Isto tako je im je podrska losa (bht) stvarno su losi kad nazoves za neke informacije javlja ti se neko ko je toliko nakurcen sto radi u drzavnoj firmi stvarno bože sacuvaj.muha milanez je napisao/la: ↑10 nov 2019, 16:35Čitam često šta pišete ovdje i evo da napišem svoje iskustvo sa navedena dva operatera pošto sam bio korisnik oba. Kod telemacha nisam bio zadovoljan cijenama te sam odbio produžit ugovor taman u onom periodu preuzimanja HS-a. Kvalitet interneta i kablovske je ok.
Tada se odlučim preći na Moju tv (bolje da nisam), jer je kvalitet usluge ravan nuli, bar kod mene. Problem je zapravo u starim zastarjelim glavnim instalacijama koje su provedene kroz zemlju nekad davno. Tako dolazi do čestog prekida signala (nema video streama- automatska poruka), posebno je izraženo kada kiša pada i u zimskom periodu. Signal se povrati nakon 1-2 minuta, ali je zaista iritantno.
Moja preporuka prije uključivanja moje tv je da se ispita u mahali/komšiluku ima li problema sa instalacijama, dolazi li do prekida usluge.. Recimo kod mene u komšiluku gotovo da niko ne koristi Moju Tv upravo iz ovog razloga ( a bili su korisnici ali nisu produživali ugovore).
Još da napišem da je usluga servisa zaista dobra, pravovremena. Momak koji radi je stvarno stručan i prijatan ali bar kod mene Moja tv je nepopravljiva. Recimo da sedmično 2-3 puta prijavljujem kvar, obično se "problem" rješava resetovanjem linije i dobijem informaciju da više ne bi trebalo dolaziti do prekida i da ako se bude ponovilo da pozovem da pošalju servisera. I tako u krug.
Tako da jedva čekam da istekne ugovor da uzmem malo jači paket od telemacha, pošto koristim njihov analogni koji sam naknadno uključio jer da zavisim od moje Tv ne bih se nagledao tv-a..
Takodjer zvali su me iz telecoma da se prebacim kod njih a na Telemachu sam. I jedno 4 5 puta je pokusala da me ubjedi i kad je vidjela da nista ne moze da me ubjedi. Rekla je kako je bht domaca kompanija koja potpomaze urbanistiku i razvoj itd. Ne mogu da vjerujem da me malte ne tjera da potpisem ugovor s njima samo zato sto su domaća kompanija.