Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tristan10
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Tristan10 » 21 nov 2019, 12:56

bhfanatic14 je napisao/la:
21 nov 2019, 12:36
DrFilgud je napisao/la:
21 nov 2019, 12:16

Bice neka pateticna zvaka tipa -
Kapiten je u svom emotivnom i skrenom obracanju dao podrsku selektoru, tu podrsku su jednoglasno potvrdili i igraci.
Svi su jedinstveni da smo u kavalifikacijama podbacili, ali i u stavu da se u barazu mora dati 110%, zaboraviti neuspjeh krenuti svi zajedno, bla, bla,
(prvo posjeta familiji, druzenje s novinarima, pa s rajom u kafanu)
Ali najjace od svega dali mu podrsku svi oni amateri koji su dokazali da meda nemogu da nemaju sta trazit u repci. Koji mu lizu dupe za svoju korist, koji znaju da moraju da navijaju za ovakvo kafansko menadzersko stanje da bi i oni opstali u barazu i repci jer da je stanje normalno oni nebi bili ovdje. Meni je zao svakog Idiota koji jos uvijek nije progledo i kojim se jos uvijek moze servirat laz i ovaj cirkus. Cast onima koji su placeni i koji dolaze ovdje Po zadatku da brane ovaj šou i svoje klaunove. :rol:
Niko znacajniji od bivsih ili sadasnjih igraca nije dao podrsku na ovu pateticnu objavu preko instagrama. I to nesto govori, blijedo to izgleda.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 nov 2019, 12:56

Po instagramu i postavljanje slika od repke mislim da se Vranješ vraća , slično je i Hajrovic uradio na instagramu ... imaš info da je Robi bivši ? Volio bih da nas vodi dva tri mjeseca Marinković dok se na ljeto ne nadje novi selektor ....

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 21 nov 2019, 12:58

----------------edin-----------ara-------------

-----------gojak------------------krunic

kolasinac------------pjanic--------------------Ogi

memis---------- sunjic-----------dilaver

------------------------Sehic----------

Tooo mi radiii
Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 21 nov 2019, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
tz tz tz tz tz tz

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 nov 2019, 12:58

:rol:

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 21 nov 2019, 13:01

to bi nas jedino izvuklo iz gofana

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 nov 2019, 13:04

HeraklitMracni je napisao/la:
21 nov 2019, 12:56
Po instagramu i postavljanje slika od repke mislim da se Vranješ vraća , slično je i Hajrovic uradio na instagramu ... imaš info da je Robi bivši ? Volio bih da nas vodi dva tri mjeseca Marinković dok se na ljeto ne nadje novi selektor ....
Ja sam reko da tek sljedi pravi debakl ove repke...evo prvih naznaka, u kojoj ozbiljnoj ekipi se 4 mjeseca prije baraza zna da ce neki igrac dobit poziv ? Bez da se zna u kakvi je formi , dali je zasluzio? Usput taj igrac nema kluba ne igra vec 3 godine ozbiljnog fudbala, u aeku ga sutnuli, u anderlechtu, sta Jos treba ? Ljudi niste svjesni da ide fijasko ako ga pozovu, Fiasko! Situacija ce kulminirat 100 posto !!!! Ovo je najgora reprezentacija u okvirima Fife , nema dalje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 21 nov 2019, 13:09

21 nov 2019, 13:04
Ja sam reko da tek sljedi pravi debakl ove repke...evo prvih naznaka, u kojoj ozbiljnoj ekipi se 4 mjeseca prije baraza zna da ce neki igrac dobit poziv ? Bez da se zna u kakvi je formi , dali je zasluzio? Usput taj igrac nema kluba ne igra vec 3 godine ozbiljnog fudbala, u aeku ga sutnuli, u anderlechtu, sta Jos treba ? Ljudi niste svjesni da ide fijasko ako ga pozovu, Fiasko! Situacija ce kulminirat 100 posto !!!! Ovo je najgora reprezentacija u okvirima Fife , nema dalje.
U svakoj reprezentaciji drzave do 4 miliona stanovnika.
Tvoje zakljucke diskredituje tvoj signature. :kafa:
tz tz tz tz tz tz

