SiamoNoi je napisao/la: ↑17 nov 2019, 15:44
Kao neoborive su ih vjerojatno doživili oni koji nemaju nikakav argument da ih obore.Što je razumljivo.
Uopce nema potrebe predugo kopat po forumu da se vidi tko je šta pisao i to ne tako davno.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 nov 2019, 22:06
SiamoNoi je napisao/la: ↑01 nov 2019, 21:51
Radio je on na tome još u Torontu pa kad je dosao u Spurse je odjednom prestao sa šutiranjem trica očito po Popovichevim uputama.Od tog navodnog rada naravno nema ništa sad kad su počele ozbiljne utakmice.Klasika.
Sve dok sutira preko 50% iz igre ili tu negdje,a sto nikada nije u TOR,ja zadovoljan.Do sada nije ni imao nekog prostora da ih sutira,ali ako je sam,sutirace sigurno.Dosta mu je bolji sut.To procenti i pokazuju.
I naravno da po ulasku u novu sezonu od toga nije bilo ništa.Valjda nije sam bio
Do čitanja.
Ne mozes ti samnom nikako u argumentovanu raspravu,ali nikako.
Da krenemo redom.Ok,ne sutira trojke,iako su svi to ocekivali,ali ti u ranijem postu napisa kako DeRozan nije napredovao u SA!??
Decko dragi,nije samo sutiranje trojke napredak igraca.
U ove 2 sezone otkako je u San Antoniu,DDR je kompletniji igrac nego sto je to ikad bio u svojih 9 sezona u TOR.Procenti suta,skokovi,kao i asistencije to govore.Njegov proslogodisnji PO nastup to govori.I sve to u u manje minuta u prosjeku i u mnogo,mnogo jacoj konkurenciji,nego je to imao na Istoku.
Problem je sto on nije superstar,ne dominira na oba kraja parketa i to se osjeti na Zapadu.
Dalje,pominjes da je White bolji igrac od Murraya?
Na osnovu cega si to zakljucio??Tvoje iskusno oko??Evo u ovih prvih 15tak tekmi sezone,Murray ima mnogo bolje all around brojeve od Whitea i to nakon pauze od citave godine i restrikcija na kojim jos igra.Da ne pominjem da je jedan Pop njega oznacio kao jednog od nosilaca buduceg SA i da je mladji 2 god od Whitea.Svakako,daleko od toga da je White slab igrac,ali Murray je mnogo talentovaniji.
E sad ces ti lagano da nestanes,pa ces nas sve citirati kad ti nadodje inspiracija.