tako je. a to se ocekuje od njega (pored solidne odbrane)
Bice valjda jbg, samo da malo popusti pritisak.
Da hoce Temple pokupiti 3cu licnu...
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
tako je. a to se ocekuje od njega (pored solidne odbrane)
Jel se tebi sve svodi na poene?AirRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2019, 02:11Tracy3McGrady je napisao/la: ↑23 nov 2019, 02:09Perfektan, uradio je sve kako treba i nije srljao. 3rbs i 1ass, stim da je mogao komotno imati 4ass da su saigrači otvorene šuteve pogađali. U odbrani perfektan, Sve u svemu, do sada najbolja partija u NBA![]()
sta je perfektno u 0 poena
atkinson ga izveo jer ne uzima suteve...eto sta misli o njegovoj ulozi.....njegovo je da pokaze da moze zamjeniti templea dogodine.dodavati pinsonu kad ima priliku da sam ide do kosa,je kosarkaski neinteligentno
atkinson je popizdio na njega jer ne uzima suteve a ti pricas o perfektnostiTracy3McGrady je napisao/la: ↑23 nov 2019, 02:14Jel se tebi sve svodi na poene?AirRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2019, 02:11Tracy3McGrady je napisao/la: ↑23 nov 2019, 02:09Perfektan, uradio je sve kako treba i nije srljao. 3rbs i 1ass, stim da je mogao komotno imati 4ass da su saigrači otvorene šuteve pogađali. U odbrani perfektan, Sve u svemu, do sada najbolja partija u NBA![]()
sta je perfektno u 0 poena
atkinson ga izveo jer ne uzima suteve...eto sta misli o njegovoj ulozi.....njegovo je da pokaze da moze zamjeniti templea dogodine.dodavati pinsonu kad ima priliku da sam ide do kosa,je kosarkaski neinteligentno
Igra mu je perfektna bila, šutirao nije da bi se moglo to ocijeniti, ali sve u svemu ovo mu je najzrelijapartija do sada.
haveru...nije obicaj da se izvede 30 sekundi do kraja trece cetvrtine....ja sam ocekivao da sastavi 6min prvei jos prenese 3-4 minute u drugu cetvrtinu, prije izmjene...
Izasao je, jer je na 3 postavljena napada lutao, skoro se sudarao na sredini. Gubi se u akciji ako ne coskari. Vraca seAirRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2019, 02:20haveru...nije obicaj da se izvede 30 sekundi do kraja trece cetvrtine....ja sam ocekivao da sastavi 6min prvei jos prenese 3-4 minute u drugu cetvrtinu, prije izmjene...
i sarah kustok kaze da mu ej atkinson pokazivao da uzme svoj sut kad je on uvaljao pas za j.ebenog pinsona