FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@themaniaks, imaš temu opšte diskusije FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
ja bih sutra bodom bio zadovoljan
VVVBK
VVVBK
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Moram reći da mi je drago što ne igra Hebibović u protivničkom timu. To je igrač koji pogotovo u tranzicijama pravi veliku razliku, ne protiv nas nego protiv bilo koje ekipe u BiH. Ne igra im ni Lazić, tako da možemo reći da ni protivnik ne dolazi u najjačem sastavu. Dobro smo ih analizirali...", poručio je Dudić.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni Šabanović ima bolji centaršut, a i beton je u odbrani.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 nov 2019, 12:50Moram reći da mi je drago što ne igra Hebibović u protivničkom timu. To je igrač koji pogotovo u tranzicijama pravi veliku razliku, ne protiv nas nego protiv bilo koje ekipe u BiH. Ne igra im ni Lazić, tako da možemo reći da ni protivnik ne dolazi u najjačem sastavu. Dobro smo ih analizirali...", poručio je Dudić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
300 minuta na terenu do novog trenera....izdrzite raja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Nadam se sa novim sefom ss igramo grupnu fazu lige europe

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel se isto ponašaš kad te žena/djevojka iznervira?ledesma je napisao/la: ↑22 nov 2019, 10:41Ne razumiješ ti to druže moj ocigledno..skoroalen je napisao/la: ↑22 nov 2019, 08:23Meni je samo čudno koliko se vi vrijeđate i psujete i prozivate oko nekih nebitnih stvari i likova. Dajte molim vas, fudbal je sporedna stvar. Manite se toga "volim klub više od sebe", voliš qrac, neće ti klub platu donijet, riješit egzistenciju, nećeš yebat klub nit mu djecu pravit. Opušteno ba, mi svi ovdje pratimo to, dolazimo koliko možemo, navijamo... Al zar su klub i svaka ličnost u klubu vrijedni prozivki, psovki, nekih svađa...? Danas je Musemić, sutra će bit Hebib, prekosutra Velkoski... Hajd, jasno mi je ako neko fkt ima srodstvo s Musemićem, pa da se uvrijedi. Al nekom majku yebavat jer ne voli trenera nekog kluba, e to mi je čudno skroz.
Koliko samo budem sretan kad pobjedimo i nesretan kad izgubimo... Jednostavno neka viša sila ljubavi..
A za ostalo sam se ja pobrinuo dovoljno u zivotu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
"Drugi klub iz Sarajeva nema dobre odnose sa Širokom, ali mi igramo uvijek u dobrim odnosima s njima".Ne razumijem zašto je Osim ovo morao izjaviti ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nakon što dođe evropski trener i stvari se ne poprave već budu i lošije uz izgubljenu titulu u ovoj sezoni i katastrofalnom početku naredne, gdje već u 10om kolu zaostajemo toliko da se fokusiramo na borbu za evropu i kup, u kojem smo još živi jer isti još nije počeo. Zatim nakon velikih turbulencija i nezadovoljstva navijača sposobna uprava eksperimentiše i time dodatno pogoršavaju stvari....
-SarajevoJeBordo se pravi lud i ne komentariše više trenera kao što ne komentariše više minutažu akademaca
Statistika i teorija vjerovatnoće.
-SarajevoJeBordo se pravi lud i ne komentariše više trenera kao što ne komentariše više minutažu akademaca

FK Sarajevo
Masa koja kraj svijeta doživljava porazom svog fudbalskog tima ili nadrealnu ekstazu pobjedom je, blago rečeno, škart društva.
-
- Kontakt:
Zato sto je de.bil. Kao da ne zna zbog cega imamo lose odnose s njima, sjeme mu se zatrlo aBd. I to po mogucnosti od strane listicana pa nek i dalje ima dobre odnose s njima !Historicar je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:50"Drugi klub iz Sarajeva nema dobre odnose sa Širokom, ali mi igramo uvijek u dobrim odnosima s njima".Ne razumijem zašto je Osim ovo morao izjaviti ?
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 22 nov 2019, 17:29, ukupno mijenjano 2 puta.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To će se isto desiti ako Husref ostane. Garantovano. Njegovom smjenom na gore ne može.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:23Nakon što dođe evropski trener i stvari se ne poprave već budu i lošije uz izgubljenu titulu u ovoj sezoni i katastrofalnom početku naredne, gdje već u 10om kolu zaostajemo toliko da se fokusiramo na borbu za evropu i kup, u kojem smo još živi jer isti još nije počeo. Zatim nakon velikih turbulencija i nezadovoljstva navijača sposobna uprava eksperimentiše i time dodatno pogoršavaju stvari....
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ispravljaj ovo hajvanubelosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:42Zato sto je de.bil. Kao da ne zna zbog cega imamo lose odnose s njima, sjeme mi se zatrlo aBd. I to po mogucnosti od strane listicana pa nek i dalje ima dobre odnose s njima !Historicar je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:50"Drugi klub iz Sarajeva nema dobre odnose sa Širokom, ali mi igramo uvijek u dobrim odnosima s njima".Ne razumijem zašto je Osim ovo morao izjaviti ?

Sutra svi u Mostar na izlet i 3 bobe u padje. Ko ne vjeruje nije obolio, nije Te ni volio.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Sta napisa bolan ahhaha

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Hahaha
Nek ste vi to vidjeli bem vas

Nek ste vi to vidjeli bem vas
Ma nisam napisao tebi nego ovome sto te ispravlja
"Ko ne vjeruje nije obolio, nije Te ni volio."

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Yebo majku, ovdje sve prolupalo, ja prvi...
Jesi obolio ?

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, fks74, Napapijri, NazorUso, pjankesarajevo i 105 gostiju.