Zasluzeno.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma cim je bodi stavio sigurno igra Fortnite, bolje da nisi cuo.
Solo WC prvak u Fortniteu. 3 miliona dolara uzeo lik.
Neces valjda to igrati
Sjajno.
Payback
vjerovatno čovjek hoće da kaže da mu je mrsko kupovat grafičke svake godine i instalirat drajvere jer više nisu kompatibilni, ili nove komponente svake druge godine, jer se minimalne requrements mjenjaju na najnovijim igrama...Marvin je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:48Ne razumijem....Azpi je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:29Ma nema nista ljepse nego zahvalit se u fotelju ispred tv-a od 47 inci i igrati igru, pa nek imam i 5fpsa yebe mi se
Ili kad naleti raja bacit fife bas nam je vazno je li ima 5 ili 200fpsa
Konzola je ljepota za nas koji igramo onako iz zabave kad ufatimo vremena![]()
Kod mene je pored monitora sa racunarom spojen i 55" tv sa foteljom ispred gdje se izvalim i sa wireless xbox gamepadom igram sta hocu.
Svi bi da budi Shroud, da sjede i igraju ispred tri ekrana, mada kad bi zapravo znali ko je Shroud to bi bilo i dobro, nego se oni furaju na ove naše kvazi gejmere i njihovo vrištanje u ekrane, loš humor i šta ja znam. Samo mi se ne sviđa gdje to ide, pogotovo s gamingom na mobitelima gdje samo sjede i igraju novi COD ili PUBG i samo pričaju o tome i to će mislim dovesti do problema u kasnijem dijelu života, kad se dođe do nekih 16 godina.Denchi je napisao/la: ↑22 nov 2019, 06:57vjerovatno čovjek hoće da kaže da mu je mrsko kupovat grafičke svake godine i instalirat drajvere jer više nisu kompatibilni, ili nove komponente svake druge godine, jer se minimalne requrements mjenjaju na najnovijim igrama...Marvin je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:48Ne razumijem....Azpi je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:29Ma nema nista ljepse nego zahvalit se u fotelju ispred tv-a od 47 inci i igrati igru, pa nek imam i 5fpsa yebe mi se
Ili kad naleti raja bacit fife bas nam je vazno je li ima 5 ili 200fpsa
Konzola je ljepota za nas koji igramo onako iz zabave kad ufatimo vremena![]()
Kod mene je pored monitora sa racunarom spojen i 55" tv sa foteljom ispred gdje se izvalim i sa wireless xbox gamepadom igram sta hocu.
inače taj neki elitizam da moraš imati neki najbrži processor, najčistiju sliku, najbrži refresh, najjaču grafičku se brzo širi a gubi se poenta da hoćeš da se razonodiš par sati s jaranom(ili jaranicom) i budalešeš i zajebaješ se online, jbg danas svi misle da su streameri....
sličan trend je i s mobitelima, furanje na procesore i ekrane na mobitelima, dok zanemaruje se baterija, i ostale stavke....![]()
team buildingQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 nov 2019, 16:29ahahaha, neki dan sjedim u jednom kaficu, i polako se do stola neka ekipa skuplja, neki kafu narucili, i kad je dosao ovaj zadnji, malo kasnio, izvadise se telefoni i lagano pubg.
Ma ovo je vjerovatno tip ljudi koji jacinu graficke gleda po gigabajtima.
Ja imam poziva, ne, sad ne znam koliko u minutama, ali mi je prosjek oko 5 KM, i zna otici do 10 KM. nije puno, ali opet s obzirom u kakvom vremenu zivimo iznenadim se sam da toliko potrosim.harden je napisao/la: ↑22 nov 2019, 16:43team buildingQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 nov 2019, 16:29ahahaha, neki dan sjedim u jednom kaficu, i polako se do stola neka ekipa skuplja, neki kafu narucili, i kad je dosao ovaj zadnji, malo kasnio, izvadise se telefoni i lagano pubg.
mene kad neko zove na mobitel necu namjerno da se javim osim ako je hitno, a nisam nekog zovnuo ima 2 godine ... toliko o telefoniranju
Trenutno korisnika/ca: J1897, Jabroni, sirBobbyMoore i 10 gostiju.