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 21 nov 2019, 13:11

Vucevich je napisao/la:
21 nov 2019, 12:58
:rol:
:rol: bolesno sta sve ima danas. Strasan sastav gibraltara.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 nov 2019, 13:17

slusalica je napisao/la:
21 nov 2019, 12:51

I posljednje,ali najbitnije, covjek je opet, doduse mudro i ne preocito , jutros ipak saopstio da ce Robi biti smijenjen.
pa daj prepricaj tu izjavu, svojim rijecima?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2019, 13:46

slusalica je napisao/la:
21 nov 2019, 12:51
bhsport je napisao/la:
21 nov 2019, 11:36
slusalica je napisao/la:
21 nov 2019, 08:33
Iz intervjua sa Misimovićem (današnje izdanje "Avaza" ) poprilično jasno poizilazi da će Robi dobiti nogu.
Hoce li i ta mutikasa Misimovic dati ostavku zbog fijaska prilikom izbora selektora?
Ima li zrno obraza.
Zasto se ne pokusa promijeniti pa da se druzi sa onim koji ga je doveo pod nasu zastavu?
Alkos.

Pises gluposti. Neargumentovano i pausalno.
Fijasko prilikom izbora selektora ? Prvo, Misimović ga nije postavio. Selektora postavlja Izvrsni odbor ciji clan nije Zvjezdan.
Druga stvar, on je jedini javno kritikovao selektora nakon sto je ovaj podnio ostavku pa se ipak predomislio.

Uredu je kritikovati, ali to raditi protiv covjeka koji je jedini javno iskazao svoj stav , za razliku od desetine drugih koji se ni ne obracaju javnosti - nije korektno.

I posljednje,ali najbitnije, covjek je opet, doduse mudro i ne preocito , jutros ipak saopstio da ce Robi biti smijenjen.

Ako kritikujemo ,ok,ali hajde da je to makar potkovano nekim cinjenicama i da te kritike proizilaze iz odgovornosti koju necija funkcija nosi, a ne onako odfrlje. :bih:

P.S. Dobio sam dvije ,provjerene,informacije, da će do marta pravo nastupa steći Dilaver , i druga, vraća nam se Ogi :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Pisi mi o tome kako je doticni cvecke lobirao da se izabere Prosinecki i to proslavio sa vepropucacem.
Nisi se osvrnuo na zadnju recenicu? Pausalan odgovor?
On da ima zrno morala povukao bi se i vise nikad nebi odlucivao o izboru selektora.
Sto se tice provjerenih informacija, lijepe vijesti nosis. :bih:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 21 nov 2019, 13:47

Dilaver kad bi dobio papire bilo bi extra :bih:
Al vranjes :puke: :puke: :puke:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 nov 2019, 14:00

@slusalica je potpuno u pravu. Misimovic je jedini koji je javno rekao sta misli o Prosineckom u momentu kad je on vec saopstio ostavku. Isto tako, nije on zaposlio Prosineckog, vec IO. Nego mislim da je kod naroda najlakse udarati po Misimovicu. A vec sam rekao da je gnjida Munir Talovic velika stetocina nasoj reprezentaciji. I na kraju se vracamo na ono najvaznije, da je Prosinecki istinski htjeo ranije da napusti, mogao je. Nego budala i sada misli u svojoj mutnoj tintari da moze da napravi rezultat, a svi vidimo da ne moze, a Talovic i neki lobi ga stiti. Od 10 utakmica je uspio da odigramo 2 postene utakmice, protiv Italije na strani, i protiv Finske kuci. A on ga nam ga i dalje gospodski u prkno.... :puke: :puke: :puke:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 nov 2019, 14:02

21 nov 2019, 13:04
S obzirom kako pogadjas prognoze znaci mi smo vec na Euru, a mislim i da grupu prolazimo. Hvala ti fanatice ne zasluzujemo te :kafa: :kafa:
=\_1921_/=

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 21 nov 2019, 14:06

Misimovic je qurac obicni, piqkica manipulatorska. Nek' pusi qurac zajedno sa Spahicem i onom slinom Vrapćićkom Kajtazom. Futa, proda se za kiflu.

Birali su Prosineckog, neka ga vode kuci yebo im on mater.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 nov 2019, 14:07

mohikanac12 je napisao/la:
21 nov 2019, 14:06
Misimovic je qurac obicni, piqkica manipulatorska. Nek' pusi qurac zajedno sa Spahicem i onom slinom Vrapćićkom Kajtazom. Futa, proda se za kiflu.

