Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Fudo
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Fudo » 20 nov 2019, 17:43

JohnCleese je napisao/la:
20 nov 2019, 17:37
kraljttbvb je napisao/la:
20 nov 2019, 17:32
Zanimljivo je i to da su neke reprezentacije koje ce igrati u barazu vec smijenili seletore, ili su sami podnijeli ostavku (Srbija, Rumunija), jer ocito ljudi zele da naprave neki pozitivni sok i pokusaju reprezentaciju dati nekome ko ce ih odvesti na Euro.

Meni se licno najvise svidja objasnjnje otkaza Tumbakovicu: Pored toga sto nije imao dobre rezultate, nije unaprijedio igru...

Koga god postaviti (daj Ciru :mrgreen: ), jer Zuti je po meni potrosio sav kredit ;)
A sta kad mi prođemo na Euro sa Prosineckim, a ovi ne prođu sa novim selektorima?
Ili sta ako osvojimo EP :njanjanja:
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 20 nov 2019, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 nov 2019, 17:43

Treba nekom strancu ponuditi pola para sto ce se dobiti za plasman na Euro. Marcelo Lippi je svakako bez posla. Da covjek odvede BiH na Euro, a da momacki zaradi za samo 2 utakmice :D

Treba za selektora postaviti Sven Goran Eriksena :mrgreen:

Ili Faruka Hadzibegica :rol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 nov 2019, 17:47

Nista nije nemoguće, barijere su samo u glavama :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 nov 2019, 17:48

20 nov 2019, 17:43
Treba nekom strancu ponuditi pola para sto ce se dobiti za plasman na Euro. Marcelo Lippi je svakako bez posla. Da covjek odvede BiH na Euro, a da momacki zaradi za samo 2 utakmice :D

Normalno, to je prava stvar. Zato bi i idealno rijesenje bio Felix Magath.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 20 nov 2019, 17:50

Tristan10 je napisao/la:
20 nov 2019, 17:48

Ostaje narkoman trener nemojte se dzabe nadati
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 nov 2019, 17:54

Salih1984 je napisao/la:
20 nov 2019, 17:50
Tristan10 je napisao/la:
20 nov 2019, 17:48

Ostaje narkoman trener nemojte se dzabe nadati
Evo ga i Dzeko indirektbo brani, ahh hesu se utalili, zna da je bez njega manje izlazenja u kafane sa Arnautovicem ...nisu svi sisali vesle Dzeko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 nov 2019, 18:19

Pisao sam prije par mjeseci, da ce advokati zute neznalice spinovati i kada dozivimo debakl u kvalifikacijama i davati mu podrsku za baraz.
To se obistinilo. Sad tvrdim da ce iste stetocine i poslije propasti u barazu, koja je izvjesna sa Prosineckim, i dalje davati podrsku selektoru i savezu.
Samo ignore.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 nov 2019, 19:25

emir79 je napisao/la:
20 nov 2019, 16:39
Tristan10 je napisao/la:
20 nov 2019, 15:21
Ovaj Munir Talovic ga debelo stiti! :puke: :puke: :puke:

Evo ovde od 8. min "gospodin" Talovic prica kakve su karakteristike uspjesnog trenera. Sve to sto jedan selektor treba da ima, ova ubleha nema. Talovic ga svijesno stiti :puke: :puke: :puke: Ljudi ovo su talovi u pitanju, nema racionalno objasnjenje da se vec nije i ranije smijenio.
Najvece ubaceno smece je Munir Talovic. Lik koji zari i pali, a nizasta ne odgovara. Najmanje se spominje kroz medije.
Upravo tako, ovaj Munir Talovic zari i pali i cuva Prosineckom ledja, a krije se iza paravana. Sam je naveo kriterije uspjesnog trenera, a Prosinecki nije nista od toga pokazao. Jedna velika velika sramota kako nasi mediji skroz malo pisu. Kad su Hrvati htjeli sa razlogom da smijene Cacica, svako 1-2 sata je bio clanak sto se treba da smijeni, a kod nas se skroz malo pise. Sramota kad svi vidimo da ne stima sto govori i igra, i tabela. Odigrali smo 2 postene utakmice u ovim kvalifikacijama, protiv Italije na strani i Finske kuci, dosli smo do toga da igraci izmisljaju povrede zbog ove ublehe, jer i oni vide da ne ide sa ovim.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 20 nov 2019, 19:35

Kako stvari stoje nece ovaj otici, ostaje za baraz vjerovatno.
Mjau !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 nov 2019, 20:08

20 nov 2019, 17:32
Zanimljivo je i to da su neke reprezentacije koje ce igrati u barazu vec smijenili seletore, ili su sami podnijeli ostavku (Srbija, Rumunija), jer ocito ljudi zele da naprave neki pozitivni sok i pokusaju reprezentaciju dati nekome ko ce ih odvesti na Euro.

Meni se licno najvise svidja objasnjnje otkaza Tumbakovicu: Pored toga sto nije imao dobre rezultate, nije unaprijedio igru...

Koga god postaviti (daj Ciru :mrgreen: ), jer Zuti je po meni potrosio sav kredit ;)
Tumbakovic (jos) nije dobio otkaz...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 20 nov 2019, 20:21

Ćiro je objavio kraj trenerske karijere a i u svakom intervju podržava Prosinečkog, Sušić se nudi kroz medije, kakav nam je selektor i kakve su opcije da ga zamjene je za isplakati kišnu godinu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 nov 2019, 20:39

To sto pisete za Lippija, Magatha je nerealno...radije onda nesto slicno obecati BILICU.
Smatram da je nasem timu prije svega potreban dobar motivator, zafrkant...tipa eto Bilica, Cire, Amara, Barbareza...

