@Monolog pa neznam da nam ne treba još jedan napadač....svaka iole ozbiljnija ekipa ima barem 3...a ova naš dvojica koliko god bili dobri imaju dosta svojih mana..
Higuain npr. evo malo njegove zbirke...
La Liga 1: Mallorca - Real Madrid 0-0
*
La Liga 2: Real Madrid - Osasuna 1-0
*
*
*
*
UCL 1: Real Madrid - Ajax 2-0
*
*
La Liga 3: Real Sociedad - Real Madrid 1-2
La Liga 4: Real Madrid - Espanyol 3-0
La Liga 5: Levante - Real Madrid 0-0
*
*
La Liga 9: Hercules - Real Madrid 1-3
*
La Liga 10: Real Madrid - Atletico Madrid 2-0
Copa del Rey 1H: Real Madrid - Murcia 5-1
*
La Liga 11: Sporting Gijon - Real Madrid 0-1
*
a nije stvar ni same forme i kvalitete nego sa 2 napadača kad tad če obojica biti van pogono...nemoguče je da čitavu sezonu izguraju...a to se može desiti u 1/8 finala LP ili možda 1/4 ako dođemo tako daleko
Llorente ima dosta prednosti...mada čitam da sami transfer zbog raznih poreza itd.. bi iznosio €60 miliona(neznam dobro Španski a još slabije ovaj europanto gugul translator) ali i neka bude €36 miliona opet je puno...a postavlja se pitanje kako bi se uklopio...
možda Realovoj igri bi više odgovora Suarez npr. nego ovaj gorostas od 195cm...
a ni Forlan nije loše rješenje...svjestan sam da Forlan ima 31 godinu ali isto tako sam svjestan da je ovo jedno privremeno riješenje,zašto je Forlan bolji od ostalih..osim cijene...dugo je tu poznaje ligu savršeno kao i Madrid tako da što se tiče aklimatizacije to nebi trebalo predstavljati veliki problem
kao što si zaključio ja sam za dovođenje napadača...više zbog bojaznosti od povreda nego zbog (ne)kvalitete pomenutog dvojca...ako dođe igrač tipa Forlana stariji,iskusniji sigurno če rasteretiti Higuaina i Benzemu a ako dođe Llorente ili Suarez rješili smo pitanje napadača bar narednih 5 godina...