hurem je napisao/la: ↑20 nov 2019, 20:39
To sto pisete za Lippija, Magatha je nerealno...radije onda nesto slicno obecati BILICU.
Ja mislim da Robi nece voditi reprezentaciju u barazu.
Eh sad, koga dovesti?
Promjena nam treba, ali ne bilo kakva, promjena samo radi promjene - ni u kom slucaju.
Od ovih pristupacnih -
- PAPE kao neko ko nas je vec odveo na veliko takmičenje, a dolazi uglavnom novim igracima, bi zasigurno bio autoritet i svakako bolje rjesenje nego Robi.
- KODRO - meni licno ok rješenje, pogotovo sto znam da ne bi bio pod uticajem bilo koga.
- B. SLISKOVIC - nemam nista protiv.
- Barbarez, Bajramovic - zbog motivacije dobro rjesenje za baraz...mislim da bi podigli ekipu...kao dugoročno rjesenje, nisam siguran...osim u dovođenju nekih igraca pod bh zastavu.
- Custovic, Jakirovic, Marinovic - mislim da jos uvijek nisu dovoljan autoritet za jedno ovakvo rasulo.
- Nalic - nemam stav nikakav.
Manje realne opcije:
- Osim - mislim da niko ne bi studioznije pristupio ovom poslu od njega...a kao autoritet je svakako dovoljan, batina....jedino sto me kod njega brine jeste sto bi se mogao previse praviti pametan i tjerati svoj inat iako ne bi islo po planu..
- Bilic - svaki komentar je suvisan...
- Kek - nije u Sloveniji bio nesto, zasto da nas on preuzima?!
- Ciro - zdravlje i godine, iako bi njegovo vracanje i u poznim godinama bilo boom, u svakom smislu...
Nije da nema i da u narednom periodu nece biti nekih rjesenja...dovoljno je vremena za promjene.