Postoje, zovu se gazija Denis Salanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Postoje, zovu se gazija Denis Salanović
Ovo nam nece nista reci za baraz, ovo je utakmica koja ne znaci nista i bez pritiska, kad dodje baraz onda je to nesto potpuno drugo, pogotovo za nase...
Nista ovo nama nece reci o barazu
Naravno da ima, mi osvojimo 6, a Finska 4 boda do kraja i tu smo. Sve je moguce. Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej
Sto nisi u Zenici
Meni je sve bilo jasno nakon Sjeverne Irske kada sam zaratio sa pola foruma zbog toga sto sam vidio ono sto su neki nakon par tekmi.Wandelanoite je napisao/la: ↑15 nov 2019, 12:02Isti sam takav, iako sam protiv Robija od samog starta ovih sranja i među prvima sam na forumu koji ga je ljagao, opet sam otisao protiv Grcke podrzati, ali vise nije to to ovaj covjek nema mjeru. Ovo nije moja reprezentacija, ovo nije reprezentacija BiH i ovi ljudi ne zele dobro nasoj reprezentaciji i zato veceras navijam za Italiju.bhsport je napisao/la: ↑15 nov 2019, 11:38Od Tirane nisam propustio utakmicu, ali od juna reprezentaciju ne dozivljavam nikako.Wandelanoite je napisao/la: ↑14 nov 2019, 23:35Ne znam kako neko moze podrzati ovu privatnu reprezentaciju.
Menadzerski mi je ubio svaku volju za gledanjem ovog jada.
Hocu wandu i vucevicha da ispostujem, oni su rekli da moramo bojkotovatiGoalgetter je napisao/la: ↑15 nov 2019, 15:03Sto nisi u Zenici![]()
Ma ja, a i ova repka igra tako da bi mogli danas da razbiju Italiju a da za par dana ne pobijedi Lihtenštajn. Realno u ovom baražu imamo veće šanse nego u prethodnim baražima. Sve ekipe koje igraju u baražu su u nekim problemima. Da je drukčije, ne bi bile u baražu. Dan danas mi nije jasno kako smo izvukli Portugal dva putaGoalgetter je napisao/la: ↑15 nov 2019, 15:00Nista ovo nama nece reci o barazumi smo njima parirali i u gostima; cak na duze faze bili i bolja ekipa. Tako da i da nekim velikim cudom dobijemo danas, nista jos ne govori o nama.
Baraz je potpuno drugi par cipela, vidjecemo jesmo li psihicki prije svega spremni da se borimo s Ircima, Slovacima i Velsanima. Nasa sreca samo sto igramo kuci; da igramo u gostima vec bi sad ti mogao najaviti da ispadamo.
Jel' fakat misliš da je ovo što si rekao točno ili se zaebavaš?
evo ga i kovacevic pravi transfer, prvo se plasira vijest ide u fenerbahce, jadni bosnjo povjeruje, mislim super stvar, onda ce vjerovatno zavrsiti u neki bezveze klub, pazar ce se razdijeliti a mi tonemo. Goni ga vise u 3 pm.bhfanatic14 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 16:09Bostan je sampinjon oohhh bostan je sampinjon ohohhhooo... jest da je samo prijateljska danas ali ipak treba shvatit ozbiljno jer za neki dan imamo kvale sa liechtensteinom, i to je od velike vaznosti da ostanemo ispred njih u tabeli. Napredak bi bio za nasu malu zemlju da konacno prestignemo selekcije kao san marino, Liechtenstein, andora ... dobar poso rade begic sportista i Robert ljudina obrazovski. Naprijed nasa bosnoooo
To je to ! To ja pisem od prvog dana i niko nije vjerovao. Samo lazi i propaganda za svakog menadzerskog igraca, da bi se pare zaradile i podjelile. A nas navijace i repku ko je.be....meni je samo zao ljudi koji su i dalje glupi i slijepi i ne vide kud ovo ide. Sta su sve pisali za anelku, Svena, sarica, avdiju, gojaka,sehica itd itd a vidimo gdje su sve zavrsili. NIGDJE !!!Tristan10 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 16:14evo ga i kovacevic pravi transfer, prvo se plasira vijest ide u fenerbahce, jadni bosnjo povjeruje, mislim super stvar, onda ce vjerovatno zavrsiti u neki bezveze klub, pazar ce se razdijeliti a mi tonemo. Goni ga vise u 3 pm.bhfanatic14 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 16:09Bostan je sampinjon oohhh bostan je sampinjon ohohhhooo... jest da je samo prijateljska danas ali ipak treba shvatit ozbiljno jer za neki dan imamo kvale sa liechtensteinom, i to je od velike vaznosti da ostanemo ispred njih u tabeli. Napredak bi bio za nasu malu zemlju da konacno prestignemo selekcije kao san marino, Liechtenstein, andora ... dobar poso rade begic sportista i Robert ljudina obrazovski. Naprijed nasa bosnoooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.