Kakav god, Misimovic, Barbarez, Spahic, Bolic i ostali su puno puno puno vise dali reprezentaciji dok su neki putovali na relaciji Graz - Japan.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 21 nov 2019, 14:08

Sjecam se situacije pred odlazak u Brazil, kad se Boris Panadža nasao uvrjeđen sto nije pozvan a pritom nije uopte bio dio reprezentacije tada. Jos se debil pozvao na to da je hrvat, pa zato nije pozvan. Igrao tada za Siroki Brijeg. :urnebes:

Tako da me ne cudi sto Vranjes hoce nazad, licini interesi, promocija, novac, nadam se da nece dobiti poziv sramotno bi bilo. A bice jos igraca koji nikakve veze nemaju sa reprezentacijom a hoce odjednm da imaju, da dobiju novac, jos da budu na Euru.
Mjau !

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 21 nov 2019, 14:15

Machak je napisao/la:
21 nov 2019, 14:08
Sjecam se situacije pred odlazak u Brazil, kad se Boris Panadža nasao uvrjeđen sto nije pozvan a pritom nije uopte bio dio reprezentacije tada. Jos se debil pozvao na to da je hrvat, pa zato nije pozvan. Igrao tada za Siroki Brijeg. :urnebes:

Tako da me ne cudi sto Vranjes hoce nazad, licini interesi, promocija, novac, nadam se da nece dobiti poziv sramotno bi bilo. A bice jos igraca koji nikakve veze nemaju sa reprezentacijom a hoce odjednm da imaju, da dobiju novac, jos da budu na Euru.
Mi smo uvijek imali debila u repki :mrgreen:
bilo bi to sramota malo jaca da se vrati vranjes :puke:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 21 nov 2019, 14:20

Tristan10 je napisao/la:
21 nov 2019, 14:07

Kakav god, Misimovic, Barbarez, Spahic, Bolic i ostali su puno puno puno vise dali reprezentaciji dok su neki putovali na relaciji Graz - Japan.
Kakav Barbarez, kakav Bolic, ko njih spiminje? Onaj "vepar" i Misimovic zajedno sa Hercegovackim prodanim dusama su uradili sve sto im je Begic rekao kod izbora selektora. Sada neka pojedu dio kolaca. I kada smo vec kod toga, bio si ugasen pa te spasila relacija Graz-Japan, nezahvalno balavo glupo deriste.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 21 nov 2019, 14:21

Kad bude savezu u interesu da se dovede renomiran, mlad strucnjak i da se isti plati, onda ce stvari automatski krenuti na bolje. Platis fino evo Morena ili Marcelina sto je Valenciu vodio. Automatski dobijas nekog posvecenog poslu, ne pita se Dzeko gdje ce ko igrat i ko ce igrat, znas da ce igrati najbolji jer sigurno nece covjek gledat kasete i dvodove nego pratit igrace.

Dok se god budu pizde od trenera uzimale, kao Bazdarevic, Hadzibegic i slicni talovi, reds u svlacionici nece biti.

Znaci - samo treba mlad, perspektivan stranac za trenera i to je to.

Kad ce to biti u interesu, ne znam, ali tu treba i pritisak medija. Ali kako kad se jedan proda Robiju, drugi u Tuborgu otvara sampanjac s Amarom i pise hvalospjeve, onda ni ne zasluzujemo nista bolje.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 nov 2019, 14:25

21 nov 2019, 14:20
Tristan10 je napisao/la:
21 nov 2019, 14:07

Kakav Barbarez, kakav Bolic, ko njih spiminje? Onaj "vepar" i Misimovic zajedno sa Hercegovackim prodanim dusama su uradili sve sto im je Begic rekao kod izbora selektora. Sada neka pojedu dio kolaca. I kada smo vec kod toga, bio si ugasen pa te spasila relacija Graz-Japan, nezahvalno balavo glupo deriste.
Pa vi ste ti koji ste nezahvali, niste ni truna uradili za reprezentaciju kad je bilo najteze, a sad bi sve da se pitate. Nazor nazor nazor, sa svih strana ide lokalna propaganda, isti nivo propagande ko kad se Begovic trebao da izbaci iz reprezentacije. Domaca struka procijenila. Nego sad kad se moze imati korist od reprezentacije, onda hajmo pogurati. Nema pomaka BiH fudbalu dok su u velikim BiH klubovima amateri, ko ona zenska u FK Sarajevo, a u Zeljeznicaru guzonja politicar Ustamujic i onaj mladji referent, fura se da je Agnelli, a stela radi pa radi.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 21 nov 2019, 14:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.