Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Volim ja Edina i sve, ali post mi je bezveznjikav. Traziti podrsku i pozivati se na neko jedinstvo sada je suplja prica, kad su nam skoro svi vozovi prosli. Imali su 10 utakmica, odigrali su 2.5 kako treba i sta sad ocekujes? Nije niko lud da kesira 50km za utakmicu kako bi gledao alibi igru i dzoging. Ne mogu ni ocekivati da ce popljuvati selektora i savez i poslati ih sve u pm, ali nije ni ovo uredu. Ako je vec htio neki sentimentalan post napisati, trebao je reci 'bili smo katastrofalni, nismo bili svoji, razumijemo vase nezadovoljstvo, izgubili smo vasu podrsku i povjerenje, ali cemo dati sve sto imamo da to povjerenje i podrsku vratimo u naredne dvije utakmice'. Ovako ispade da on motivise navijace da se pojavljuju na tribine, umjesto da se okrene u svlacionicu i motivise suigrace. Mada je i to moralo doci odmah poslije Finske. Sad se kupuje vrijeme dok se baraz ne zavrsi. Kasnije ce se otjerati selektor, a za dalje ce se lahko - sve se brise i krecemo ispocetka 
Vise mi je zao nas sto nikad necemo igrat na EP-u nego njega ... mi zivimo za repku 24/7 a njemu je zadnjih godina ona samo teret koju bi najradije @djeb@ ko kuravu da mu nije hefte odmora svaki malo, malo od prifesionalnog fudbala ... j@b@ se njemu i za nas i za EP ...Vucevich je napisao/la: ↑20 nov 2019, 21:07Ako on nagura Prosineckog da ostane na klupi onda mi nece biti zao sto nije nikad u karijeri igrao na EP, a cini se da to radi ovom objavom.DrFilgud je napisao/la: ↑20 nov 2019, 20:59Pretpostavljam da je svrha bila da Edin Dzeko, idol nacije, dijamant...svojim autoritetom "kupi" legitimitet Prosineckom i savezu, za upropastavanje baraza.
Ka ono, evo veliki Edin Dzeko je obecao da ce se stvari popraviti, da ce sve biti u redu. Ovo do sad zaboravljamo, idrmo svi zajedno.
Spasavajuci kriminalce i propale trenere, upropastice sopstveni imidz. Taj imidz je ionako vec dobro ruiniran.
Raja zaboravlja, sto mi pricamo na forumu "danas", "sutra" ce pricati vecina.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Edine, hoces li ovu patetiku prikazati na slijedecim pripremam, gdje cete se konacno ponasati kao profesionalci, a ne kafandzije na godisenjem odmoru?
Da li ovo znaci da ces prestati odredjivati koga selektor ne smije vise da zove?
Da li ovo znaci da ces prestati odredjivati koga selektor ne smije vise da zove?
Tako jeDaVinci je napisao/la: ↑20 nov 2019, 22:38Vise mi je zao nas sto nikad necemo igrat na EP-u nego njega ... mi zivimo za repku 24/7 a njemu je zadnjih godina ona samo teret koju bi najradije @djeb@ ko kuravu da mu nije hefte odmora svaki malo, malo od prifesionalnog fudbala ... j@b@ se njemu i za nas i za EP ...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Činjenica je da mi ako se ne plasiramo sad na ovo, sljedeća prilika za veliko takmičenje će biti tek za 4 godine kada krenu nove kvalifikacije za EP.
Realno od SP-a ne treba ništa očekivati. Tu definitivno nema šanse da odemo. Dakle ovo sad ili čekaj nove 4 godine.
Realno od SP-a ne treba ništa očekivati. Tu definitivno nema šanse da odemo. Dakle ovo sad ili čekaj nove 4 godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko da gledam za SP dobijamo laganu grupu,narod se digne i onda...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 23:40Činjenica je da mi ako se ne plasiramo sad na ovo, sljedeća prilika za veliko takmičenje će biti tek za 4 godine kada krenu nove kvalifikacije za EP.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Beduin
- Kontakt:
Nakon baraza je odlicno vrijeme da Edin odigra oprostajnu tekmu. Zivot ide dalje, neke stvari se moraju mijenjati, a cinjenica je da Edin igra sa sve manje zara i borbe, a rezultatu trpe.
Vrijeme je za podmladjivanje repke, da se gradi taj timski duh i borba za svaku loptu, da se uznova gradi kult reprezentacije.
Gojak, Hodzic, Krunic, Pjanic, Cimirot, Sehic, Sead, Civic, Memisevic, i jos tih momaka koji su tu oko repke, vrijeme je za promjene i odgovornost na nove igrace.
Vrijeme je za podmladjivanje repke, da se gradi taj timski duh i borba za svaku loptu, da se uznova gradi kult reprezentacije.