Ja mislim da Robi nece voditi reprezentaciju u barazu.
Eh sad, koga dovesti?
Promjena nam treba, ali ne bilo kakva, promjena samo radi promjene - ni u kom slucaju.
Od ovih pristupacnih -
- PAPE kao neko ko nas je vec odveo na veliko takmičenje, a dolazi uglavnom novim igracima, bi zasigurno bio autoritet i svakako bolje rjesenje nego Robi.
- KODRO - meni licno ok rješenje, pogotovo sto znam da ne bi bio pod uticajem bilo koga.
- B. SLISKOVIC - nemam nista protiv.
- Barbarez, Bajramovic - zbog motivacije dobro rjesenje za baraz...mislim da bi podigli ekipu...kao dugoročno rjesenje, nisam siguran...osim u dovođenju nekih igraca pod bh zastavu.
- Custovic, Jakirovic, Marinovic - mislim da jos uvijek nisu dovoljan autoritet za jedno ovakvo rasulo.
- Nalic - nemam stav nikakav.

Manje realne opcije:
- Osim - mislim da niko ne bi studioznije pristupio ovom poslu od njega...a kao autoritet je svakako dovoljan, batina....jedino sto me kod njega brine jeste sto bi se mogao previse praviti pametan i tjerati svoj inat iako ne bi islo po planu(mada su svi do sada tjerali svoj inat neki)..
- Bilic - svaki komentar je suvisan...
- Kek - nije u Sloveniji bio nesto, zasto da nas on preuzima?!
- Ciro - zdravlje i godine, iako bi njegovo vracanje i u poznim godinama bilo boom, u svakom smislu...

Nije da nema i da u narednom periodu nece biti nekih rjesenja...dovoljno je vremena za promjene.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 nov 2019, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 20 nov 2019, 20:42

hurem je napisao/la:
20 nov 2019, 20:39
To sto pisete za Lippija, Magatha je nerealno...radije onda nesto slicno obecati BILICU.

Ja mislim da Robi nece voditi reprezentaciju u barazu.
Eh sad, koga dovesti?
Promjena nam treba, ali ne bilo kakva, promjena samo radi promjene - ni u kom slucaju.
Od ovih pristupacnih -
- PAPE kao neko ko nas je vec odveo na veliko takmičenje, a dolazi uglavnom novim igracima, bi zasigurno bio autoritet i svakako bolje rjesenje nego Robi.
- KODRO - meni licno ok rješenje, pogotovo sto znam da ne bi bio pod uticajem bilo koga.
- B. SLISKOVIC - nemam nista protiv.
- Barbarez, Bajramovic - zbog motivacije dobro rjesenje za baraz...mislim da bi podigli ekipu...kao dugoročno rjesenje, nisam siguran...osim u dovođenju nekih igraca pod bh zastavu.
- Custovic, Jakirovic, Marinovic - mislim da jos uvijek nisu dovoljan autoritet za jedno ovakvo rasulo.
- Nalic - nemam stav nikakav.

Manje realne opcije:
- Osim - mislim da niko ne bi studioznije pristupio ovom poslu od njega...a kao autoritet je svakako dovoljan, batina....jedino sto me kod njega brine jeste sto bi se mogao previse praviti pametan i tjerati svoj inat iako ne bi islo po planu..
- Bilic - svaki komentar je suvisan...
- Kek - nije u Sloveniji bio nesto, zasto da nas on preuzima?!
- Ciro - zdravlje i godine, iako bi njegovo vracanje i u poznim godinama bilo boom, u svakom smislu...

Nije da nema i da u narednom periodu nece biti nekih rjesenja...dovoljno je vremena za promjene.
Koje je tvoje misljenje o muslinu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 20 nov 2019, 20:45

Evo Jose Mourino otpao, hebiga trebali smo prije reagovati.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 nov 2019, 21:02

Džaba krečite, lajna ostaje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 20 nov 2019, 21:05

Osim13 je napisao/la:
20 nov 2019, 21:02
Ma samo bojkot, nema druge

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 nov 2019, 21:06

Osim13 je napisao/la:
20 nov 2019, 21:02
Lajna je vec ispruzena, sada ko ce naic i puhnut je sa stola ???
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 nov 2019, 21:10

Ova situacija sa trenerom ista kao kod Barcelone, ubleha od trenera sjedi na klupi koji jednostavno ne lezi toj ekipi, posle svake blamaze igraci mu daju podrsku i kazu bice bolje u buduce, uprava mu takodje iskazuje jako povjerenje.

Kod nas isto igraci podrzavaju Zutog posle svega, on tipicna ubleha koji ne zna, savez mu daje bezrezervnu podrsku posle svih ovih blamaza.

Sami zakljucite kako cemo proci u barazu :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 nov 2019, 21:14

Salih1984 je napisao/la:
20 nov 2019, 20:42

Koje je tvoje misljenje o muslinu
Iz nekog razloga ga ne mirisem bas iako vidim da ga mnogi prizivaju (mozda bi i mogao biti dobro rjesenje)...da li zbog slucaja SMS ili zbog toga sto smatram da ne bi bio dovoljno posvecen, ni sam nisam siguran...
Mislim da bi on dosao samo da odradi onako posao pa sta bude.
Radije bih neke koji jos uvijek gore od zelje za uspjehom ili nekoga kome je stalo do nase reprezentacije.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 nov 2019, 21:19

Kad se spomene domaci trener, onda se prvo navede plus da poznaje domacu ligu i nas mentalitet. Nisam siguran da je to validno u nasem slucaju kad su nasi igraci navikli da ih treniraju kvalitetni strani treneri. Oni nisu navikli na lokalno-regionalne amatere.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 27 gostiju.