Generalno nisam fan zimskih jakni i čizmi, pogotovo mi je čizme nekako zeznuto izabrat jer nije nesto sto kupujes svaki dan zbog cijene a opet moras imat na umu kako ces ih uskladit s ostatkom odjeće. Plus kako nosim povelik broj čizme ko čamci

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Generalno nisam fan zimskih jakni i čizmi, pogotovo mi je čizme nekako zeznuto izabrat jer nije nesto sto kupujes svaki dan zbog cijene a opet moras imat na umu kako ces ih uskladit s ostatkom odjeće. Plus kako nosim povelik broj čizme ko čamci
Ma crne ili smedje (ne one svijetlo smedje, vec normalne) i nemas fule stagod od odjece navukao.
Jedan je casio,jedan tissot. Casio je jos u garanciji 3 mjeseca otrpilike
Prodato vec drug. Ugl ako nekome treba info po bascarsiji po onim radnjama ga nikada prodati nece,samo moze covjek nasamarati one prodavace sreca ima dobar ciko sahadzija svrakino/aneks pa mi dade broj od nakvog covjeka,zavrsih sve u 3 minute
Na kojeg mislis sahadziju u Svrakinom??? Jel onaj gdje zlatnim slovima pise Urar i radi zenska osoba kcerka od sahadzije prema Alipasinom put nije prema gradu??? Kontam popraviti svoj casio pa zato pitam?? Hvala Ti
Jeste to je ta radnja, odmah uz cestu sa desne strane nisam vala obracao paznju kako se zoveMuameer je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:39Na kojeg mislis sahadziju u Svrakinom??? Jel onaj gdje zlatnim slovima pise Urar i radi zenska osoba kcerka od sahadzije prema Alipasinom put nije prema gradu??? Kontam popraviti svoj casio pa zato pitam?? Hvala Ti
Ma bezveze ides kao i svaki put ,jakna od 400 KM snizena na 270, i tako sve stvari, gojzerice s 320 na 240 itd itd, svaki put je s njima tako.alan_kardec je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:32jel ko bio u onom sportvision outlet-u na stupu, čujem od 20. do 24.11. imaju sniženja do 70%.
otići ću sutra, mada znam da ću bezveze otići![]()
Jesi to uzeo? Koliko su para?
bio sam juče, a bolje da nisam.StrikeWarzone je napisao/la: ↑22 nov 2019, 23:49Ma bezveze ides kao i svaki put ,jakna od 400 KM snizena na 270, i tako sve stvari, gojzerice s 320 na 240 itd itd, svaki put je s njima tako.alan_kardec je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:32jel ko bio u onom sportvision outlet-u na stupu, čujem od 20. do 24.11. imaju sniženja do 70%.
Bila je radnja iza katedrale po 20-30-40 KM stariji dresovialan_kardec je napisao/la: ↑24 nov 2019, 18:37bio sam juče, a bolje da nisam.StrikeWarzone je napisao/la: ↑22 nov 2019, 23:49Ma bezveze ides kao i svaki put ,jakna od 400 KM snizena na 270, i tako sve stvari, gojzerice s 320 na 240 itd itd, svaki put je s njima tako.alan_kardec je napisao/la: ↑22 nov 2019, 21:32jel ko bio u onom sportvision outlet-u na stupu, čujem od 20. do 24.11. imaju sniženja do 70%.
najjači utisak na mene uvijek ostavljaju oni dresovi fudbalskih klubova. modeli stari po 5 godina, otkako postoji outlet, oni stoje na istom mjestu, a cijena 120+. ne znam kako ih nije sramota više.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 7 gostiju.