Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Robert Prosinecki, pravo dzentlemanski 

Imas li neki dokaz za to ili lupetas napamet?marconato je napisao/la: ↑21 nov 2019, 08:17Ne, bilo mu je draze da mu sastavljaju menadzeri sa kojima je on blizak, a ne ovi koji su vrhu saveza bliski...Tu je i nastao raskol.Salih1984 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 01:29Po mom misljenju u slucaju SMS on je samo pokazo svoj autoritet.hurem je napisao/la: ↑20 nov 2019, 21:14
Iz nekog razloga ga ne mirisem bas iako vidim da ga mnogi prizivaju (mozda bi i mogao biti dobro rjesenje)...da li zbog slucaja SMS ili zbog toga sto smatram da ne bi bio dovoljno posvecen, ni sam nisam siguran...
Mislim da bi on dosao samo da odradi onako posao pa sta bude.
Radije bih neke koji jos uvijek gore od zelje za uspjehom ili nekoga kome je stalo do nase reprezentacije.
Znaci liku je bilo draze da dobije otkaz nego da mu menadzeri sastavljaju tim,to je stvarno za svaku pohvalu
Ako npr pogledas sastave za zadnju utakmicu kvalifikacija za svjetsko ,srbija gruzija 1 0
Vidjeces da su u sastavu sve iskusni i provjereni igraci,koji vecinom i danas igraju za Srbiju.
Vecinom I na klupi su bili igraci koji i dan danas igraju za Srbiju
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Srbija ima dosta veci fond igraca, neki od njih slicnog kvaliteta, i odma cim neke zoves a druge ne ispade da su menadzeri u pitanju, sto moze biti tacno. Kod nas je drugacije, imamo skroman fond igraca, i ipak nam uspiju ubaciti parmake poput Kovacevica 14. Poljska liga, sutra ce to biti neki Mehremic.
Još nije bivši?
Pitanje je hocel i biti bivsi...zavisi kako skontas ovu danasnju izjavu misimovica
Ako pitas savez nije, ali ako sam podnese neopozivu ostavku to mozda mjenja stvar.
Mjau !
Ja Muslina kao strucnjaka relativno cijenim, mada nisam bio zadovoljan njegovom igrom u finisu kvalifikacija...Salih1984 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:23Imas li neki dokaz za to ili lupetas napamet?
Ako npr pogledas sastave za zadnju utakmicu kvalifikacija za svjetsko ,srbija gruzija 1 0
Vidjeces da su u sastavu sve iskusni i provjereni igraci,koji vecinom i danas igraju za Srbiju.
Vecinom I na klupi su bili igraci koji i dan danas igraju za Srbiju
Najvise mi se kod njega ipak ne svidja sto je previse sujetan!
To da je iznudjivao pare kroz karijeru nije prica koja potice od jednog igraca, nego od vise njih, tako da sumnjam da je slucajnost i izmisljotina u pitanju...
U Srbiji je takodje forsirao neke balvane, tipa onog stopera Mitrovića, Vukovića, Rukavine itd..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hoce li i ta mutikasa Misimovic dati ostavku zbog fijaska prilikom izbora selektora?
Ima li zrno obraza.
Zasto se ne pokusa promijeniti pa da se druzi sa onim koji ga je doveo pod nasu zastavu?
Alkos.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa miske da ima obraza nebi ga ni savez doveo

