Ima ona poznata isto "BIH ima dobar tim,takodje i mlada U21 ima potencijal,ja sam neke od njih pozvao na turneju u SAD!"Vucevich je napisao/la: ↑23 nov 2019, 13:25Transfer1312 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:00"Ako budemo pravi" , "Više su htjeli pobjedu" , "Bili su ozbiljniji" , "Nedostajalo nam je sreće" , "Ne znam šta se desilo"
Kad treneri daju ove izjave , odma treba otjerati. Sve su dokaz da je izgubio kompas i ok da jednom kaže ovo pa nisi imao sreće ekipa zakazala . Ali u nas poslije svake tekme ove izjave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao je da nam je protiv Italije nedostajala sreca
![]()
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Johan Cruyff
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Yebem li mu majku u picku,poznajel on osjecaj sramota?
Ili su mu svakodnevni bifteci kod brajlovica i droga skroz pojeli mozak?
Prve utakmice novog selektora i trebaju biti u barazu, da ne stigne sta zajebat.
Spamm
"Bez obzira na to što je u tim okršajima BiH imala i značajnu dozu sreće, navedeni rezultati ukazuju da ova momčad, zajedno s izbornikom koji ih je vodio u tim susretima, ima sve predispozicije ispuniti zacrtani cilj i izboriti svoj prvi Euro u povijesti."
Vodi ga sa sobom kretenu jedan
Taj prima platu da se uvlaci Hrvatima.Tristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Joj kad vidim da Tipura guzolizac opet brani Debelog to mi se dodatno smuci.
"Bez obzira na to što je u tim okršajima BiH imala i značajnu dozu sreće, navedeni rezultati ukazuju da ova momčad, zajedno s izbornikom koji ih je vodio u tim susretima, ima sve predispozicije ispuniti zacrtani cilj i izboriti svoj prvi Euro u povijesti."
Vodi ga sa sobom kretenu jedan![]()
![]()
![]()
Pa neka onda komentarise njihovu reprezentaciju supak jedan balavi.Vucevich je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:28Taj prima platu da se uvlaci Hrvatima.Tristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Joj kad vidim da Tipura guzolizac opet brani Debelog to mi se dodatno smuci.
![]()
![]()
Tipura bi se za 10 eura prodoTristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:29Pa neka onda komentarise njihovu reprezentaciju supak jedan balavi.Vucevich je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:28Taj prima platu da se uvlaci Hrvatima.Tristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Joj kad vidim da Tipura guzolizac opet brani Debelog to mi se dodatno smuci.
![]()
![]()
Debil
"Hajde da sačekamo utorak pa ću vam sve reći".
Pa nezna ni odgovoriti imali zelje, jer je nema. Dosao da uzme sto vise para i sto vise da nas sroza, ubaceni element. Da je "nas" nakon armenije bi letii, garantujemzivotom. Covjeku cilj i da unisti i ono malo sto je et kako tako funkcionisalo. Ako ne ode u utorak, treba se dici i pokazari da nismo mi sisali vesla. On nas J**+ u zdrav mozak nije mu uopste stalo, naprotiv. IDI KRME IDI KRMEEEEEE
Pa samo radi ovoga treba ici.
Spamm
ja ga nikad nisam čuo da je rekao naša ekipa, naša reprezentacija.. uvijek reprezentacija BiH.Fudo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 07:38Na naše pitanje ima li želju ostati i voditi našu selekciju u play offu, on kaže:
"Hajde da sačekamo utorak pa ću vam sve reći".
Pa nezna ni odgovoriti imali zelje, jer je nema. Dosao da uzme sto vise para i sto vise da nas sroza, ubaceni element. Da je "nas" nakon armenije bi letii, garantujemzivotom. Covjeku cilj i da unisti i ono malo sto je et kako tako funkcionisalo. Ako ne ode u utorak, treba se dici i pokazari da nismo mi sisali vesla. On nas **** u zdrav mozak nije mu uopste stalo, naprotiv. IDI KRME IDI KRMEEEEEE
znamo da nije tvoja, ali druže daj malo..
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, AzRimiRzA, bavarian_bk, Blackwargreymon, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, darker10, delko, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FCB1986, Google Adsense [Bot], Gunner4, haklamas, HariTz, Jabroni, JimmyPage, Jurica95, kakarut, lakilone, Lynx, miki09, MikiPirs, Muumii, PeppermintSA, PSV, resko1, s4mke, SanaBosna, Serha, Shevko, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, tutankamon1905 i 354 gosta.