FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Klub vi vec sutra trebao poceti sa najavom utakmice protiv Sirokog, polako cijele sedmice pozivati navijace i karte obavezno pustiti dva dana ranije u prodaju.
Ima toliko materijala, od pobjede u Tuzli, Kemine i Stiline majstorije, prvo mjesto, znacaj utakmice, posljednja na kojoj ce gledaoci na istoku biti ispod neba a ne krova, da ne pricamo o jugu i koliko taj projekat znaci za sve nas.
Ima toliko materijala, od pobjede u Tuzli, Kemine i Stiline majstorije, prvo mjesto, znacaj utakmice, posljednja na kojoj ce gledaoci na istoku biti ispod neba a ne krova, da ne pricamo o jugu i koliko taj projekat znaci za sve nas.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dođite da još jednom eventualno pokisnemo zajedno!
Svi na istok!
Svi na istok!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Umjesto “Svi ko jedan!” za ovu tekmu ide “Pokisnimo zajedno”

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mogu li “posuditi” sliku da je stavim na avatar?

Dobra pravo
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:54Nekad pomislim i da nisam svjestan svega što se uradilo na NAŠEM stadionu i šta će se uraditi. Da nam je neko pričao o svemu ovome prije 5 godina ne bi mu vjerovali. Da će moja Grbavica nakon okončanja svih planiranih projekata ličiti jedan lijepi europski stadion meni još uvijek djeluje kao neki san iz kojeg ne želim da se probudim. A mi navijači imamo tu čast da svjedočimo gradnji ovoga svega i ne samo da svjedočimo nego i da učestvujemo u njoj. Moći ćemo pričati našoj djeci i unucima o tome kako je Grbavica nekada neuslovna, sva u sivilu, a nekad davno i zapaljena, postala jedan fantastičan fudbalski hram ostavljen u amanet narednim generacijama Željovaca koji će dolazit na nju. E to je drugovi osjećaj koji prevazilazi sve u sportu, biće i titula i kupova, ali osjećaj da znaš da si nešto napravio i ostavio narednim generacijama u narednim decenijama je nešto specijalno. Vrijeme leti, prošlo je već više od 2 i po godine kako se otvorio istok. Prošla je već godina i po od rekonstruktije terena. A evo sada ide i krov, sljedeće godine i jug, preuređenje sjevera nadam se i sve ostalo, možda i trening kamp u nekoj bližoj budućnosti. Zato počnimo svi cijeniti to što imamo NAŠ stadion koji je iz dana u dan sve ljepši i zato iskoristimo tu blagodat pa dođimo u što većem broju na Grbavicu! Evo sad idealna prilika protiv Širokog jer:
![]()
Upravo to, istorija. Moramo shvatiti da ucestvujemo u njenom kreiranju, da mi pisemo istoriju. Nikada vise u zivotu necemo zivjeti ovaj trenutak, imati takvu privilegiju da slavimo stotu godisnjicu. Kucna varijanta uz Moju tv, stream pa onda na facebooku malo suplju bacat, ili cemo doci na utakmicu i biti dio price o voljenom klubu.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kako misliš zadnja tekma na istoku bez krova, pa neće valjda krov biti gotov za dvije hefte do tekme sa Veležom? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mohikanac12
- Kontakt:
Nece se moci na istok protiv Veleza.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pioniri, juniori i prvi tim imaju trenutno 32 boda, a pioniri i prvi tim imaju jedan broj primljenih golova - 16 dok juniori imaju 15. Zamalo da se poklope brojke 
Hajde stavit cu onda avatar kad i vi svi

Hajde stavit cu onda avatar kad i vi svi

- mohikanac12
- Kontakt:
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Imali gdje koja slika novog juga u boji i gdje se vidi malo bolje kako bi sve to trebalo ako Bogda izgledati.
Sta se desava sa Fan Shopom?
Svaki dan skoro neki novi proizvod izbace na stranicu
Svaki dan skoro neki novi proizvod izbace na stranicu

Šou u Fan SHOPU
Btw.
SAVEZ NAPOLJE!

Btw.
SAVEZ NAPOLJE!
Diveve cemo otrest ko slinu. Sa Sirokim ce bit teze tj najvjerovatnije nerjeseno. Steta pred derbi ali i oni ce igrat nerjeseno sa bracom iz Vrabcica a onda ih tresemo ko cilim. Razmontiracemo ih a na Stilicu ce bit crveni i .Razvrat ce im bit.Zegacemo Vjetnamsku provinciju Vang Cun Gang.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ubicemo sirokog sakama.
7000 budala, ima da gori sve.
Ko izda, pizda.
Ko ne dodje protiv listice, dabogda mu otpo.
Vaznija je tekma protiv ŠB nego protiv kurava.
Volim te Zeljo,
Hajde svaniiiiiii!!!!
7000 budala, ima da gori sve.
Ko izda, pizda.
Ko ne dodje protiv listice, dabogda mu otpo.
Vaznija je tekma protiv ŠB nego protiv kurava.
Volim te Zeljo,
Hajde svaniiiiiii!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne sviđa mi se slika.
Nismo mi ni moda ni trend.
Željezničar je konstanta evo skoro 100 godina.
Nismo mi ni moda ni trend.
Željezničar je konstanta evo skoro 100 godina.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Uozbilji se, ne gradi Misimović pa da se tako brzo završi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 20 gostiju.