Sto nisu npr Hibica zaposlili?
Pa zato sto je njima trebo neko ko ce samo klimati glavom,misimovic je bio idealan za to.
-
- Kontakt:
Nista ne ocekuj od jedne ekipe, gdje zajedno sjede i cugaju alkosi trener, kapiten i sportski direktor ili sta je vec alkos miško ! To nigdje na ovoj planeti nema . Nista dobro ne ocekuj, bit ce jos duplo gore ovdje spasa vise nema. Brazzo je prevelik za sve ove male picice.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Samo čekam naslov ‘članovi IO pružili punu podršku Robertu Prosinečkom’, pa priča o zalaganju, nekom planu, da zaboravimo loše rezultate itd
Ti ako pogledaš njegove kretnje, njegove intervjue, njegove fotografije, njegov govor tijela, čovjek djeluje izgubljeno. Čovjek djeluje skroz isključen, djeluje nezainteresovan, kao da uopšte ne želi biti tu.
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... t-hETHhvss
Bice neka pateticna zvaka tipa -
Kapiten je u svom emotivnom i skrenom obracanju dao podrsku selektoru, tu podrsku su jednoglasno potvrdili i igraci.
Svi su jedinstveni da smo u kavalifikacijama podbacili, ali i u stavu da se u barazu mora dati 110%, zaboraviti neuspjeh krenuti svi zajedno, bla, bla,
(prvo posjeta familiji, druzenje s novinarima, pa s rajom u kafanu)
- mohikanac12
- Kontakt:
Drape je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:16Ti ako pogledaš njegove kretnje, njegove intervjue, njegove fotografije, njegov govor tijela, čovjek djeluje izgubljeno. Čovjek djeluje skroz isključen, djeluje nezainteresovan, kao da uopšte ne želi biti tu.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ne bih tako rekao, ja prije mislim da ga Misimovic zeli da smijeni ali mu treba podrska i ostalih. A vec sam ranije pisao o Muniru Talovicu koji se dosta toga pita, a krije se iza paravana, uvalio se u savez bez ikakve zasluge.Salih1984 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 11:43Pa miske da ima obraza nebi ga ni savez doveo![]()
Pa zato sto je njima trebo neko ko ce samo klimati glavom,misimovic je bio idealan za to.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 21 nov 2019, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zamisli savez: Salihamidzic, Hibic, Ibisevic, Lulic, Salihovic, Begovic...Salih1984 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 11:43Pa miske da ima obraza nebi ga ni savez doveo![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Bravo, i sam sam vise puta zelio upotrijebiti tu rijec "nezainteresovan"...dodje covjek, odradi reda radi utakmice i to je to.Drape je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:16Ti ako pogledaš njegove kretnje, njegove intervjue, njegove fotografije, njegov govor tijela, čovjek djeluje izgubljeno. Čovjek djeluje skroz isključen, djeluje nezainteresovan, kao da uopšte ne želi biti tu.
Iz istog razloga, između ostalog, ne bih volio ni Muslina...boli njega briga.
DrFilgud je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:16Bice neka pateticna zvaka tipa -
Kapiten je u svom emotivnom i skrenom obracanju dao podrsku selektoru, tu podrsku su jednoglasno potvrdili i igraci.
Svi su jedinstveni da smo u kavalifikacijama podbacili, ali i u stavu da se u barazu mora dati 110%, zaboraviti neuspjeh krenuti svi zajedno, bla, bla,

-
- Kontakt:
Ali najjace od svega dali mu podrsku svi oni amateri koji su dokazali da meda nemogu da nemaju sta trazit u repci. Koji mu lizu dupe za svoju korist, koji znaju da moraju da navijaju za ovakvo kafansko menadzersko stanje da bi i oni opstali u barazu i repci jer da je stanje normalno oni nebi bili ovdje. Meni je zao svakog Idiota koji jos uvijek nije progledo i kojim se jos uvijek moze servirat laz i ovaj cirkus. Cast onima koji su placeni i koji dolaze ovdje Po zadatku da brane ovaj šou i svoje klaunove.DrFilgud je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:16
Bice neka pateticna zvaka tipa -

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Pises gluposti. Neargumentovano i pausalno.
Fijasko prilikom izbora selektora ? Prvo, Misimović ga nije postavio. Selektora postavlja Izvrsni odbor ciji clan nije Zvjezdan.
Druga stvar, on je jedini javno kritikovao selektora nakon sto je ovaj podnio ostavku pa se ipak predomislio.
Uredu je kritikovati, ali to raditi protiv covjeka koji je jedini javno iskazao svoj stav , za razliku od desetine drugih koji se ni ne obracaju javnosti - nije korektno.
I posljednje,ali najbitnije, covjek je opet, doduse mudro i ne preocito , jutros ipak saopstio da ce Robi biti smijenjen.
Ako kritikujemo ,ok,ali hajde da je to makar potkovano nekim cinjenicama i da te kritike proizilaze iz odgovornosti koju necija funkcija nosi, a ne onako odfrlje.

P.S. Dobio sam dvije ,provjerene,informacije, da će do marta pravo nastupa steći Dilaver , i druga, vraća nam se Ogi

tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.