Ima ona poznata isto "BIH ima dobar tim,takodje i mlada U21 ima potencijal,ja sam neke od njih pozvao na turneju u SAD!"Vucevich je napisao/la: ↑23 nov 2019, 13:25Transfer1312 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 10:00"Ako budemo pravi" , "Više su htjeli pobjedu" , "Bili su ozbiljniji" , "Nedostajalo nam je sreće" , "Ne znam šta se desilo"
Kad treneri daju ove izjave , odma treba otjerati. Sve su dokaz da je izgubio kompas i ok da jednom kaže ovo pa nisi imao sreće ekipa zakazala . Ali u nas poslije svake tekme ove izjave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao je da nam je protiv Italije nedostajala sreca
![]()
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Ostani!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Yebem li mu majku u picku,poznajel on osjecaj sramota?
Ili su mu svakodnevni bifteci kod brajlovica i droga skroz pojeli mozak?

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Vjerovatno ce ga Begic opet pokusati da premunta. Kakav nam je i airdrom takav nam je i covjek koji se pita najvise.
Zna li se hoćemo li prije baraža igrati neke prijateljske utakmice. Jer ako prve utakmice novog selektora budu u baražu, mogli bismo naebati.
Prve utakmice novog selektora i trebaju biti u barazu, da ne stigne sta zajebat.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
" Ako budemo pravi, možemo proći. "

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj kad vidim da Tipura guzolizac opet brani Debelog to mi se dodatno smuci.
"Bez obzira na to što je u tim okršajima BiH imala i značajnu dozu sreće, navedeni rezultati ukazuju da ova momčad, zajedno s izbornikom koji ih je vodio u tim susretima, ima sve predispozicije ispuniti zacrtani cilj i izboriti svoj prvi Euro u povijesti."
Vodi ga sa sobom kretenu jedan

"Bez obzira na to što je u tim okršajima BiH imala i značajnu dozu sreće, navedeni rezultati ukazuju da ova momčad, zajedno s izbornikom koji ih je vodio u tim susretima, ima sve predispozicije ispuniti zacrtani cilj i izboriti svoj prvi Euro u povijesti."
Vodi ga sa sobom kretenu jedan

Taj prima platu da se uvlaci Hrvatima.Tristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Joj kad vidim da Tipura guzolizac opet brani Debelog to mi se dodatno smuci.
Vodi ga sa sobom kretenu jedan![]()
![]()
![]()
Pa neka onda komentarise njihovu reprezentaciju supak jedan balavi.Vucevich je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:28Taj prima platu da se uvlaci Hrvatima.Tristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Joj kad vidim da Tipura guzolizac opet brani Debelog to mi se dodatno smuci.
![]()
![]()
Tipura bi se za 10 eura prodoTristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:29Pa neka onda komentarise njihovu reprezentaciju supak jedan balavi.Vucevich je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:28Taj prima platu da se uvlaci Hrvatima.Tristan10 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 20:22Joj kad vidim da Tipura guzolizac opet brani Debelog to mi se dodatno smuci.
![]()
![]()
Debil
Na naše pitanje ima li želju ostati i voditi našu selekciju u play offu, on kaže:
"Hajde da sačekamo utorak pa ću vam sve reći".
Pa nezna ni odgovoriti imali zelje, jer je nema. Dosao da uzme sto vise para i sto vise da nas sroza, ubaceni element. Da je "nas" nakon armenije bi letii, garantujemzivotom. Covjeku cilj i da unisti i ono malo sto je et kako tako funkcionisalo. Ako ne ode u utorak, treba se dici i pokazari da nismo mi sisali vesla. On nas **** u zdrav mozak nije mu uopste stalo, naprotiv. IDI KRME IDI KRMEEEEEE
Pa nezna ni odgovoriti imali zelje, jer je nema. Dosao da uzme sto vise para i sto vise da nas sroza, ubaceni element. Da je "nas" nakon armenije bi letii, garantujemzivotom. Covjeku cilj i da unisti i ono malo sto je et kako tako funkcionisalo. Ako ne ode u utorak, treba se dici i pokazari da nismo mi sisali vesla. On nas **** u zdrav mozak nije mu uopste stalo, naprotiv. IDI KRME IDI KRMEEEEEE
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
E sta Robi uradi onakvom Fudi.
Pa samo radi ovoga treba ici.

Pa samo radi ovoga treba ici.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ja ga nikad nisam čuo da je rekao naša ekipa, naša reprezentacija.. uvijek reprezentacija BiH.Fudo je napisao/la: ↑24 nov 2019, 07:38Na naše pitanje ima li želju ostati i voditi našu selekciju u play offu, on kaže:
znamo da nije tvoja, ali druže daj malo..
Vise je Bazdarevic bio u Sarajevu a nije nista obecavao, nego Prosinecki.
Hocel biti kakav protest u utorak kad Robi dodje?
Stvarno smo i bili uspjesni prije te 2018e da je bio potreban ubaceni element dusmana ove zemlje da nas sroza.... Kakvo misljenje imamo o sebi jbt 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, delko, HariTz i 21 gost.