoje.Da se razumijemo nisam toliko vise u gejmingu ,al znam otprije koliko racunar vuce.Sad je to samo jos gore obzirom da imas 10x vise serija sto ramova,sto procesora,sto grafickih kartica nego prije recimo 7-8 godina.
Jes i mozes igrat na mediumu naredna 3 mjeseca i onda ulozi opet minimalno 3-4 stoje.
Nie tacno. Za 800KM sam postavljao novu konfiguraciju sa R5 2600 i RX570, sto bi to morao upgradeati za 3 mjeseca?
Pa ja sa i5com starom hiljadu godina i RX580 igram skoro sve igre na high, a to kosta dosta manje od 800KM polovno.
EDIT: Vidim da si i ti editovao, pa eto ako kazes da ne pratis vise toliko onda ti nemam sta govoriti. Pogledaj sta gore navedena kombinacija radi na youtubeu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fazon je u tome sto ti danas kupis pc od 800km i nema apsolutno nikakve sanse da on tebe sluzi narednih 6 godina i tu se sva prica zavrsava.Za nekog kezualca koji puca fifu,jos poneki naslov odmah po izlasku i koji se moze strpit da odredjene igre pojeftine,plejka je opet ocigledan izbor.
Imate li preporuku za neku udobnu stolicu za pc da nije preskupa? Vidim po piku guraju se ove xtrike po 230-260 KM, valja li to cemu?
Domavija namjestaj u Sarajevu imaju finih stolica koliko znam.
Xstrike nisu cemu.
Haj vidjecu da naletim tamo, hvala.
Neki razlog zasto ne valjaju xstrike?
Nisu kvalitetne za tu cijenu. Neam doticnu stolicu ali imao sam priliku da sjednem na jednu i odokativno provjerim kvalitet,i deff imaju previse jeftine plastike. Inace te "gamerske" stolice nude kvalitet tek od 400KM. Sto je previse love ukoliko nisi profi ili iz nekog drugog razloga cea sjediti po 4-5h u stolici.
Jes i mozes igrat na mediumu naredna 3 mjeseca i onda ulozi opet minimalno 3-4 stoje.
Nie tacno. Za 800KM sam postavljao novu konfiguraciju sa R5 2600 i RX570, sto bi to morao upgradeati za 3 mjeseca?
Pa ja sa i5com starom hiljadu godina i RX580 igram skoro sve igre na high, a to kosta dosta manje od 800KM polovno.
EDIT: Vidim da si i ti editovao, pa eto ako kazes da ne pratis vise toliko onda ti nemam sta govoriti. Pogledaj sta gore navedena kombinacija radi na youtubeu.
Batali ubjedjivanje druze,likovi pricaju napamet,a nije ni bitno.
Batali ubjedjivanje druze,likovi pricaju napamet,a nije ni bitno.
Treba zovnut onog brata sto je rekao da mu je prirodnije igrati shootere na gamepadu nego na tastaturi i misu samo da dokaze da je konzola bolja
Aman ljudi,niko ne kaze da je konzola superiornija nego je jednostavno na duze staze isplativija.Eto nadji konfiguraciju za 800km sa kraja 2013. pa vidi kako ce ti furat ove sadasnje naslove.
Ma nema nista ljepse nego zahvalit se u fotelju ispred tv-a od 47 inci i igrati igru, pa nek imam i 5fpsa yebe mi se
Ili kad naleti raja bacit fife bas nam je vazno je li ima 5 ili 200fpsa
Konzola je ljepota za nas koji igramo onako iz zabave kad ufatimo vremena
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
te "gejmerske stolice" su sve jedan te isti qrac, dolaze iz iste fabrike u Kini, samo se po imenu razlikuju
bolje ces naci u JYSK ili nekoj drugoj prodavnici
Probaj sjesti u Hermann Miller
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
te "gejmerske stolice" su sve jedan te isti qrac, dolaze iz iste fabrike u Kini, samo se po imenu razlikuju
bolje ces naci u JYSK ili nekoj drugoj prodavnici
Probaj sjesti u Hermann Miller
Samo ima ruzne naslonjace za ruke, bruka Npr. kod mene nije gamerska stolica a platih je 400km, ja volim one fine, siroke, udobne Gamerske su obicno "brze" ako me razumijes
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★