Gojak, Hodzic, Krunic, Pjanic, Cimirot, Sehic, Sead, Civic, Memisevic, i jos tih momaka koji su tu oko repke, vrijeme je za promjene i odgovornost na nove igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lakša od ove sad šta smo imali neće doći, a u njoj smo završili na yebenom 4. mjestu. A sumnjam nešto da će i biti euforije ikakve ako sad ne odemo na EP. Narod će velikom većinom dići ruke od ovoga. Evo ja prvi.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 nov 2019, 23:48Ko da gledam za SP dobijamo laganu grupu,narod se digne i onda...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 23:40Činjenica je da mi ako se ne plasiramo sad na ovo, sljedeća prilika za veliko takmičenje će biti tek za 4 godine kada krenu nove kvalifikacije za EP.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šta sve nećeš ovdje pročitati. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa Dzeki je ovo vjerovatno posljednja sansa. Ne vjerujem da ce sa 38 godina jos uvijek biti reprezentativac.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 23:40Činjenica je da mi ako se ne plasiramo sad na ovo, sljedeća prilika za veliko takmičenje će biti tek za 4 godine kada krenu nove kvalifikacije za EP.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dobri ste ako niste ruke digli jos od Mesinog vakta. Meni poslije Brazila nije ni blizu ko nekad kad sam se treso do 80 minute protiv yebene Bjelorusije.

Ja mislio objavljuje kraj reprezentativne karijere. Poslije svake recenice kontam eo sad ce to reci.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Za Dzeku zamjenu nemamo, niti cemo imati jos puuuno decenija..daj Boze da svi mi dozivimo nekog novog Dzeku..
Pljuvali ste Salihamidzica, pljujete Dzeku, pljuvacete i Pjanica...

Pljuvali ste Salihamidzica, pljujete Dzeku, pljuvacete i Pjanica...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Citao sam i nisam vjerovao sta citam, tako da nisam zelio ni komentarisati cekavsi da se neko sa slicnim postom oglasi.Juventinisimo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 04:57Za Dzeku zamjenu nemamo, niti cemo imati jos puuuno decenija..daj Boze da svi mi dozivimo nekog novog Dzeku..
Pljuvali ste Salihamidzica, pljujete Dzeku, pljuvacete i Pjanica...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast!
Ja samo jedno znam, a to je da nasim ljudima niko ne valja...ali bas niko.
Pa zar Džeko i Panjić nisu igrali ove kvale.Juventinisimo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 04:57Za Dzeku zamjenu nemamo, niti cemo imati jos puuuno decenija..daj Boze da svi mi dozivimo nekog novog Dzeku..
![]()
![]()
![]()
![]()
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/cheryl-blossom-48.html]Cheryl Blossom[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/chloe-ziva-49.html]Chloe Ziva[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sunsofi-97.html]Sunsofi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/yummycouple-75.html]Yummy Couple[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Safe Dating Chat [/url]
Ako nisi dzekin frend nemres igrati u repki.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pojedinci na ovom forumu su isto k'o kakve trebice u PMS-u.Juventinisimo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 04:57Za Dzeku zamjenu nemamo, niti cemo imati jos puuuno decenija..daj Boze da svi mi dozivimo nekog novog Dzeku..
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta, nekad je igrao dobro, sad se šeta po terenu i samo zato što je NEKAD igrao kako treba ne smijemo ga kritikovati?
Lika boli ona stvar za reprezentaciju. Pjanić mi izgleda kao neko ko vidi da mnoge stvari nisu kako treba, ali nema muda da išta kaže javno.
Džeko jeste nekada bio "dijamant" kada je ginuo za repku, sada to više nije tako ali jok, čim ga neko iskritikuje odma se javljaju dežurni sa već godinama poznatom pričom "nećemo više imati takvog, hejteri mrš u rupe, samo znate pljuvat'".
Nećemo ga pljuvat' i kritikovat', treba mu dići spomenik što šeta po terenu, prešućuje talove, podržava savez i žutog debelog, što je glavni kad se treba zayebavati na treninzima, što je glavni kad treba dernečit', obilazit' familiju i raditi sve ono što ne smiješ raditi u svom klubu pa iskoristiš reprezentaciju za sve to...i još uz to čovjek kapiten.
Zadnja izmjena: exampLe., dana/u 21 nov 2019, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Uz neke igrace najbolji igrac ikad!! Trebam ga dozivat s tribina, navijat za njega i svrsavat na njegove psovke meni i svim navijacima koji odvajaju od usta da gledaju manekene? Halo bolan lik se nayeba svima na poluvremenu i to nije prvi put. Odvojite od usta momci i otidjite u Francusku, Italiju, Litvaniju, predjite xxxxx kilometara i onda dozivite ovo na tribinama i onda navijajte za Dzeku. Naravno da se pljuje i pljuvace se uvijek kad nesto nije kako treba i kad nesto nije uredu. Pjanic povrijedjen i nece u Lihtenstajn?? Kolasinac se magicno povrijedi i nece isto??? To su ti igraci, igracine i ljudski odroni koji ovu repku ne dozivljavaju ni 1% koliko bi trebali..Pogledajte malo ostale repke i kako oni dozivljavaju svetinju i grb.. I sad kao neku podrsku dajte, idemo zajedno, bla bla.. Treba navijat za igrace koji ne postuju nikog od navijaca..a najbolje navijace na svijetu imaju. Ko je imao 20 000 u Francuskoj, preko 10 000 u Torinu? KO? ONI nama svi valjaju, al postuj yebem ti isto ono sto si ti yebao svima nama!hurem je napisao/la: ↑21 nov 2019, 06:34Citao sam i nisam vjerovao sta citam, tako da nisam zelio ni komentarisati cekavsi da se neko sa slicnim postom oglasi.Juventinisimo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 04:57Za Dzeku zamjenu nemamo, niti cemo imati jos puuuno decenija..daj Boze da svi mi dozivimo nekog novog Dzeku..
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast!
Ja samo jedno znam, a to je da nasim ljudima niko ne valja...ali bas niko.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★